Cum alegi cel mai bun rod pod de pescuit?

cel mai bun rod pod de pescuitUn rod pod reprezinta practic un suport pentru fixarea lansetelor la pescuit, care este asezat pe malul apei, un adevarat sprijin pentru pasionatii din domeniu. Acest stativ este foarte eficient pentru pescari, pentru a monta uneltele, chiar si in conditii mai dificile.

In general, un rod pod este folosit mai des la pescuitul crapului, acolo unde și-a dovedit utilitatea, permitand montarea lansetelor si pe vreme mai putin buna.

Un alt avantaj pentru un rod pod de pescuit este faptul ca acesta ajuta foarte mult la preungirea duratei de viata a lansetelor, mai ales in cazul in care ai investit mai multi bani in echipament.

Pe piata exista numeroase suporturi, de aceea nu este o treaba usoara sa gasesti un model adecvat.

Pentru asta, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun rod pod de pescuit, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la rod pod-urile de pescuit: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun rod pod de pescuit in functie de tipul acestuia?

Un rod pod de pescuit este construit in doua variante: tip trepied si cu 4 picioare.

Rod pod de pescuit tip trepied – acest model este mai avantajos pentru a fi montat acolo unde nu prea avem spatiu, pe malul apei. De asemenea, procesul de asamblare este unul mai rapid, fata de celalalt tip.

Rod pod de pescuit cu 4 picioare – suportul este destinat locurilor mai mari de pe marginea baltii sau apei, unde spatiul ne permite amplasarea acestuia. Modelul este si mai stabil, fata de varianta cu doar 3 picioare.

Profită de Oferta actuală eMAG la rod pod-urile de pescuit: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun rod pod de pescuit in functie de numarul de posturi?

Un rod pod de pescuit poate fi in functie de numarul de posturi: cu 3 sau 4.

Rod pod de pescuit cu 3 posturi – este optim pentru cei care nu pescuiesc decat cu 1-3 lansete, avand avantajul ca el permite o actiune mai rapida pentru mai putine posturi.

Rod pod de pescuit cu 4 posturi – modelul permite montarea a 4 lansete pe el, el putand avea suportul fix sau telescopic. Este recomandat cand pleci cu prietenii la pescuit si fiecare isi poate aseza lanseta pe acest suport mai mare, permitand si o mai buna observare din partea fiecaruia.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la rod pod-urile de pescuit: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun rod pod de pescuit in functie de tipul suportului?

Un factor de luat in seama la alegerea unui rod pod de pescuit il reprezinta tipul suportului, ce poate fi: fix sau reglabil.

Rod pod de pescuit cu suport fix – suportul este fix, spre exemplu unul cu 4 posturi si trepied cantareste 2,5 kg. Pe el se pot aseza 4 lansete.

Rod pod de pescuit cu suport telescopic – acest model dispune de 4 picioare telescopice, care se pot regla, intre 60 si 90 de cm. De asemenea, el are si un sistem de blocare, dar si posibilitatea rotirii la 180 de grade, in plan vertical.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun rod pod de pescuit. Spor la cumparaturi!

Rod pod-uri de pescuit de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *