Cum aleg cei mai buni senzori de pescuit?

cei mai buni senzori de pescuitPe piata exista senzori de pescuit, practic niste sisteme de avertizare sonore care semnalizeaza muscatura pestilor, atat acustic, cat si optic. In general, principiul de functionare al acestora este foarte simplu, ele fiind montate pe lanseta, pe rodpod sau pe suporti individuali.

Un senzor de pescuit simplu este rezistent la apa si include un led de iluminare cu memorie. Dispozitivul poate fi controlat din punct de vedere al tonului si volumului sunetului.

De obicei, orice senzor, indiferent de tip, are caracteristici calitative ridicate si o mare fiabilitate. In timpul zilei, cand va aflati la pescuit, semnalul optic emis de led nu este detectabil, el fiind observabil doar seara sau noaptea.

Unii senzori de pescuit cu functii complexe dispun si de un buton de reglare al sensibilitatii, a capacitatii de detectare a vibratiilor. Aceasta caracteristica este foarte importanta in conditii mai dificile, precum vant sau valuri, cand un reglaj fin elimina alarmele false.

Inainte de a merge in magazine, este bine sa stii mai multe lucruri legate de caracteristicile senzorilor de pescuit.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cei mai buni senzori de pescuit, potriviti pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la senzorii de pescuit: CLICK AICI.

Cum aleg cei mai buni senzori de pescuit in functie de tipul avertizorului?

Pe piata exista mai multe tipuri de senzori de pescuit: individual, set de avertizori 2+1, 3+1 si 4+1.

Un avertizor individual de pescuit este un model digital de ultima generatie, fiind 100% impermeabil. El este acoperit cu un strat cauciucat foarte rezistent la socuri.

Un set de avertizoare 2+1 are o raza de actiune de 150-200 de metri si este rezistent la ploaie. Emitatorul si receptorul pot fi pornite separate, iar dupa activare ele se conecteaza automat.

Un set de avertizoare 3+1 contine transmitatori radio incorporati, el fiind foarte utilizat in cazul sesiunilor de pescuit la crap. Poate avea o raza de transmisie de peste 200 de metri. Acest model poate controla volumul, tonul si sensibilitatea.

Un set de avertizoare 4+1 este un model care dispune de toate caracteristicile importante necesare unui pescar de crap. Avertizarea luminoasa si sonora este performanta, neexistand posibilitatea aparitiei alarmelor false, atunci cand sunt valuri sau curenti de apa.

Profită de oferta actuală eMAG la senzorii de pescuit: CLICK AICI.

Cum aleg cei mai buni senzori de pescuit in functie de modelul bateriei?

Atunci cand alegi un sistem de senzori de pescuit este recomandat sa o faci si in functie de tipul bateriilor folosite.

Este bine de stiut ca modelele de pe piata functioneaza cu diverse feluri de baterii, de la cele de tip AA, AAA, pana la cele de 9V, 12V. Insa, exista si altele care dispun de baterii tip LR44, LR1, CR2 sau CR 123A.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cei mai buni senzori de pescuit. Spor la cumparaturi!

Senzori de pescuit de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *