Cum alegi cel mai bun juvelnic?

cel mai bun juvelnicFara discutie, cei care practica pescuitul stiu ca, atunci cand mergi la balta, iti trebuie in afara unei undite sau lansete si alte accesorii, precum un juvelnic, care sa iti pastreze captura pana in momentul cand te-ai hotarat sa pleci acasa.

Practic un juvelnic este o plasa inchisa care se asaza in apa, cat mai aproape de tine, atunci cand esti la pescuit si unde vei arunca pestii dupa ce i-ai prins, indiferent daca esti un pescar amator sau unul profesionist.

Este esential sa ai in dotare un juvelnic rezistent, care sa nu se rupa sau sa iti piarda pestii capturati cu atata daruire si abnegatie pe balta.

Cele mai performante juvelnice sunt cele care dispun de profile metalice solide si o plasa rara, unde sunt pastrati pestii, in buna stare.

Te poti orienta la capacitatea juvelnicului, in functie de cantitatea de pesti pe care preconizezi sa o prinzi. Astfel, daca esti un pescar amator, care se duce o data la o luna pe balta, atunci poti achizitiona un juvelnic de 1-1,5 metri, iar daca esti profesionist atunci poti alege unul de 2,5-3 metri.

Pe piata vei gasi numeroase modele de astfel de accesorii, de aceea este bine sa stii mai multe detalii despre caracateristicile acestora, inainte de a merge in magazine.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun juvelnic, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la juvelnice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun juvelnic in functie de lungimea acestuia?

Juvelnicele pot fi de diverse lungimi astfel: de 0,35 – 1 m, 1,20-2 metri, de 3-4 metri.

Juvelnic cu lungimea de 0,35 – 1 m – un model de 1 metru dispune de o plasa rara cauciucata si profile metalice rectangulare. Este confectionat din fibre sintetice si previne ranirea pestilor. Are si un dispozitiv de ancorare din aluminiu.

Juvelnic cu lungimea de 1,20 – 2 metri – un produs de 2 metri are un diametru de 40 cm si profile circulare rezistente din aluminiu. Plasa este din material Eco, avand si un suport de ancorare.

Juvelnic cu lungimea de 3-4 metri – un model de 3 metri lungime are profilele de 42 x 31 cm realizate dintr-un aluminiu rezistent. Materialul plasei este cauciucat tip Eco.

Profită de Oferta actuală eMAG la juvelnice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun juvelnic in functie de material?

Juvelnicele pot fi de mai multe feluri in functie de materialul din care sunt confectionate astfel: fibre sintetice, plasa ecologica, textil etc.

Juvelnic din fibre sintetice – este cel mai intalnit model, fiind confectionat din fibre sintetice, foarte rezistente. Poate fi de diverse forme: rotund sau dreptunghiular, avand mai multe tronsoane.

Juvelnic din plasa ecologica – este un model de calitate, ce garanteaza pastrarea pestilor prinsi in siguranta, fara a exista pericolul de a-i pierde dupa un timp.

Juvelnic din material textil – poti apela la un model ieftin, care dispune de cateva cercuri, ce te poate ajuta pentru o captura normala.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun juvelnic. Spor la cumparaturi!

Juvelnice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *