Cum alegi cele mai bune suflante de frunze?

cele mai bune suflante de frunzeO suflanta de frunze este un dispozitiv foarte util, in special pentru cei care locuiesc la casa si au o curte de intretinut. Cu un astfel de aparat poti face curatenie foarte usor in gradina, economisind timp fata de varianta cand ai lucra manual.

Trebuie mentionat faptul ca o suflanta de frunze poate avea mai multe functii, precum cea de aspirare, suflare si tocare. Dispozitivul este foarte usor de manevrat si folosit, in special modelele mai mici.

Insa, este bine sa evaluezi ce fel de model ai nevoie, in functie de marimea curtii tale si de volumul de frunze pe care trebuie sa il aspiri. Astfel, pentru o curte mai mica, iti poti achizitiona o suflanta de frunze cu o putere redusa si cu un pret accesibil.

Daca dispui de o gradina mai mare, atunci este recomandat sa iti cumperi o suflanta de frunze mai puternica, care sa dispuna de o putere de 2500-3000 W. Acest model iti va permite sa obtii rezultate remarcabile.

Pe piata exista numeroase astfel de dispozitive de gradina, de aceea este destul de dificil sa alegi un model adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune suflante de frunze, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la suflantele de frunze: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune suflante de frunze in functie de tipul alimentarii?

Suflantele de frunze pot fi in functie de tipul alimentarii: la retea, pe benzina sau cu acumulatori.

Suflanta de frunze pe benzina – este compacta, fiind actionata de un motor in doi timpi pe benzina. Poate reprezenta o solutie viabila pentru intretinerea gradinii. Detine o pompa de amorsare care permite o pornire usoara. Sacul colector are capacitatea de 40 de litri, iar puterea motorului este de 700 W.

Suflanta de frunze alimentata la retea – este un dispozitiv puternic care poate avea puterea de 3000 W, avand functii de aspirare, suflare si tocare. Are o greutate redusa, de numai 2 kg, iar capacitatea sacului de colectare este de 45 de litri.

Profită de Oferta actuală eMAG la suflantele de frunze: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune suflante de frunze in functie de tipul motorului?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei suflante de frunze il reprezinta tipul motorului, care poate fi: electric sau termic.

Suflanta de frunze electrica – un model dotat cu motor electric cu o putere de 2500 W, care are un design practic si usor de folosit. Se manevreaza rapid, iar capacitatea sacului colector este de 40 de litri. Are putere mare de aspiratie si este dotat si cu un tocator de frunze. Are un pret scazut, fiind accesibil.

Suflanta de frunze cu motor termic – acest tip este prevazut cu un motor de 1,33 CP, avand un sistem de pornire manuala. Are in dotare un sac de colectarea frunzelor si o pompa de amorsare. Are un pret ridicat si este mai voluminoasa.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune suflante de frunze. Spor la cumparaturi!

Suflante de frunze de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cele mai bune aspiratoare de frunze?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *