Top 3 laptopuri ieftine si bune 2018!

laptopuri ieftine si buneCauti un laptop ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 laptopuri ieftine si bune 2018!”.

1. Laptop Lenovo IdeaPad 320-15ISK cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 

Laptop-ul Lenovo IdeaPad 320-15ISK cu procesor Intel® Core™ i3-6006U  ocupa locul 1 in  ,,Top 3 laptopuri ieftine si bune 2018!”.

Un laptop Lenovo IdeaPad 320-15ISK reprezinta o modalitate ideala de achizitionare, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta. In acest sens, putem spune ca toate detaliile unui laptop de acest tip sunt concepute pentru a va usura viata, iar utilizarea se va desfasura mereu in conditii optime si avantajose.

Totodata, despre acest laptop mai putem spune ca va efectua mereu cu usurinta orice activitate, datorita procesorului puternic si a diferitelor optiuni in ceea ce priveste placa grafica dedicata. In acest sens, optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea la dispozitie un design simplificat, iar interfata desktop este mult mai organizata, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati mereu de o simplitate maxima.

Durabilitatea sa nu va lasa niciodata de dorit, deoarece acest model are o carcasa monobloc, cu o rezistenta ideala. In acest sens, putem aminti si de prezenta unui strat de finisaj protector special, care-l apara mereu contra uzurii.

In alta ordine de idei, optand pentru acest produs veti avea ocazia de a beneficia de o rezolutie exceptionala. In acest sens, despre ecranul unui laptop de acest tip putem spune ca are o rezolutie pana la Full HD, fiind prevazut cu tehnologie antireflexii. Asadar, veti beneficia mereu de o claritate vizuala veritabila, ce va ofera avantaje multiple in momentul in care veti viziona filme sau veti naviga pe internet.

De asemenea, acest laptop va ofera libertatea de a alege aplicatiile pe care doriti sa le utilizati, avand la dispozitie un mod simplu si avantajos prin care il puteti personaliza. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera, fiind indicat sa luati in calcul aceasta modalitate optima de achizitionare. Facand acest lucru veti avea ocazia de a gasi un laptop ieftin si bun.

Persoanele ce au optat pentru un laptop Lenovo IdeaPad 320-15ISK ne spun ca acest produs este unul ideal din toate punctele de vedere, oferind mereu o eficienta maxima. De asemenea, performanta sa nu va lasa niciodata de dorit si veti observa si dumneavoastra acest lucru.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la laptop-uri: CLICK AICI.

2. Laptop ASUS X541UA-GO1376 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U

Laptop-ul ASUS X541UA-GO1376 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U ocupa locul 2 in  ,,Top 3 laptopuri ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un laptop ASUS X541UA-GO1376, veti avea ocazia de a lua decizia optima si avantajoasa in ceea ce priveste achizitionarea. Optand pentru aceasta varianta de selectie va veti bucura de o experienta multimedia deosebit de realista.

Acest laptop este echipat cu procesor Intel Core de generatie 6/7, iar placa video este una performanta. Cu siguranta veti observa ca un laptop de acest tip ofera mereu o exprienta audiovizuala ideala.

De asemenea, un astfel de laptop a fost proiectat pentru a oferi mereu culori expresive si o calitate ideala din toate punctele de vedere. In aceste conditii, veti avea ocazia de a-l utiliza avand la dispozitie eficienta si calitatea dorita.

Totodata, despre acest produs mai putem adauga ca a fost proiectat pentru a oferi mereu o exrpeienta de redare multimedia foarte realista. Referitor la partea sonora a acestui laptop, putem spune ca propune mereu o claritate ideala din toate punctele de vedere si veti aprecia cu siguranta acest lucru.

Claritatea clipurilor video este una imbunatatita intr-un mod semnificativ, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a va bucura mereu o claritate ideala a imaginilor. Un laptop de acest tip ofera mereu o gama variata de optiuni in ceea ce priveste conectivitatea si veti avea la dispozitie o compatibilitate ideala.

In cazul in care veti alege aceasta varianta de achizitionarea va veti asigura de faptul ca produsul pe care il veti primi ofera mereu avantaje si beneficii multiple. Cu siguranta veti fi incantati de decizia luata, odata ce veti alege un laptop de acest tip, mai ales daca ne gandim si la faptul ca face parte din categoria laptop-urilor ieftine si bune.

Despre persoanele ce au ales un laptop ASUS X541UA-GO1376 putem spune ca au descoperit un produs de calitate si sunt multumite de tot ceea ce au primit. Aceste persoane ne spun ca raportul calitate-pret este unul ideal, recomandand aceasta varianta de achizitionare. Asadar, veti gasi exact ceea ce va intereseaza in cazul in care veti alege acest laptop.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la laptop-uri: CLICK AICI.

3. Laptop HP 250 G6 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 

Laptop-ul HP 250 G6 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U ocupa locul 3 in  ,,Top 3 laptopuri ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta, un laptop HP 250 G6 ofera avantaje multiple in ceea ce priveste achizitionarea si utilizarea, fiind indicat sa optati pentru aceasta varianta de selectie. Referitor la utilizare, veti avea ocazia de a va finaliza activitatile zilnice beneficiind de tehnologia Intel, iar instrumentele esentiale sunt dispuse intr-un mod ce va faciliteaza foarte mult munca. In acest sens, putem spune despre acest laptop ca are un design mobil durabil, ce ofera avantaje multiple. Asadar, veti tine mereu pasul cu sarcinile complexe pe care trebuie sa rezolvati, iar sasiul durabil este cel care va proteja computerul.

De asemenea, acest laptop este ideal si pentru afaceri, deoarece veti avea ocazia e a finaliza cu incredere proiectele, avand la dispozitie unul dintre cele mai recente procesoare Intel Core.

Despre HP TouchPoint Manager putem spune ca ofera utilizatorilor instrumente foarte simple si eficiente, prin care va gestiona datele si securitatea. In ceea ce priveste unitatea optionala SuperMulti DVD+/-RW, aceasta va permite sa vedeti filme de pe DVD si sa creati copii de rezerva pentru proiectele desfasurate.

Un laptop de acest tip este foarte silentios si va contribui la atenuarea zgomotului ambiant, inclusiv in ceea ce privesc clicurile de tastatura. Utilizandu-l veti avea mereu la dispozitie imagini clare si precise, deoarece placa grafica optionala AMD Radeon, cu pana la 2 GB memorie, asigura mereu o experienta vizuala ideala.

Odata ce veti opta pentru un produs de acest tip veti fi cu siguranta multumiti pe deplin de tot ceea ce veti primi. Acest lucru se intampla si ca urmare a faptului ca un laptop de acest tip face parte din categoria produselor ieftine si bune. Asadar, urmeaza sa platiti un pret foarte avantajos, iar eficienta si performanta nu vor lasa niciodata de dorit.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la laptop-uri: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *