Top 3 laptop-uri Asus ieftine si bune 2018!

laptop-uri Asus ieftine si buneCauti un laptop ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 laptop-uri Asus ieftine si bune 2018!”.

1. Laptop ASUS X541UA-GO1376 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz

Laptop-ul ASUS X541UA-GO1376 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz ocupa locul 1 in  ,,Top 3 laptop-uri Asus ieftine si bune 2018!”.

Este indicat sa optati pentru un laptop ASUS X541UA-GO1376 in cazul in care veti dori sa obtineti performantele dorite in ceea ce priveste utilizarea. Despre un laptop ASUS de acest tip putem spune ca fost proiectat pentru a oferi o experienta multimedia foarte realista. In acest sens, putem spune ca este echipat cu un procesor Intel Core de generatie 6/7, placa video performanta NVIDIA GeForce si solutii audio exclusive.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce va ofera acest produs pe perioada utilizarii si veti obtine mereu rezultatele dorite. Un laptop ASUS de acest tip este proiectat pentru o utilizare zilnica, fiind foarte elegant. Culorile sunt foarte placute, iar finisajul de calitate va ofera ocazia de al utiliza pentru o perioada indelungata de timp.

De asemenea, despre un laptop ASUS de acest tip mai putem spune ca este proiectat pentru experiente de divertisment foarte realiste. Asadar, veti aprecia cu siguranta tot ceea ce va ofera acest laptop ASUS, reprezentand o varianta optima si avantajoasa de achizitionare. Printre altele, veti avea la dispozitie un sunet ideal, de o claritate maxima.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea la dispozuitie si o calitate video ideala. Un laptop ASUS de acest tip include o baterie SuperBatt, despre care putem spune ca ofera pana la 700 cicluri de incarcare si o autonomie de pana la 3 ori mai buna decat in cazul bateriilor standard. Odata ce veti alege un laptop de acest tip veti observa in perioada urmatoare faptul ca decizia luata a fost una potrivita din toate punctele de vedere.

Eficienta si performanta nu vor lasa niciodata de dorit si puteti utiliza mereu acest laptop ASUS in conditii optime.

Persoanele ce au ales in momentul achizitionarii un laptop ASUS X541UA-GO1376 sunt in acest moment multumite de tot ceea ce au primit. Aceste persoane ne spun ca performanta unui astfel de laptop este una ideala, iar pretul de achizitionare este unul avantajos, in raport cu toate beneficiile si avantajele oferite. Astfel, veti gasi solutia optima de achizitionare optand pentru acest laptop ASUS.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la laptop-urile Asus: CLICK AICI.

2. Laptop ASUS A541UA-DM1950 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz

Laptop-ul ASUS A541UA-DM1950 cu procesor Intel® Core™ i3-7100U 2.40 GHz ocupa locul 2 in  ,,Top 3 laptop-uri Asus ieftine si bune 2018!”.

Un laptop ASUS A541UA-DM1950 reprezinta varianta optima de achizitionare in cazul in care sunteti in cautarea unui produs ieftin si bun. Veti aprecia cu siguranta tot ceea ce va ofera acest laptop ASUS, fiind recunoscut in acest domeniu pentru eficienta si performanta dorita. Pe de alta parte, despre acest produs putem spune ca propune un design ideal din toate punctele de vedere, avand un finisaj de o calitate superioara.

Acest laptop ASUS ofera mereu rezultate optime in ceea ce priveste utilizarea si veti observa cu siguranta acest lucru. In alta ordine de idei, despre acest laptop putem spune ca este proiectat pentru a oferi experiente de divertisment foarte realiste, oferind avantaje multiple in acest sens. Asadar, filmele si muzica vor prinde viata utilizand acest laptop, avand  la dispozitie o calitate sonora si video ideala.

Totodata, optand pentru acest produs veti avea ocazia de a beneficia si de o solutie ideala de optimizare a sunetului precum AudioWizard. Ofera mereu o calitate ideala in ceea ce priveste partea video, utilizand in acest sens tehnologia ASUS Tru2Life Video, cea care va imbunatati semnificativ calitatea clipurilor video.

De asemenea, propune utilizarea unor conexiuni rapide si usoare, ceea ce inseamna ca nu veti intampina niciodata dificultati in acest sens. Bateria laptopului permite pana la 700 cicluri de incarcare si o autonomie imbunatatita semnificativ.

Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce ofera acest laptop ASUS, fiind recunoscut pentru toate beneficiile propuse. Asadar, este indicat sa luati in calcul aceasta varianta de achizitionare si veti gasi cu siguranta un laptop Asus ieftin si bun, ce va pune mereu la dispozitie performanta dorita.

Despre persoanele ce au luat deja in calcul aceasta varianta de achizitionare pentru un laptop ASUS A541UA-DM1950 putem spune ca sunt incantate de eficienta oferita. De asemenea, aceste persoane ne spun ca un laptop ASUS de acest tip functioneaza mereu in conditii optime si propune un pret avantajos de achizitionare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la laptop-urile Asus: CLICK AICI.

3. Laptop ASUS X542UR-DM303 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz

Laptop-ul ASUS X542UR-DM303 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz ocupa locul 3 in  ,,Top 3 laptop-uri Asus ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti fi incantati de tot ceea ce ofera un laptop ASUS X542UR-DM303, fiind indicat sa luati in calcul aceasta modalitate de achizitionare. Acest laptop ASUS combina intr-un mod ideal frumusetea si performanta, iar pe perioada utilizarii veti avea la dispozitie eficienta dorita. In acest sens, putem spune ca este prevazut cu un procesor Intel Core i5/i7 de pana la a 8-a generatie.

In ceea ce priveste memoria RAM, aceasta este de pana la 16 GB, avand o grafica optionala NVIDIA GeForce. Un laptop de acest tip este recunoscut pentru performanta uimitoare pe care o propune si veti avea ocazia de a descoperi si dumneavoastra acest lucru pe perioada utilizarii.

Capacitatea de stocare este una ideala din toate punctele de vedere si veti avea la dispozitie si un SSD de pana la 256 GB, ce ofera o viteza de stocare ideala. In functie de configuratie, capacitatea de stocare a HDD-ului poate fi de 1 TB. Odata ce veti alege aceasta varianta de selectie veti dispune si de o conectivitate completa, creata pentru a va oferi o utilizare optima din toate punctele de vedere. Asadar, veti avea ocazia de a transfera intr-un mod rapid diferite fisiere. Un laptop ASUS de acest tip poate reprezenta oricand solutia optima si avantajoasa de achizitionare.

In cazul in care veti opta pentru acest laptop ASUS veti avea ocazia de a gasi un produs ieftin si bun, pe care il puteti utiliza in conditii ideale. Asadar, aveti acum raspunsul potrivit pentru achizitionarea unui laptop Asus ieftin si bun.

Un laptop ASUS de acest tip este ideal atat pentru o utilizare profesionala in cadrul unui birou, cat si pentru utilizarea in cadrul propriei locuinte. Avantajele si beneficiile oferite de catre acest produs plaseaza un laptop de acest tip in topul preferintelor utilizatorilor. Performanta si eficienta reprezinta motive importante pentru care ar trebui sa alegeti acest laptop ASUS.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la laptop-urile Asus: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *