Top 3 laptop-uri gaming ieftine si bune 2018!

laptop-uri gaming ieftine si buneCauti un laptop ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 laptop-uri gaming ieftine si bune 2018!”.

1. Laptop Gaming Acer Aspire 7 A715-71G-541M cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ 

Laptop-ul Gaming Acer Aspire 7 A715-71G-541M cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ ocupa locul 1 in  ,,Top 3 laptop-uri gaming ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera un laptop Gaming Acer Aspire 7 A715-71G-541M, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta ideala de achizitionare. In cazul in care veti face acest lucru veti avea la dispozitie un procesor Intel Core de generatie 7 si o placa grafica NVIDIA GTX 1060. Aceste componente sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le ofera in ceea ce priveste utilizarea unui laptop gaming.

Pe de alta parte, aveti la dispozitie si un sistem Full High Definition si Dolby Audio Premium, prin care veti avea ocazia de a obtine mereu rezultatele dorite in ceea ce priveste utilizarea. Calitatea si performanta unui laptop de gaming de acest tip nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul utilizarii.

Modelul procesorului este 7300HQ, recunoscut pentru beneficiile si performanta oferita. Pe de alta parte, veti avea ocazia ca prin achizitionarea acestui produs sa beneficiati de un procesor grafic integrat.

Despre diagonala display-ului putem adauga ca este de 15,6 inch, avand un format Full HD. Totodata, tehnologia display-ului este IPS LCD LED, avand un finisaj Anti Glare.

Un laptop de gaming de acest tip va pune la dispozitie o memorie de 4 GB, iar tipul acesteia este DDR4, avand 2 sloturi. In ceea ce priveste hard disk-ul, putem adauga ca este de 1 TB, oferind o viteza de rotatie de 5400 rpm.

Este indicat sa optati pentru aceasta varianta de achizitionare in cazul in care veti dori sa va asigurati de faptul ca ati descoperit un laptop ideal pentru gaming. In cazul in care veti alege aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a gasi un laptop gaming ieftin si bun.

Persoanele ce au achizitionat deja un laptop Gaming Acer Aspire 7 A715-71G-541M sunt multumite pe deplin de eficienta si performanta acestui produs. Pe de alta parte, aceste persoane ne spun ca pretul de achizitionare este unul foarte avantajos, in raport cu beneficiile pe care le ofera. Asadar, este indicat sa optati pentru aceasta varianta optima de achizitionare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la laptop-urile de gaming: CLICK AICI.

2. Laptop Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ 

Laptop-ul Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ  ocupa locul 2 in  ,,Top 3 laptop-uri gaming ieftine si bune 2018!”.

Un laptop Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN reprezinta o varianta optima si avantajoasa de achizitionare, iar daca veti opta pentru un produs de acest tip veti fi cu siguranta multumiti de tot ceea ce veti obtine. Acest laptop este esential pentru gaming si veti avea ocazia de a profita de tot ceea ce inseamna un produs usor si portabil, ce va rula cu usurinta jocurile preferate.

In acest sens, despre un laptop de gaming de acest tip putem spune ca este prevazut cu procesor Intel Core de a saptea generatie si o placa grafica dedicata NVIDIA GTX Seria 10. Astfel, veti avea ocazia de a beneficia si de un sunet premium cu stocare hibrida optionala.

Totodata, optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a beneficia de o tastatura cu retroiluminare, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a va juca atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Placa video pe care o veti avea la dispozitie este una de ultima generatie ceea ce inseamna ca permite redarea ireprosabila jocurilor, la o frecventa de cadre eficienta.

Asadar, acest laptop de gaming va asigura mereu performantele dorite in ceea ce priveste utilizarea, ceea ce nu poate decat sa va bucure. De asemenea, despre un laptop de gaming de acest ti, putem spune ca este prevazut cu stocarea pana la SSD PCle de 512 GB, ideala pentru a reduce timpul de initializare si de incarcare a jocului.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a beneficia de un sunet Harman cu Dolby Premium, ce ofera un sunet de calitate pentru orice tip de continut, ceea ce inseamna ca experienta de joc va fi mereu una captivanta.

Despre persoanele ce au achizitionat un laptop Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN putem spune ca au descoperit o modalitate optima si avantajoasa prin care se pot bucura de o performanta ideala. De asemenea, aceste persoane ne spun ca un laptop de acest tip reprezinta solutia ideala de achizitionare a unui laptop gaming ieftin si bun.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la laptop-urile de gaming: CLICK AICI.

3. Laptop Gaming ASUS Pro N580VD-FY696 cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ 

Laptop-ul Gaming ASUS Pro N580VD-FY696 cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ  ocupa locul 3 in  ,,Top 3 laptop-uri gaming ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un laptop Gaming ASUS Pro N580VD-FY696 veti avea ocazia de a descoperi o varianta optima prin care veti beneficia de o performanta ideala. Un laptop de gaming de acest tip este recunoscut pentru desing-ul placut si pentru performanta pe care o atinge, fiind dotat in acest sens cu un procesor Intel Core de generatie 7.

Pe de alta pare, mai putem spune despre acest laptop de gaming ca este echipat cu un ecran de pana la 4K UHD, cu o acoperire de 100% a spectrului sRGB. Aceasta solutie de grafica este una de inalta calitate NVIDIA GeForce GTX 1050, ce propune performante superioare in jocuri.

Totodata, acest laptop pentru gaming propune utilizarea unui sistem audio ce este creat prin folosirea unor tehnologii moderne. Design-ul sau este unul cu o estetica impresionanta, fiind fabricat din aluminiu foarte rezistent. In aceste conditii veti avea ocazia de a profita mereu de eleganta dorita si de o rezistenta ideala din toate punctele de vedere.

Performanta unui laptop de gaming de acest tip nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru pe perioada utilizarii. Odata ce veti lua in calcul aceasta varianta optima de achizitionare veti avea ocazia de a juca jocurile preferate, avand la dispozitie o performanta ideala din toate punctele de vedere.

Cu siguranta veti fi incantati de caracteristicile acestui laptop de gaming, iar daca veti opta pentru acest produs veti obtine o oferta avantajoasa de pret. Asadar, aveti acum raspunsul in cazul in care sunteti in cautarea unui produs ce ofera beneficii multiple.

Raportul calitate-pret reprezinta un motiv foarte important pentru care ar trebui sa va indreptati atentia spre acest laptop de gaming in momentul achizitionarii. In cazul in care veti face acest lucru veti observa in perioada urmatoare faptul ca decizia luata a fost una potrivita din toate punctele de vedere.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la laptop-urile de gaming: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *