Cum alegi cea mai buna cusca pentru iepuri?

cea mai buna cusca pentru iepuriO cusca pentru iepuri este folosita de crescatorii sau iubitorii de astfel de animale, pentru a le creste si adaposti. O asemenea constructie este conceputa special pentru o asemenea activitate foarte frumoasa.

Aceasta nu trebuie improvizata, deoarece poate duce la probleme legate de conditiile de viata ale iepurilor. Casuta sau adapostul trebuie sa ofere un spatiu adecvat pentru animale, evitandu-se comportamentele agresive ale acestora sau accidentele nedorite.

O cusca pentru iepuri trebuie sa aiba o structura rezistenta, indiferent de materialul din care este fabricata. Constructia trebuie sa aiba o plasa sau un grilaj din sarma, care sa permita observarea animalelor si ventilatia aerului.

In magazine, exista o diversitate de custi pentru iepuri, de aceea este indicat sa stii mai multe lucruri legate de caracteristicile acestora, inainte de a merge sa cumparati una.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna cusca pentru iepuri, potrivita pentru pasiunea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la cuștile pentru iepuri: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cusca pentru iepuri in functie de utilitate?

Custile pentru iepuri pot fi de doua tipuri: pentru exterior si pentru interior.

Cusca pentru iepuri de exterior – de regula o asemenea constructie este una mai rezistenta, fiind confectionata din lemn si dotata cu plasa sau grilaj de fier. Aici, animalele sunt in siguranta, avand un spatiu generos de miscare.

Cusca pentru iepuri de interior – acest model este fabricat din plasa de sarma galvanizata si are o usa in partea frontala si o podea dubla. Dispune si de un hranitor pentru fan sau lucerna.

Profită de Reducerile actuale eMAG la cuștile pentru iepuri: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cusca pentru iepuri in functie de material?

Custile pentru iepuri pot fi in functie de materialul din care sunt confectionate astfel: din lemn si din metal.

Cusca pentru iepuri de lemn – acest model poate fi de tip deschis sau inchis. Primul are usile decupate in corpul casutei. Cel de-al doilea este complet inchis, fiind prevazut cu plasa sau cu grilaj din fier.

Cusca pentru iepuri din metal – este realizata din plasa de sarma galvanizata, fiind montata pe patru picioare. Corpul propriu-zis este suspendat deasupra solului.

Vezi toate cuștile pentru iepuri de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cusca pentru iepuri in functie de constructie?

Custile pentru iepuri pot fi niste constructii clasice sau cu 2 nivele.

Cusca pentru iepuri clasica – indiferent daca este din lemn sau sarma, acest model are un singur cat si o usa de acces.

Cusca pentru iepuri cu 2 nivele – acest model este mai mare si poate fi folosit pentru mai multe scopuri: pentru joaca,exercitii, dresaj sau pur si simplu pentru tinerea animalelor in siguranta.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna cusca pentru iepuri. Spor la cumparaturi!

Cuști pentru iepuri de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *