Top 3 carcase PC ieftine si bune 2018!

cea mai buna carcasa pentru PCCauti o carcasa pentru PC ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 carcase PC ieftine si bune 2018!”.

1. Carcasa PC Segotep Baymini, mATX Mini Tower, fara sursa, Negru 

Carcasa PC Segotep Baymini, mATX Mini Tower, fara sursa, Negru ocupa locul 1 in  ,,Top 3 carcase PC ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege o carcasa PC Segotep Baymini veti avea posibilitatea de a va bucura de o calitate ideala din toate punctele de vedere. Performanta unei carcase PC de acest tip nu va lasa niciodata de dorit si veti observa acest lucru pe perioada utilizarii.

Aceasta caracasa PC este prevazuta cu un ventilator inclus, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata mereu in conditii optime. Formatul sau este mATX Mini ITX, fiind una de tip Mini Tower.

Numarul locurilor pentru sloturi ale extensiilor este 4. Optand pentru aceasta carcasa PC veti avea la dispozitie 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0, filtre de praf incluse si functie HD Audio.

Pe de alta parte, in ceea ce privesc dimensiunile acestei carcase pentru PC, putem spune ca sunt este de 200 mm X 395 mm X 395 mm. Cu siguranta veti observa in perioada urmatoare faptul ca decizia luata a fost una potrivita din toate punctele de vedere optand pentru acest produs. Acest lucru este posibil si ca urmare a faptului ca aceasta carcasa PC este construita din materiale de calitate, ce vor oferi mereu o rezistenta si o durabilitate ideala din toate punctele de vedere.

In alta ordine de idei, optand pentru aceasta carcasa PC veti fi siguri de faptul ca decizia luata este una optima, aceasta carcasa fiind una ieftina si buna. In aceste conditii, putem spune ca aveti acum raspunsul ideal in cazul in care sunteti in cautarea carcasei potrivite pentru PC-ul dumneavoastra. In perioada urmatoare veti observa ca decizia luata a fost una potrivita din toate punctele de vedere, iar utilizarea si functionarea va fi mereu una optima.

Persoanele ce au ales deja o carcasa PC Segotep Baymini sunt incatate de faptul ca acest produs este de calitate, oferind de asemenea un pret avantajos de achizitionare. De asemenea, aceste persoane spun ca au fost surprinse intr-un mod placut si de partea estetica a acestei carcase PC si o recomanda.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la carcasele pentru PC: CLICK AICI.

2. Carcasa PC Cougar Solution 2 Black, Middle Tower, fara sursa, Negru

Carcasa PC Cougar Solution 2 Black, Middle Tower, fara sursa, Negru ocupa locul 2 in  ,,Top 3 carcase PC ieftine si bune 2018!”.

O carcasa PC Cougar Solution 2 Black ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste achizitionarea si utilizarea. Veti observa cu siguranta acest lucru in cazul in care veti cumpara acest produs si il veti utiliza. Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti beneficia si de un ventilator inclus.

Pe de alta parte, aceasta carcasa PC este prevazuta si cu o deschidere laterala, ce poate fi utilizata pentru a verifica anumite piese din cadrul unitatii. In ceea ce priveste formatul acestei carcase PC putem spune ca este ATX Micro ATX, iar tipul carcasei este Middle Tower.

In cazul in care veti alege aceasta carcasa PC veti dispune si de 7 locase pentru sloturi extensii. De asemenea, veti avea ocazia de a va asigura de faptul ca decizia luata este una potrivita din toate punctele de vedere. Spunem acest lucru deoarece veti avea la dispozitie functii si componente ce asigura o functionare ideala si o utilizare optima din toate punctele de vedere.

In ceea ce priveste utilizarea acestei carcase PC, veti dispune de filtru de praf, 1 USB 2.0, 1 USB 3.0, 2 si Jack 3,5 mm. Referitor la dimensiunile sale, acestea sunt de 430 mm X 480 mm X 195 mm latime frontala.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera acest produs, fiind indicat sa optati pentru aceasta varianta optima de achizitionare. Acest lucru se intampla si ca urmare a faptului ca aceasta carcasa PC face parte din categoria produselor ieftine si bune. Luand in calcul o achizitie de acest tip, veti fi siguri de faptul ca decizia luata a fost una potrivita din toate punctele de vedere.

Referitor la persoanele ce au optat deja pentru o carcasa PC Cougar Solution 2 Black putem spune ca sunt multumite de calitatea primita si de design-ul acestui produs. Pe de alta parte, aceste persoane ne spun ca raportul calitate-pret este unul avantajos.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la carcasele pentru PC: CLICK AICI.

3. Carcasa PC Segotep Dawning Blade, mATX Mini Tower, fara sursa, Negru 

Carcasa PC Segotep Dawning Blade, mATX Mini Tower, fara sursa, Negru ocupa locul 3 in  ,,Top 3 carcase PC ieftine si bune 2018!”.

Este indicat sa optati pentru o carcasa PC Segotep Dawning Blade in cazul in care veti dori sa descoperiti un produs de o calitate superioara, la un pret avantajos. Cu siguranta veti aprecia raportul calitate-pret pentru aceasta carcasa PC, ceea ce inseamna ca investitia facuta se va justifica pe deplin.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea la dispozitie si un ventilator inclus, iar formatul acestei carcase PC este mATX Mini ITX.

De asemenea, este important de stiut si faptul ca este o carcasa PC Mini Tower. Numarul locaselor pentru sloturi extensii este 4, iar daca veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti dispune si de 2 porturi USB 2.0 si 1 port USB 3.0.

Totodata, aceasta carcasa PC are incluse filtrele de praf si functia HD Audio, ceea ce inseamna ca utilizarea va fi mereu una optima. Optand pentru acest produs veti avea la dispozitie dimensiuni de 200 mm X 410 mm X 460 mm.

In cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionar, veti avea ocazia de a va asigura de faptul ca decizia luata a fost una potrivita din toate punctele de vedere. O investitie de acest tip este una ideala, mai ales daca ne gandim la faptul ca acest produs face parte din categoria carcaselor PC ieftine si bune.

Pe perioada utilizarii veti observa cu siguranta faptul ca decizia luata a fost una ideala din toate punctele de vedere, deoarece veti dispune de calitatea dorita. Acest lucru este foarte important si trebuie sa tineti cont de aceasta varianta optima de achizitionare in cazul in care veti dori sa va asigurati de faptul ca decizia luata va fi cea mai potrivita.

Despre persoanele ce au achizitionat si utilizat o carcasa PC Segotep Dawning Blade putem spune ca sunt multumite de dimensiunile acesteia si de faptul ca este realizata din materiale de calitate. Raportul calitate-pret reprezinta un alt motiv pentru care recomanda acest produs.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la carcasele pentru PC: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *