Cum alegi cele mai bune lampi solare?

cele mai bune lampi solareLampile solare au devenit foarte populare in ultima perioada, ele fiind o alternativa viabila fata de alte tipuri de iluminat. Ele sunt practice, usor de montat si ofera frumusete gradinii sau curtii.

Cu ajutorul lampilor solare se pot ilumina aleile, gradina sau alte locuri exterioare, dand siguranta in jurul casei si descurajand in acest fel musafirii nepoftiti. Aceste corpuri de iluminat au cateva avantaje, fata de alte modele clasice.

Ele au marele atu ca se incarca in timpul zilei de la lumina solara, iar in timpul noptii folosesc energia acumulata pentru a straluci. De asemenea, au o autonomie destul de mare, de la 8 ore pana la cateva zile.

In prezent au aparut o mare diversitate de lampi solare, iar alegerea este destul de dificila. De aceea, inainte de a merge in magazine pentru a gasi un produs convenabil este bine sa stii anumite detalii despre carateristicile acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune lampi solare, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la lămpile solare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune lampi solare in functie de tipul montarii?

Pentru a gasi varianta ideala, puteti alege o lampa solara in functie de tipul montarii: de perete, pe sol si cu agatare.

Lampa solara de perete – este destinata iluminarii in exterior, la curte sau casa. Are un unghi de 180 de grade de iluminare.

Lampa solara montata pe sol – este ideala pentru alei, gradina, curte, fiind pentru un iluminat de securitate a zonelor exterioare. Este dotata cu baterie solara si acumulator care se incarca ziua, iar noaptea lampa lumineaza.

Lampa solara cu agatare – acest tip poate fi montata foarte usor, avand o agatatoare. Este perfecta pentru camping, vacanta, curte sau gradina.

Profită de Reducerile actuale eMAG la lămpile solare: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune lampi solare in functie de tipul intrerupatorului?

Lampile solare pot fi impartite in functie de tipul intrerupatorului astfel: clasice si cu senzor de miscare.

Lampa solara clasica – acest model contine de regula leduri color si un acumulator reincarcabil. Are diverse forme si inaltimi, putand alege in functie de preferinte si necesitati.

Lampa solara cu senzor de miscare – se poate opta pentru acest model care se aprinde doar atunci cand sesizeaza prezenta unei persoane.

Vezi toate lămpile solare de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune lampi solare in functie de putere?

In functie de putere, poti alege mai multe tipuri de lampi solare: intre 8-19 W, intre 20-29 W si peste 60 W.

Lampa solara cu putere de 8-19 W – sunt cele mai accesibile modele, dand o lumina de veghe pentru curte si gradina.

Lampa solara cu putere de 20-49 W – aceste modele sunt de obicei folosite pentru iluminatul stradal.

Lampa solara cu putere de 60 W sau mai mare– ofera cea mai puternica lumina cu ajutorul unui bec tip LED. Este ideala pentru montaj pe stalpi, in exterior.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune lampi solare. Spor la cumparaturi!

Lămpile solare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *