Cum alegi cel mai bun swinger?

cel mai bun swingerUn swinger reprezinta un sistem de avertizare foarte eficient, fiind unul dintre cele mai bune care exista pe piata. Acesta se foloseste in mod special la pescuitul crapului, dar poate fi utilizat si la alte specii de peste.

Fara indoiala, cei pasionati de pescuit au observat ca in ultimii ani au aparut diverse echipamente noi, precum rod pod-uri, lansete speciale, boilies-uri, insa si sisteme de avertizare din ce in ce mai sofisticate.

Este esential sa spunem faptul ca orice lanseta ai avea, de foarte buna calitate, nu poti realiza o captura fara batai de cap, daca nu dispui si de un swinger de top, pentru a fi atentionat in timp real de muscatura crapilor sau a altor pesti.

In magazine vei gasi diferite feluri de swingere, precum unele culisante sau pendulare.

Trebuie remarcat faptul ca un swinger are cateva avantaje esentiale, cum ar fi: observarea muscaturii pestelui cu mare precizie, chiar daca sunt conditii dificile meteorologice si incorporarea unui sistem de iluminare cu leduri.

Pe piata vei gasi numeroase astfel de sisteme, fiind destul de greu de gasit unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun swinger, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la swingere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun swinger in functie de tipul acestuia?

Swingerele pot fi de mai multe tipuri, astfel: set de 3 sau 4, etc.

Swinger set de 4 bucati cu lant – acest model contine 4 senzori tip fishing line si 4 swingeri multicolori cu lant. Sistemul are functia de iluminare cu leduri, precum si posibilitatea reglarii volumului, tonului si sensibilitatii.

Swinger set de 3 bucati pentru starlet – acest model are in componenta 3 swingere cu loc pentru starlet.

Profită de Oferta actuală eMAG la swingere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun swinger in functie de material?

Un aspect important de care trebuie sa tii cont la alegerea unui swinger este materialul din care este confectionat. Acesta poate fi: metal, plastic, aluminiu etc.

Swinger din metal – acest model contine 4 capete de schimb de culori diferite, fiind prevazut cu lant. Este destinat pescuitului pe timp de noapte. De asemenea, produsul  are un sistem de rotire a capului si un conector.

Swinger din plastic – acest produs are in componenta 4 swingere cu contragreutate, care sunt cuplate prin mufe de avertizor. Acesta emite sunete, iar ledul se aprinde.

Swinger din aluminiu – acest model este prevazut cu o banda flexibila din aluminiu si cu un sistem de rotire a capului, ce dispune de un conector rapid.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun swinger. Spor la cumparaturi!

Swingere de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *