Cum alegi cea mai buna statie emisie-receptie portabila?

cea mai buna statie emisie-receptie portabilaO statie emisie-receptie portabila reprezinta un dispozitiv format din doua aparate, prin care se pot realiza comunicatii gratis, fara a avea nevoie de licenta. Aceasta se poate utiliza in familie, intr-un grup de excursionisti sau in alte diverse situatii.

De asemenea, o statie emisie-receptie portabila este foarte importanta pentru serviciile de urgenta, precum salvare, pompieri sau firme de securitate, care actioneaza in imprejurari dificile.

Frecventele UHF pe care functioneaza statia emisie-receptie portabila sunt ideale pentru comunicatii atat in interior, dar si pe teren sau chiar la inaltime.

Insa, pentru a gasi o statie emisie-receptie portabila adecvata in magazine, este nevoie sa cunosti mai multe detalii despre caracteristicile acesteia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna statie emisie-receptie portabila, potrivita pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la stațiile de emisie-recepție portabile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna statie emisie-receptie portabila in functie de autonomie?

Un aspect important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei statii emisie-receptie portabila este autonomia, esentiala in special in excursii, drumetii sau calatorii.

Statie emisie-receptie cu autonomie de pana la 10 ore – acest model este destinat pentru o utilizare medie, in oras sau la munte.

Statie emisie-receptie cu autonomie de pana la 16 ore – este cea mai performanta, avand o autonomie foarte mare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la stațiile de emisie-recepție portabile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna statie emisie-receptie portabila in functie de raza de actiune?

Un element esential pentru o statie emisie-receptie portabila il reprezinta raza de actiune. Aparatele pot fi impartite astfel: pentru raza de comunicatii de 2km, intre 6-8 km si 10-12 km.

Statie emisie-receptie cu raza de actiune de 2 km – acest model este destinat pentru zona urbana sau montana, pentru turisti, familie. Are 8 canale de comunicare, greutate redusa de 68-100 de grame, alimentare cu 3 acumulatori AAA/baterii R3 si cel mai mic pret.

Statie emisie-receptie cu raza de actiune de 6-8 km – este destinata celor care merg in excursii, calatorii, drumetii, in vacanta. Are functia Squelch automat si Vox.

Statie emisie-recptie cu raza de actiune de 10-12 km – permite comunicarea in banda PPD pe 69 de canale si in PMR pe 8 canale. Se poate codifica emisia si receptia cu zeci de coduri, pentru a putea beneficia de conversatii private. Are un accumulator puternic de 1000 mAh, ce poate fi reincarcat.

Vezi toate stațiile de emisie-recepție portabile de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna statie emisie-receptie portabila in functie de tip?

Statiile emisie-receptie portabile pot fi: clasice si prefesionale.

Statie emisie-receptie clasica – acest model poate fi folosit pentru cumunicatii rapide in zona urbana, dar si in excursie sau calatorie.

Statie emisie-receptie profesionala – este cel mai bun model de pe piata, care permite introducerea unor coduri, care fac transmisiile private.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna statie de emisie-receptie. Spor la cumparaturi!

Stații de emisie-recepție portabile de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *