Cum alegi cea mai buna statie emisie-receptie auto?

cea mai buna statie emisie-receptie autoO statie emisie-receptie auto este un aparat extrem de folositor pentru soferi, atunci cand circula atat in tara, cat si in strainatate. Aceasta este instalata pe orice tip de masina, indiferent daca este autoturism personal, camion sau autocar.

Cu ajutorul unei statii emisie-receptie auto, cei aflati la volan pot comunica cu alti participanti la trafic, pentru a se informa despre conditiile de drum , vreme sau anumite restrictii de pe autostrada.

Este indicat, mai ales pentru soferii care calatoresc pe distante lungi sa dispuna de o statie emisie-receptie auto, un ajutor de nepretuit in orice imprejurare, dar mai ales in situatiile neprevazute sau de urgenta.

Indiferent in ce anotimp calatoresti, statia emisie-receptie auto functioneaza tot timpul, fara intrerupere. Astfel, ea este o adevarata sursa de informatii, ce te poate feri de temperaturile caniculare din timpul verii sau de frigul extrem al iernii.

Inainte de a merge in magazine pentru a gasi o statie emisie-receptie adecvata, este bine sa stii anumite caracteristici ale acesteia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna statie emisie-receptie auto, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la stațiile de emisie-recepție auto: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna statie emisie-receptie auto in functie de tip?

Pe piata sunt doua tipuri de statii emisie-receptie auto: mobile si portabile.

Statie emisie-receptie auto mobila – este modelul cel mai folosit de catre soferi, el asigurand performante remarcabile. Cu acest dispozitiv montat pe masina se pot realiza comunicatii pe diverse benzi de frecventa, in mod gratuit, fara a fi nevoie de o licenta.

Statie emisie-receptie auto portabila – este compusa din doua aparate, dar care au o arie redusa, de numai cativa kilometri.

Profită de Reducerile actuale eMAG la stațiile de emisie-recepție auto: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna statie emisie-receptie auto in functie de aria de acoperire?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unei statii emisie-receptie auto il reprezinta aria de acoperire.

Daca la cele mai simple dispozitive aceasta este de 10 km, la aparatele mai performante ea poate ajunge la 15-20 km.

Vezi toate stațiile de emisie-recepție auto de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna statie emisie-receptie auto in functie de caracteristici?

Dintre caracteristicile importante pe care trebuie sa le aiba o statie emisie-receptie auto mentionam: SCAN (functia de scanare automata a canalelor), Squelch (permite ca statia sa ramana muta, atunci cand nu receptioneaza nimic), Automatic noise (reduce zgomotul de fundal), Dual watch (permite urmarirea a doua canale concomitent), buton canale de urgenta.

Este nevoie ca statia emisie-receptie auto sa dispuna si de o antena de calitate, care influenteaza foarte mult raza de actiune si calitatea transmisiei.  Marimea recomandata a antenei este de 1,2-1,6 m.

Puterea statiei de emisie-receptie este de regula de 4W, dar exista si modele mai puternice.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna statie emisie-receptie auto. Spor la cumparaturi!

Stații de emisie-recepție auto de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *