Cum alegi cea mai buna imprimanta termica?

cea mai buna imprimanta termicaO imprimanta termica a devenit un dispozitiv foarte util in foarte multe domenii, indiferent daca vorbim de retail, productie, transport sau industria de divertisment. Cu ajutorul acestui dispozitiv se pot tipari felurite documente, precum facturi, chitante, bonuri, etichete si chiar bilete de spectacol sau meci.

Cum toate acestea trebuie sa fie imprimate intr-un timp foarte scurt, aparatele au performante remarcabile pentru a face fata unui mare volum de lucru. De aceea, nu este un lucru prea usor sa gasesti un dispozitiv adecvat in magazine.

Trebuie sa tii cont de caracteristicile tehnice, de dimensiunile sau de tipul dipozitivelor. De aceea, prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna imprimanta termica, potrivita pentru activitatea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la imprimantele termice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna imprimanta termica in functie de tip?

In functie de tip, imprimantele termice pot fi: fixe si portabile.

Imprimanta termica fixa – este folosita pentru diverse domenii, precum productie, retail, logistica, transport, distributie, administratie, sanatate. Este folosita pentru imprimare de etichete, coduri de bare, vouchere.

Imprimanta termica portabila – are un pret ridicat, insa ea este utila pentru imprimarea diverselor documente. Este utila pentru vanzatorii de teren, angajatii din livrare si din urgente.

Profită de Reducerile actuale eMAG la imprimantele termice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna imprimanta termica in functie de caracteristicile tehnice?

Atunci cand trebuie sa alegi o imprimanta termica este nevoie sa tii cont de viteza de tiparire, de dimensiunile aparatului, interfete si conectivitate.

Viteza de imprimare este o caracteristica importanta, spre exemplu pentru magazine, farmacii, restaurante, unde este un volum mare de lucru la etichete, chitante sau coduri de bare.

Conectivitatea este esentiala pentru functionarea in timp real a imprimantelor termice. Modelul ales trebuie sa incorporeze porturi USB, RS232, LAN pentru conectare la calculator, POS, internet sau Wi-Fi.

Caracteristicile se aleg in functie de volumul de lucru, de locul de munca sau de tipul documentelor de imprimat.

Vezi toate imprimantele termice de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna imprimanta termica in functie de utilitate?

In functie de utilitate, imprimantele termice sunt: pentru documente, etichete si carduri.

Imprimanta termica pentru documente format A4 – este perfecta pentru imprimarea documentelor de tot felul, de la facturi, rapoarte, note de livrare, in format maxim A4. Este recomandata pentru salariatii din sectoarele de livrare si urgente.

Imprimanta termica pentru etichete – este un tip de dispozitiv care prezinta mai multe modele, in functie de benzile folosite, cu latimi de 56 mm, 80 mm, 104 mm etc. Este folosita in magazine, restaurante, baruri, farmacii pentru etichete, coduri de bare.

Imprimanta termica pentru carduri – este un model compact, fiind usor de folosit si ofera performante remarcabile. Este utilizata pentru imprimare de carduri PVC si PVC compozit. Are interfata USB si Ethernet.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna imprimanta termica. Spor la cumparaturi!

Imprimante termice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te mai intereseaza si unul din articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *