Top 3 imprimante HP ieftine si bune 2018!

imprimante HP ieftine si buneCauti o imprimanta ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 imprimante HP ieftine si bune 2018!”.

1. Imprimanta HP Jet Pro M203dw, A4

Imprimanta HP Jet Pro M203dw, A4  ocupa locul 1 in ,,Top 3 imprimante HP ieftine si bune 2018!”.

Optand pentru o imprimanta HP Jet Pro M203dw veti avea ocazia de a o utiliza mereu in conditii optime, obtinand rezultatele dorite. Aceasta imprimanta utilizeaza tehnologia laser, iar modul de tiparire este unul monocrom.

Cu siguranta veti descoperi in perioada urmatoare faptul ca aceasta imprimanta HP reprezinta solutia optina de utilizare, oferind avantaje multiple in acest sens. Interfata pe care o aveti la dispozitie este USB si Wireless, iar volumul recomandat este de 2500 copii pe luna.

Printre functiile pe care le aveti la dispozitie in momentul utilizarii acestei imprimante HP se numara functiile Air Print, ePrint si Google Cloud Print. Odata ce veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti primi si un cablu USB.

Referitor la formatele medii de printare, putem spune ca sunt A4, A5, A6 si B5, iar greutatea medie de printare este de 60 – 163 g/mp. Viteza de printare alb/negru a acestei imprimante HP este de 28 ppm, iar acest lucru inseamna ca veti avea mereu la dispozitie eficienta dorita.

Rezolutia de printare pentru o imprimanta HP de acest tip este de 1200 x 1200 dpi.

In ceea ce priveste alimentarea, putem adauga ca tava output este de 150 de coli, iar capacitatea de memorie este de 256 MB. Daca veti alege aceasta varianta de achizitionare veti descoperi in perioada urmatoare faptul ca decizia luata a fost cea mai potrivita.

Modul de utilizare a acestei imprimante HP este unul simplu si facil, avand de asemenea la dispozitie o intretinere usoara. Cu siguranta veti descoperi un produs ieftin si bun, in cazul in care veti opta pentru o imprimanta hp precum aceasta.

Multe persoane au ales o imprimanta HP Jet Pro M203dw si sunt in acest moment incantate de modul simplu de utilizare si de eficienta acestui produs. Totodata, aceste persoane ne spun despre aceasta imprimanta ca este usor de instalat si de configurat, fiind gata de utilizare in doar cateva minute. Odata ce veti alege aceasta varianta de achizitionare veti avea la dispozitie un raport ideal calitate-pret.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la imprimantele HP: CLICK AICI.

2. Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M130a, A4 

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M130a, A4  ocupa locul 2 in ,,Top 3 imprimante HP ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti gasi o solutie avantajoasa de achizitionare in cazul in care veti opta pentru o imprimanta HP LaserJet Pro MFP M130a. Totul este foarte simplu in ceea ce priveste utilizarea si veti avea ocazia de a imprima, scana si copia documentele dorite.

Pe de alta parte, veti avea ocazia de a economisi energie utilizand aceasta imprimanta HP, reprezentand o solutie optima de achizitionare in acest tip.

Despre aceasta imprimanta putem spune ca a fost conceputa pentru a oferi mereu o eficienta ideala pe perioada utilizarii, fiind indicat sa optati pentru aceasta varianta de achizitie. In aceste conditii, putem spune ca eficienta acestei imprimante HP nu va lasa niciodata de dorit, iar datorita design-ului compact veti avea ocazia de a utiliza aceasta imprimanta chiar si in spatiile de lucru restranse.

In ceea ce priveste viteza de lucru, veti avea la dispozitie posibilitatea de a imprima pana la 22 de pagini pe minut. Totodata, pe perioada utilizarii puteti economisi energie, datorita tehnologiei HP Auto On si Auto Off.

Conectivitatea acestei imprimante HP este una simpla, prin intermediul portului USB 2.0 inclus in pachet. Calitatea sa nu va lasa niciodata de dorit si veti observa acest lucru la fiecare imprimare. In aceste conditii, aveti ocazia de a produce un text clar, cu nuante intense de negru si imagini clare de mare precizie.

Cu siguranta veti gasi solutia optima de utilizare a unei imprimante in cazul in care veti alege aceasta optiune de achizitionare. Tehnologia prin care este creata ofera avantaje multiple si veti observa acest lucru pe perioada utilizarii. Asadar, optand pentru o imprimanta HP de acest tip veti descoperi cu siguranta un produs ieftin si bun.

Persoanele ce au ales o imprimanta HP LaserJet Pro MFP M130a in momentul achizitionarii produselor de acest tip sunt multumite de design-ul compact al acestui produs. De asemenea, aceste persoane spun ca aceasta imprimanta HP are un pret avantajos, in raport cu toate beneficiile oferite. Eficienta sa este una ideala, ceea ce inseamna ca veti obtine rezultatele dorite pe perioada utilizarii.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la imprimantele HP: CLICK AICI.

3. Imprimanta HP Jet Pro M203dn, A4 

Imprimanta HP Jet Pro M203dn, A4  ocupa locul 3 in ,,Top 3 imprimante HP ieftine si bune 2018!”.

O imprimanta HP Jet Pro M203dn ofera avantaje multiple in ceea ce priveste achizitionarea si utilizarea. In cazul utilizarii acestei imprimante veti avea la dispozitie o performanta ideala si o protectie superioara. De asemenea, veti imprima documentele intr-un mod eficient, iar calitatea obtinuta nu va lasa niciodata de dorit.

Aceasta imprimanta HP este echipata cu o imprimare fata-verso rapida, ceea ce inseamna ca veti obtine rezultatele dorite. In ceea ce priveste utilizarea, veti face economii de energie, avand la dispozitie tehnologia HP Auto On si Auto Off.

Imprimarea mobila este simplificata si veti avea ocazia de a imprima de pe dispozitive precum iPhone si iPad, utilizand AirPrint, ce ajusteaza automat lucrarile in functie de formatul corect al hartiei. Utilizand aceasta imprimanta HP aveti ocazia de obtine rezultatele dorite in ceea ce priveste folosirea dispozitivelor mobile.

Conectivitatea este una foarte simpla si veti observa acest lucru pe perioada in care veti folosi o imprimanta HP de acest tip. Aceasta imprimanta va ofera ocazia de a gestiona mereu intr-un mod ideal imprimarea documentelor.

Veti centraliza in conditii optime controlul mediului de imprimare, utilizand imprimarea cu HP Web Jetadmin. De asemenea, veti identifica dispozitivele noi si veti obtine informatii concrete despre imprimare.

Odata ce veti alege aceasta optiune pentru achizitionarea a unei imprimante HP va veti bucura mereu de calitatea recunoscuta a acestui brand. Astfel, veti produce mereu texte clare cu nuante intense de negru si imagini clare, datorita tonerului negru de mare precizie. Asadar, motivele pentru care ar trebui sa achizitionati aceasta imprimanta HP sunt multiple, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta. In cazul in care veti face acest lucru veti descoperi o imprimanta HP ieftina si buna, ce nu va lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste performanta. De asemenea, acest produs este foarte simplu de instalat si de utilizat, ceea ce inseamna ca veti obtine mereu rezultatele dorite pe perioada folosirii.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la imprimantele HP: CLICK AICI.

Poate te mai intereseaza si unul din articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *