Top 5 imprimante laser ieftine si bune 2018!

imprimante laser ieftine si buneCauti o imprimanta laser ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 imprimante laser ieftine si bune 2018!”.

1. Imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020, Wireless, A4

Imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020 ocupa locul 1 in ,,Top 5 imprimante laser ieftine si bune 2018!”.

O imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020 ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta optima de achizitionare. Despre aceasta imprimanta laser putem spune ca are un design ultra compact, fiind conceputa pentru utilizatorii individuali.

In alta ordine de idei, despre configurarea acestei imprimante laser putem spune ca este una rapida, iar utilizarea este una simpla, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens.

Datorita design-ului compact, va asigura integrarea perfecta in spatiile mici. Pe de alta parte, aveti ocazia de a aseza aceasta imprimanta laser in orice locatie doriti, iar reteaua WiFi standard va face posibila o functionare ideala.

Interfata sa este una intuitiva, ceea ce inseamna ca aveti posibilitatea de a utiliza frontul intuitiv pentru a indeplini cu usurinta activitatile de zi cu zi. De asemenea, aceasta imprimanta laser functioneaza cu un singur cartus all in one, usor de inlocuit, ceea ce inseamna ca nu are componente inutile ce ingreuneaza utilizarea.

Performantele in lucru a acestei imprimante laser nu vor lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a o utiliza pentru un volum extins de lucrari.

Pe de alta parte, viteza de imprimare este una ideala de pana la 20 ppm, ceea ce inseamna ca timpul de asteptare va fi unul redus.

Totodata, veti aprecia cu siguranta si pretul de achizitionare a acestui produs, acesta reprezentand un alt motiv pentru care ar trebui sa vi-l cumparati.

Persoanele ce au ales deja aceasta imprimanta laser sunt multumite pe deplin de eficienta primita, respectiv de faptul ca este usor de utilizat si are un pret avantajos de achizitionare.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la imprimantele laser: CLICK AICI.

2. Imprimanta laser monocrom Brother HL-1222WE, A4

Imprimanta laser monocrom Brother HL-1222WE ocupa locul 2 in ,,Top 5 imprimante laser ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera o imprimanta laser monocrom Brother HL-1222WE, fiind indicat sa luati in calcul aceasta optiune avantajoasa de achizitionare. Despre o imprimanta laser de acest tip putem spune ca este compacta si rapida, oferind mereu o calitate superioara la imprimare.

De asemenea, optand pentru acest produs veti avea ocazia de a beneficia de un pret avantajos in ceea ce priveste achizitionare. Veti observa ca aceasta imprimanta laser este usor de utilizat in activitatile zilnice si va ajuta sa reduceti semnificativ costurile cu imprimarea.

Daca o veti utiliza veti observa cu siguranta faptul ca aceasta imprimanta laser este compacta si eficienta, oferind avantaje multiple pe perioada utilizarii. Acest produs este ideal pentru grupurile de lucru mici, reprezentant o solutie optima de achizitionare in acest sens.

In aceste conditii, putem spune ca propune o viteza de imprimare de 20 de pagini pe minut. Acest lucru este posibil ca urmare a utilizarii tonerului de capacitate mai mare, pe care il veti utiliza mereu in conditii optime si avantajose.

Datorita conectivitati wireless veti avea la dispozitie o modalitate optima si avantajoasa de utilizare, iar costul de imprimare va fi unul destul de mic. Este indicat sa luati in calcul aceasta varianta optima de achizitionare in cazul in care veti dori sa gasiti un produs eficient. Pe de alta parte, alegand in momentul achizitionarii o imprimanta laser de acest tip veti beneficia cu siguranta un produs ieftin si bun.

Multe persoane au achizitionat deja o imprimanta laser monocrom Brother HL-1222WE si sunt multumite de tot ceea ce au obtinut. Aceste persoane sunt de parere ca un produs de acest tip este foarte eficient, oferind mereu un raport calitate-pret ideal. Cu siguranta veti aprecia si dumneavoastra aceste beneficii, fiind indicat sa luati in calcul aceasta optiune ideala de achizitionare.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la imprimantele laser: CLICK AICI.

3. Imprimanta Laser Mono Lexmark MS317DN, A4, Duplex, Retea

Imprimanta Laser Mono Lexmark MS317DN ocupa locul 3 in ,,Top 5 imprimante laser ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege o imprimanta Laser Mono Lexmark MS317DN veti avea ocazia de a gasi un produs performant, ce ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea. Despre aceasta imprimanta laser putem spune ca ofera performante ideale in ceea ce priveste imprimarea.

De asemenea, acest produs este ideal pentru afacerile mici, oferind modalitati avantajoase de imprimare. Veti avea ocazia de a obtine un pret foarte avantajos in ceea ce priveste achizitionarea, aceasta imprimanta laser propunand o oferta ideala de achizitionare.

Totodata, optand pentru aceasta imprimanta laser veti avea la dispozitie o imprimare duplex, panou cu afisaj, porturi, printre care putem aminti ethernet, USB si paralel si o capacitate mare de intrare.

In alta ordine de idei, despre aceasta imprimanta laser mai putem spune ca va ofera un design compact si se va potrivi in multe locuri in ceea ce priveste aplicarea. In cazul in care veti alege aceasta imprimanta veti avea la dispozitie o grafica de inalta rezolutie. Asadar, putem vorbi despre o rezolutie de pana la 1200 x 1200 dpi, iar imaginile printate vor avea mereu o calitate superioara din toate punctele de vedere.

De asemenea, va ofera un toner inovator, care optimizeaza, iar datorita performantei tonerul va oferi o imagine coerenta din toate punctele de vedere. Asadar, veti obtine mereu o calitate ideala in ceea ce priveste utilizarea.

Despre persoanele ce au ales deja aceasta imprimanta Laser Mono Lexmark MS317DN putem spune ca sunt multumite de eficienta acestui produs. De asemenea, aceste persoane ne spun ca pretul de achizitionare este unul avantajos, in raport cu toate beneficiile oferite.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la imprimantele laser: CLICK AICI.

4. Imprimanta laser multifunctionala monocrom Brother DCP-L2512D, A4, Duplex

Imprimanta laser multifunctionala monocrom Brother DCP-L2512D ocupa locul 4 in ,,Top 5 imprimante laser ieftine si bune 2018!”.

Daca veti opta in momentul achizitionarii pentru o imprimanta laser multifunctionala monocrom Brother DCP-L2512D veti avea posibilitatea de a gasi o solutie optima de achizitionare. Spunem acest lucru deoarece performanta si eficienta oferita de aceasta imprimanta multifunctionala nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru.

Despre aceasta imprimanta laser mai putem spune ca este proiectata si configurata pentru a fi gata de utilizare in doar cateva minute. De asemenea, un produs de acest tip ofera viteze mari de imprimare, de pana la 30 de pagini pe minut.

In ceea ce priveste tava pentru alimentare, putem spune ca este ideala pentru 250 de coli, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie o modalitate optima prin care puteti obtine eficienta dorita.

Referitor la design, despre design-ul acestei imprimante putem spune ca este unul compact si prietenos, oferind mereu functii de copiere si scanare eficiente, ce propun rezultate optime. Odata ce veti alege acest produs veti avea ocazia de a beneficia de un cost avantajos de achizitionare.

Datorita faptului ca puteti utiliza cartusele de capacitate mare impreuna cu imprimarea duplex automata veti avea ocazia de a reduce semnificativ costurile de imprimare pentru fiecare pagina.

Totodata, in momentul utilizarii veti observa ca aceasta imprimanta laser este silentioasa si nu va produce mult zgomot. In aceste conditii, putem spune ca o imprimanta laser de acest tip este ideala pentru birouri si va ajuta sa obtineti o vitaza ideala in ceea ce priveste imprimarea.

In ceea ce priveste fiabilitatea, despre fiabilitatea acestei imprimante laser putem spune ca reprezinta un alt motiv pentru care ar trebui sa luati in calcul aceasta achizitie.

Persoanele ce au ales o imprimanta laser multifunctionala monocrom Brother DCP-L2512D in momentul achizitionare au descoperit ca acest produs este eficient si ofera mereu o calitate superioara. De asemenea, aceste persoane ne spun ca pretul de achizitie este avantajos, la fel ca si intretinerea si utilizarea acestei imprimante laser.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la imprimantele laser: CLICK AICI.

5. Imprimanta laser color Lexmark CS317dn, A4

Imprimanta laser color Lexmark CS317dn ocupa locul 5 in ,,Top 5 imprimante laser ieftine si bune 2018!”.

Optand pentru o imprimanta laser color Lexmark CS317dn veti avea ocazia de a gasi solutia optima pentru produsele de acest tip. Veti avea la dispozitie precizie in ceea ce priveste utilizarea culorilor.

O imprimanta laser de acest tip ofera mereu fiabilitate, securitate, imprimare optionala fara fir si, de asemenea, de pe dispozitivele mobile. In ceea ce priveste imprimarea, aveti ocazia de a utiliza optiunea de imprimare fata-verso, avand la dispozitie o capacitate de lucru ideala in retea.

Viteza de imprimare este de pana la 23 de pagini pe minut.

Totodata, utilizand aceasta imprimanta laser veti avea la dispozitie posibilitatea de a reproduce culori precise, ce va vor ajuta sa obtineti mereu rezultatele dorite.

Referitor la utilizarea acestei imprimante laser, veti avea la dispozitie securitatea dorita, deoarece are integrate sisteme de securitate si protocoale de retea extinse pentru a proteja acest dispozitiv.

Aceasta imprimanta laser ofera o functionare fiabila si avantajoasa din toate punctele de vedere. De asemenea, intretinerea se va desfasura in conditii optime si nu veti intampina dificultati in acest sens.

Despre afisajul LCD pe 2 randuri din dotarea acestei imprimante laser putem spune ca este cel ce va ajuta sa monitorizati starea dispozitivului si a lucrarilor pe care le veti desfasura. Odata ce veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a gasi produsul ideal, la un pret foarte avantajos.

Multe persoane au ales deja o imprimanta laser color Lexmark CS317dn, iar in acest moment sunt incantate de eficienta si calitatea oferita de acest produs. Aceste persoane sunt de parere ca pretul de achizitionare este unul foarte avantajos, avand in vedere toate avantajele si beneficiile oferite de acest produs. In cazul in care veti alege aceasta varianta veti gasi cu siguranta o imprimanta laser ieftina si buna.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la imprimantele laser: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *