Cum alegi cea mai buna imprimanta portabila?

cea mai buna imprimanta portabilaO imprimanta portabila a devenit foarte utila in ultima vreme, fiind folosita pentru tiparirea diverselor documente, facturi, fotografii, chitante sau etichete. Acest dispozitiv este indispensabil pentru magazine, farmacii, cabinete medicale sau pentru comertul door-to-door.

De asemenea, este convenabila si pentru oamenii de afaceri, care isi pot imprima diversele acte si contracte, indiferent in ce tara se afla, cu mare usurinta. Datorita mobilitatii imprimanta portabila este la moda, fiind rapid conectata la calculatoare, laptopuri si dispozitivele inteligente, precum smartphone-uri sau tablete.

Totusi datorita numeroasele tipuri de imprimante portabile, este bine ca inainte de a merge in magazine sa cunosti anumite lucruri legate de carateristicile acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna imprimanta portabila, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la imprimantele portabile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna imprimanta portabila in functie de tipul acesteia?

In functie de tip, imprimantele portabile pot fi: cu jet de cerneala (inkjet) si termice.

Imprimanta portabila cu jet de cerneala (Inkjet) – aceasta incape intr-o geanta de laptop, avand doar 2 kg. Iti permite imprimarea de pe smartphone sau tableta, ori din cloud. Dispune de port USB si suporta conectivitate Wi-Fi. Are doua cartuse de cerneala si asigura o rezolutie de inalta calitate de 9.600 dpi. Se imprima fara cablu de alimentare. Are un pret mai ridicat decat cea termica.

Imprimanta portabila termica – aceasta este destinata retelelor POS, magazinelor, barurilor si vanzarilor door-to-door. Poate fi alimentata cu diferite tipuri de role de hartie, spre exemplu de 48, 52, 72, 80 mm. Are conectare prin USB si Wi-Fi. Cantareste foarte putin, 260 grame si poate imprima 5 ore, in continuu.

Profită de oferta actuală eMAG la imprimantele portabile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna imprimanta portabila in functie de tipul formatului tiparit?

Imprimantele portabile pot fi in functie de tipul tipariturilor: pentru format A4 sau cu role de hartie de latimi mici.

Imprimanta portabila pentru format A4 – acest dispozitiv poate imprima diferite tipuri de formate, precum A4, A5, B5, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20 x 25 cm, etc. Dispune de doua cartuse cu cerneala, unul color si altul alb-negru. Este compatibil cu diversele sisteme de operare, precum Windows 7, 8, Vista, XP sau Mac OS X 10.

Imprimanta portabila cu role – sunt diferite modele care accepta felurite tipuri de role, cu latimi de 58, 62, 70, 80 mm. Este specifica pentru chitante, bonuri sau etichete. Au si interfata USB si tehnologie Bluetooth.

Vezi oferta la toate imprimantele portabile de pe eMAG: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna imprimanta portabila in functie de utilitate?

Imprimantele portabile pot fi in functie de utilitate: pentru documente, poze, etichete si chitante.

Imprimanta portabila pentru documente – acest aparat este ideal pentru imprimarea diverselor documente, precum facturi, contracte, rapoarte, avize de expeditie etc. Poate fi de tip inkjet sau termica. Are conectivitate USB si Wi-Fi.

Imprimanta portabila pentru poze – acest model iti permite sa scoti fotografii de pe smartphone si tableta cu rapiditate. Foloseste Bluetooth sau tehnologia NFC si o aplicatie compatibila cu Android si iOS. Dispozitivul dispune de o baterie reincarcabila si produce poze de buna calitate.

Imprimanta pentru etichete – este special conceputa pentru imprimarea de etichete, in conditii optime. Poate fi solutia ideala pentru diverse domenii, precum retail, transport, cabinet medicale. Este de tip termica si dispune si de interfata USB.

Imprimanta pentru bonuri si chitante – se conecteaza cu rapiditate la alte aparate si terminale mobile, precum smartphone-uri si tablete. Este compatibila cu diverse sisteme de operare precum Android sau iOS. Este folosita pentru eliberarea de chitante la restaurant, magazine, incasari de facturi etc.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna imprimanta portabila. Spor la cumparaturi!

Imprimante portabile de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te mai intereseaza si unul din articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *