Top 3 masini de spalat Miele ieftine si bune 2018!

Cauti o masina de spalat ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 masini de spalat Miele ieftine si bune 2018!”.

1. Masina de spalat Miele WDB030 WCS Eco, A+++, 7 kg, 1400rpm, CapDosing.

Masina de spalat Miele WDB030 WCS Eco ocupa locul 1 in ,,Top 3 masini de spalat Miele ieftine si bune 2018!”.

Daca vei achizitiona aceasta masina de spalat Miele vei beneficia de toate avantajele pe care le ofera, fiind o masina de spalat rufe cu un raport calitatea-pret excelent, foarte apreciata in randul utilizatorilor.

Este inclusa in clasa de eficienta energetica A+++, fiind foarte economica din punct de vedere energetic. Dupa cum probabil stii, clasa de eficienta energetica A include electrocasnicele cu cu un consum redus de energie, cele mai performante din acest punct de vedere.

In prezenta, datorita faptului ca majoritatea electrocasnicelor fac parte din clasa de eficienta energetica A, au fost adăugate și alte 3 clase: A+, A++ și A+++. Dintre acestea, cele mai economice sunt produsele incluse in clasa A+++, clasa in care este inclusa si Masina de spalat Miele WDB030 WCS Eco.

Referitor la capacitatea de incarcare a acestei masini de spalat Miele, aceasta este de 7 Kg, fiind ideala pentru familiile cu aproximativ 3 membri. Dar, necesitatea unei anumite capacitati este relativa, aceasta depinzand de frecventa spalarii, respectiv de cantitatea de haine ce se doreste a fi spalata intr-un singur ciclu de spalare.

In ceea ce priveste viteza de centrifugare, aceasta este destul de mare, de 1400 rpm, ceea ce iti garanteaza ca vei scoate rufele foarte bine stoarse.

De asemenea, este important sa tii cont si de nivelul de zgomot al masinii de spalat rufe pe care intentionezi sa ti-o achizitionezi. In cazul Masinii de spalat Miele WDB030 WCS Eco nivelul de zgomot este de 50 dB la spalare si 74 dB la centrifugare, fiind o masina de spalat rufe silentioasa.

Vine echipata cu 11 programe de spalare, printre care si programul pentru rufe delicate, programul pentru lana, programul de clatire intensiva, respectiv programul rapid, de doar 20 minute. Programul rapid este foarte util in cazul rufelor mai putin murdare, pe care le doresti curate intr-un timp scurt.

Totodata, aceasta masina de spalat Miele este dotata cu numeroase functii, printre care: functia anti sifonare, timer, blocare acces interfata (pentru a evita actionarea de catre copii), sistem detectare spuma, semnalizare finalizare program.

Cei care au utilizat deja Masina de spalat Miele WDB030 WCS Eco sunt foarte multumiti de calitatea acesteia, descriind-o ca fiind o masina de spalat foarte stabila, silentioasa si usor de utilizat. De asemenea, se remarca si faptul ca are o viteza de centrifugare ce determina scoaterea rufelor unscate in proportie de aproximativ 70%. Nu in ultimul rand, utilizatorii apreciza si durata mare de viata a acestui produs, recomandandu-l cu toata increderea persoanelor aflate in cautarea unei masini de spalat rufe calitative.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat Miele: CLICK AICI.

2. Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS TDos Wifi, 8 kg, cu sistem TwinDos si CapDosing

Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS TDos Wifi, 8 kg ocupa locul 2 in ,,Top 3 masini de spalat Miele ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta nu vei gresi daca vei lua in calcul aceasta varianta de achizitionare, fiind vorba de un produs de calitate, economic din punct de vedere energetic, cu performante remarcabile la spalare si centrifugare.

Aceasta masina de spalat Miele are o capacitate de incarcare de 8 kg, suficient de mare pentru a satisface necesitatile unei familii de aproximativ 4 membri.

Referitor la clasa de eficienta energetica, Masina de spalat rufe Miele WCE670 WCS TDos Wifi, 8 kg face parte din clasa A+++, cea mai performanta clasa de eficienta energetica.

Totodata, legat de performantele acestei masini de spalat Miele, se impune sa precizam si faptul ca vine echipata cu 15 programe de spalare, fiind in acelasi timp o masina de spalat silentioasa, cu nivelul de zgomot de 48 dB la spalare si 72 dB la centrifugare.

Viteza de rotatie de 1400 rpm a acesteia iti garanteaza faptul ca vei scoate rufele aproape uscate dupa procesul de stoarcere. In aceste conditii, se va reduce considerabil timpul de uscare a rufelor, fapt pentru care le poti imbraca mult mai repede.

Nu este de ignorat nici faptul ca vine echipata cu un panou de comanda cu touch screen, cea mai performanta tehnologie din domeniu.

Culoarea alba face ca aceasta masina de spalat Miele sa poata fi incadrata usor in aproape orice decor, astfel ca va trebui sa ai in vedere si acest aspect la momentul achizitiei.

Totodata, trebuie sa te asiguri si cu privire la faptul ca masina de spalat pe care o vei achizitiona se va incadra in spatiul pe care il ai pregatit pentru aceasta, astfel ca in cazul masinii de spalat rufe Miele WCE670 WCS TDos Wifi, 8 kg trebuie sa iei in calcul urmatoarele dimensiuni: 63.3×59.6×85 cm (AxLxH).

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat Miele: CLICK AICI.

3. Masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS TDos XL&Wifi, 9 kg, cu sistem TwinDos si CapDosing

Masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS TDos XL&Wifi, 9 kg ocupa locul 3 in ,,Top 3 masini de spalat Miele ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare, de 9 kg, ideala pentru familiile cu mai multi membri. Binenteles, necesitatea unei anumite capacitati de incarcare difera de la persoana la persoana, in functie de frecventa spalarii si cantitatea de rufe ce se doreste a fi spalata intr-un singur ciclu de spalare. De exemplu, o familie cu copii mici, care murdaresc hainele destul de des, are nevoie de o masina de spalat cu capacitate de incarcare mai mare, comparativ cu o familie fara copii mici. Pentru familiile cu copii mici, masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS TDos XL&Wifi, 9 kg poate reprezenta o varianta buna de achizitionare.

Pe langa faptul ca este o masina de spalat rufe incapatoare, aceasta masina de spalat Miele este si foarte economica din punct de vedere energetic, fiind inclusa in clasa de eficienta energetica A+++. Dupa cum probabil stii, clasa de eficienta energetica A este cea mai performanta, iar A+++ reprezinta nivelul cel mai inalt al acestei clase.

Se mai impune sa mai precizam si faptul ca este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, cu o viteza mare de centrifugare, de 1600 rpm, ceea ce te asigura de faptul ca vei scoate rufele aproape uscate in urma procesului de spalare.

In ciuda vitezei mari de centrifugare, aceasta masina de spalat Miele are un nivel de zgomot scazut la centrifugare, de doar 72 dB, fiind o masina de spalat rufe silentrioasa. Referitor la nivelul de zgomot la spalare, valoarea acestuia este de numai 46 dB.

Faptul ca este o masina de spalat silentioasa iti ofera posibilitatea de a te bucura de linste, atat tu, cat si persoanele din jur, cum sunt, de exemplu, vecinii.

Calitatea acestei masini de spalt rufe Miele nu va lasa niciodata de dorit si daca vei opta pentru aceasta modalitate de achizitionare vei constata acest lucru pe perioada utilizarii.

Vine echipata cu un numar mare de programe, nu mai putin de 20, care iti pot oferi flexibilitate, avand posibilitatea de a spala in conditii optime diferite materiale.

Masina de spalat rufe Miele WCI 670 WPS TDos XL&Wifi, 9 kg are o greutate de 95 kg, iar pentru a te asigura ca se incadreaza in spatiul pe care il ai disponibil, trebuie sa ai in vedere urmatoarele dimensiuni: 63.3×59.6×85 cm (AxLxH).

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat Miele: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *