Top 5 masini de spalat rufe ieftine si bune 2018!

Cauti o masina de spalat rufe ieftină si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 masini de spalat rufe ieftine si bune 2018!”.

1. Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7010

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7010 ocupa locul 1 in  ,,Top 5 masini de spalat rufe ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat foarte calitativa, cu un raport calitate-pert foarte bun, raportandu-ne la pretul actual si la review-urile utilizatorilor.

Are o capacitate de incarcare de 7 kg, fiind recomandata pentru familiile de aproximativ 3 membri, dar aici depinde de cantitatea de haine ce se doreste a fi spalate intr-un singur ciclu de spalare, capacitatea alegandu-se in functie de necesitatile fiecaruia.

Referindu-ne la viteza maxima de centrifugare, aceasta este de 1000 RPM, iar in ceea ce priveste consumul, masina de spalat rufe Heinner HWM-V7010 este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, avand un consum redus de energie electrica.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, o putem incadra in categoria masinilor de spalat rufe silentioase, acesta fiind de 58 dB la spalare si 77 dB la centrifugare. Aici se mai impune sa mai precizam ca masina de spalat rufe Heinner HWM-V7010 vine echipata cu sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.

Culoare alba face ca aceasta masina de spalat rufe sa poate fi incadrata usor in aproape orice decor, iar dimensiunile pe care trebuie sa le luati in calcul pentru a stabili daca se incadreaza in spatiul pe care il aveti disponibil sunt 49,7×59,7×84,5 cm (adancime x latime x inaltime).

Totodata, luati in calcul si faptul ca masina de spalat rufe Heinner HWM-V7010 va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 3-12 de ore, acest lucru reprezentand ,,functia de spart intarziat”.

Cum masina de spalat rufe Heinner HWM-V7010 scapati si de grija faptului ca aceasta ar putea fi actionata de catre copii, asta deoarece vine echipata si cu o functie speciala pentru a preveni acest lucru.

In randul functiilor extrem de importante, mai putem aminti si de ,,functia ECO LOGIC”, cu rol de a optimiza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare, in functie de cantitatea de rufe incarcate. De exemplu, conform specificatiilor producatorului, la incarcarea pe jumatate a masinii economia de energie poate ajunge pana la 50%, ceea ce este extraordinar.

Alte functii: Stoarcere Anti sifonare, Clatire suplimentara.

Programe de spalare: Lana, Mixt, Program rapid (15 minute), Bumbac, Bumbac Eco, Sport, Delicate, Centrifugare, ECO, Clatire.

UTILIZATORII apareciaza in mod deosebit la aceasta masina de spalat rufe urmatoarele: zgomot redus, vine echipata cu multe functii utile, capacitate mare, aspect placut, economica, mai ales la capitolul apa, raport calitate-pret excelent.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Mașinile de Spălat Rufe: CLICK AICI.

2. Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 5102

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 5102 ocupa locul 2 in  ,,Top 5 masini de spalat rufe ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat rufe ieftina si buna, foarte apreciata in randul utiliatorilor pentru faptul ca este o masina foarte bine inchegata, cu un raport calitate-pret foarte bun.

Are o capacitare de 5 kg, ceea ce face din aceasta o masina de spalat rufe ideala pentru familiile de 2 persoane. Insa, acest aspect este relativ, necesitatea unei anumite capacitati fiind diferita de la persoana la persoana.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 5102 este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, fiind o masina de spalat rufe economica.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 RPM, suficient de mare pentru stoarcerea corespunzatoare a hainelor.

De asemenea, este o masina de spalat rufe silentioasa, avand nivelul de zgomot la spalare de 59 dB, iar nivelul de zgomot la centrifugare de 74 dB.

Aceasta masina de spalat rufe vine echipata cu 12 programe de spalare, printre care si un program rapid, care asigura spalarea rapida, in doar 30 minute.

Are culoarea alba, culoarea alba reflectand simplitatea si bunul gust, ceea ce o face sa fie usor de integrat in foarte multe spatii.

Inainte de a plasa o comanda este important sa masurati cu atentie spatiul pe care il aveti disponibil pentru instalare si sa aveti in vedere ca aceasta masina de spalat rufe are urmatoarele dimansiuni: 52×59,5×84,5 cm (adancime x latime x inaltime).

UTILIZATORII apareciaza in mod deosebit la aceasta masina de spalat rufe urmatoarele: masina de spalat bine inchegata; raport calitate pret excelent; meniu intuitiv, usor de folosit; spala bine.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Mașinile de Spălat Rufe: CLICK AICI.

3. Masina de spalat rufe Arctic AED6240

Masina de spalat rufe Arctic AED6240 ocupa locul 3 in  ,,Top 5 masini de spalat rufe ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat rufe moderna, ce dispune de capacitate de incarcare de 6 kg, optima pentru a satisface necesitatile a 2-3 persoane.

Vine echipata cu un numar de 15 programe de spalare, printre care se remarca programul Sport, dedicat igienizarii articolelor sportive dupa fiecare utilizare.

In ceea ce priveste sertarul de detergent, acesta este comartimentat in asa fel incat sa permita utilizarea alternativa a detergentului lichid sau pudra, in functie de obiceiurile de spalare ale fiecaruia.

Masina de spalat rufe Arctic AED6240 este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, consumul anual de energie estimat de producator fiind de 173 kWh.

Viteza maxima de stoarcere este de 1200 RPM, iar cea minima de 400 RMP, urmand a se face alegerea in functie de materialul hainelor.

In ceea ce priveste spatiul de acces, acesta se caracterizeaza prin ,,DOOR OPENING ANGLE 155″, ceea ce inseamna ca usa se deschide la 155 grade, facilitand accesul in interiorul cuvei.

Sistemul electronic de control al balsamului distribuie uniform rufele in interiorul tamburului, diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, asigurand astfel o functionare silentioasa, nivelul de zgomot la spalare fiind de 61 dB, iar la centrifugare de 77 dB. Astfel, poti folosi masina de spalat rufe Arctic AED6240 in orice moment al zilei, spaland eficient si cu un minim de zgomot.

Functia FLOW-CONTROL, din dotarea acestei masini de spalat rufe, asigura sigilarea scurgerii, in scopul pastrarii detergentului pana in momentul clatirii, astfel incat cantitatea de detergent sa fie folosita la maxim, generand astfel economii semnificative.

De asemenea, prin achizitionarea masinii de spalat rufe Arctic AED6240 vei beneficia si de ,,functia de pornire intarziata”, care iti permite programarea spalarii intr-un interval de 19 ore, functie ce se poate dovedi extrem de utila.

Totodata, nu este de ignorat nici ,,functia CHILD LOCK”, care permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului, oferindu-ti astfel un plus de siguranta. Aceasta functie este esentiala pentru familiile care au copii mici.

Aceasta masina de spalat rufe vine echipata cu 15 programe de spalare, printre care si programul rapid, de 14 minute, ideal pentru momentele in care va grabiti si aveti nevoie de spalarea rapida a hainelor.

Programe: Rufe delicate, Program spalare manuala, Lana, Mixt, Program rapid, Bumbac, Sintetice, Prespalare, Bumbac, Eco Sport, Camasi, Antialergic, Clatire.

UTILIZATORII apareciaza in mod deosebit la aceasta masina de spalat rufe urmatoarele: numarul mare de programe, care o face adaptabila la aproape orice material; nu face mult zgomot; spala bine; stoarce bine, se poate seta temperatura și turatiile pt stoarcere; utilitatea programului rapid din dotare; pret bun.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Mașinile de Spălat Rufe: CLICK AICI.

4. Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW ocupa locul 4 in  ,,Top 5 masini de spalat rufe ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, cu capacitatea de incarcare de 6 kg, ideala pentru a satisface necesitatile familiilor mai restranse, de 2-3 persoane.

Face parte din clasa de eficienta energetica A++, fiind o masina de spalat rufe economica, cu un consum anual de energie de 173 kWh, astfel cum estimeaza producatorul.

De asemenea, nivelul scazut de zgomot face ca acesta masina de spalat sa fie foarte silentioasa, putandu-se utiliza in orice moment al zilei, fara sa deranjeze persoanele din jur. Astfel, nivelul de zgomot la spalare este de 61 dB, iar la centrifugare de 74 dB.

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW vine echipata cu 15 programe de spalare, dintre acestea nelipsind programul de spalare rapida, ideal atunci cand ai nevoie de spalarea rufelor intr-un timp scurt. Programul de spalare rapida se desfasoare pe perioada a 15 minute, fiind ideal mai ales pentru rufele mai putin murdare.

Pentru a va asigura de faptul ca se incadreaza in spatiul pe care il aveti disponibil, aveti in vedere urmatoarele dimensiuni: 40x60x85 cm (adancime x latime x inaltime).

Totodata, este important de precizat si faptul ca masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW este prevazuta cu protectie impotriva fluctuatiilor de tensiune, ce protejeaza impotriva fluctuatiilor si a caderilor de tensiune, prelungind durata de viata a masinii. Aceasta caracteristica stabilizeaza fluctuatii ale tensiunii de ±25% si reporneste automat masina dupa o pana de curent.

Functii: Autodiagnosticare, Programare intarziata, Blocare acces interfata, Semnalizare finalizare program, Sistem detectare spuma, Protectie supratensiune.

Programe de spalare: Lenjerii, Program spalare manuala, Lana Program rapid, Bumbac, Stoarcere, Jeans, Centrifugare, Baby Care, Articole sportive.

UTILIZATORII apareciaza in mod deosebit la aceasta masina de spalat rufe urmatoarele: silentioasa, inclusiv pe centrifugare; consum redus de apa si de energie electrica; design deosebit, spalare foarte buna; stoarcere foarte buna.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Mașinile de Spălat Rufe: CLICK AICI.

5. Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021 ocupa locul 5 in  ,,Top 5 masini de spalat rufe ieftine si bune 2018!”.

Se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+++, fiind o masina de spalat rufe extrem de economica.

Cuva acestei masini de spalat rufe este conceputa in scopul de a reduce uzura tuturor hainelor prin spalarea repetata a acestora, iar compartimentul pentru detergent are o dimensiune suficienta, astfel incat sa va permita sa adaugati dero si balsam fara sa varsati pe langa.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV2021 este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, capacitatea de incarcare fiind de 7 kg, o capacitate suficienta pentru a satisface nevoile de spalare a familiilor compuse din 3 sau chiar 4 membri.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 RPM, iar nivelul de zgomot la centrifugare de 76 dB, fiind o masina de spalat rufe silentioasa chiar si la centrifugare. Referitor la nivelul de zgomot la spalare, acesta are valoarea de 58 dB.

Programe spalare: bumbac, sintetice, spalare rapida, imbracaminte sport, imbracaminte copii, lana, pornire intarziata, clatire si centrifugare, centrifugare.

Dupa cum probabil ati observat, printre programele de spalare se numara si programul de spalare rapida, acesta fiind foarte util mai ales in momentele in care sunteti foarte grabit/a. Acesta se poate folosi pentru hainele mai putin murdare, asigurand spalarea eficienta a acestora in doar 15 minute.

UTILIZATORII apareciaza in mod deosebit la aceasta masina de spalat rufe urmatoarele: silentioasa; incapatoare; spala foarte bine; stoarce foarte bine; garantie extinsa, de 5 ani.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Mașinile de Spălat Rufe: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *