Cum alegi cea mai buna masina de spalat cu uscator?

masina de spalat cu uscatorTraim intr-un secol al vitezei. Nu avem timp de nimic si vrem ca toate lucrurile din jurul nostru sa se miste cat se poate de repede. Din acest motiv, vrem ca si rufele pe care le spalam sa se usuce cat mai repede. O masina de spalat cu uscator este varianta perfecta. Imbina functiile unei masini clasice de spalat rufe, cu functiile unei masini speciale de uscare a rufelor.

Daca le combini pe cele doua, nu mai este nevoie sa scoti rufele din masina de spalat pentru a le baga in masina de uscat. Le vei scoate uscate dupa ce ciclul de spalare-uscare s-a finalizat. Este varianta ideala pentru cei care nu au loc de uscat hainele si pentru cei care vor sa imbrace o camasa in acceasi zi in care o pun la spalat.

Mai jos gasesti ghidul nostru de sugestii pentru a-ti achizitiona cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLCIK AICI.

Capacitatea de spalare si uscare a celei mai bune masini de spalat cu uscator

Ia in considerare numarul membrilor familiei, cat si volumul de rufe pe care le speli de obicei. Pentru cei care au un volum mic, o masina de spalat cu uscator cu capacitatea de 5 kg este cea mai potrivita. Daca ai un volum mai mare, alege o masina de spalat cu uscator cu capacitatea de 7-8 kg, pentru a nu fi nevoit sa speli in mai multe ture.

Chiar daca capacitatea masinii de spalat cu uscator este de 7 kg de rufe spalate, nu acelasi numar de kilograme il vei  folosi pentru uscat. Capacitatea de uscare a masinii de spalat cu uscare se refera numai la rufele uscate. Cand acestea sunt ude, greutatea creste. Din acest motiv, va trebui sa scoti din haine inainte de uscare, pentru ca procesul sa aiba rezultatele dorite.

Functiile masinii de spalat cu uscator

La fel ca si in cazul masinii de spalat clasice, masina de spalat cu uscator are functii pentru hainele delicate, pentru materialele grele, pentru lana, bumbac etc. Fii atent/a ce functie setezi pentru a nu deterioara calitatea materialelor spalate si uscate.

Uscatoarele de rufe pot avea senzori incorporati, care anunta cand hainele sunt uscate, economisind in acest fel energie electrica prin oprirea masinii.

Reduceri la Mașinile de Spălat cu Uscător: CLICK AICI.

Nivelul de zgomot al unei masini de spalat cu uscator de calitate

Masinile de spalat cu uscator incorporat pot fi destul de zgomotoase. Alege o masina de spalat care sa aiba sub 70 de decibeli, de preferat 50 dB.

Ce este peste va rezulta intr-un zgomot puternic, care poate deveni deranjant.

Clasa energetica a celei mai bune masini de spalat cu uscator

O masina de spalat haine cu uscator va consuma mai multa energie decat una clasica.

Pentru a economisi energie, alege o clasa energetica superioara, A+ sau peste.

Cumpără-ți Acum Mașină de Spălat cu Uscător la Promoție: CLICK AICI.

Cumpara-ti masina de spalat cu uscator cu garantie mare

Nu uita de garantie. Nu-ti achizitiona o masina de spalat cu uscator cu o garantie mai mica de 2 ani.

Daca ai posibilitatea de a opta pentru o garantie mai indelungata, noi iti recomandam sa o faci. Reparatiile unei masini de spalat cu uscator pot intrece costurile suplimentare pentru garantie.

In urma sugestiilor noastre, poti lua o decizie informata asupra achizitiei unei masini de spalat cu uscator. Din punctul nostru de vedere acum esti pregatit sa alegi cea mai buna masina de spalat cu uscator.

Mașini de spălat cu uscător de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *