Top 5 motocultoare diesel ieftine si bune 2018!

Cauti un motocultor ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 motocultoare diesel ieftine si bune 2018!”.

1. Motocultor Pro Series 1000, 5CP, cu roti, motor diesel

Motocultorul Pro Series 1000, 5CP, cu roti, motor diesel ocupa locul 1 in  ,,Top 5 motocultoare diesel ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti gasi un produs de calitate in cazul in care veti opta pentru un motocultor Pro Series 1000. Acest motocultor este unul ce va ofera mereu o functionare ideala din toate punctele de vedere. Acest lucru se intampla ca urmare a tehnologiei inovative a producatorului Senci Grop.

Motorul acestui motocultor diesel este de tip 170F, ceea ce inseamna ca ofera o putere de 5 CP, iar capacitatea cilindrica este de 211 cmc. In aceste conditii, putem spune despre acest motocultor ca ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea.

Performanta in lucru pe care o ofera nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru. Un motocultor de acest tip are un sistem de aprindere pe baza de demaror si functioneaza cu motorina.

In cazul in care veti lua in calcul achizitionarea unui produs de acest tip, veti avea la dispozitie 3 viteze de lucru, 2 inainte si 1 inapoi. In ceea ce priveste viteza de rotatie a frezelor, putem spune ca este de 130, iar ascutirea cutitului este una automata.

Latimea de lucru a unui motocultor diesel de acest tip este reglabila, iar latimea maxima este de 80 cm. Despre latimea minima putem adauga ca este de 50 cm, iar adancimea de lucru in freza este de 10 – 30 cm.

Totodata, despre acest motocultor diesel mai putem spune ca permite o extensie pe freza, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a beneficia de o performanta maxima. Cu siguranta veti gasi un produs de o calitate superioara, la un pret avantajos, in cazul in care veti alege un motocultor Pro Series 1000. Beneficiile oferite de catre acest motocultor sunt multiple si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul utilizarii.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele diesel: CLICK AICI.

2. Motocultor Magla 6HP (178F) Motor Diesel 

Motocultorul Magla 6HP (178F) Motor Diesel ocupa locul 2 in  ,,Top 5 motocultoare diesel ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un motocultor Magla 6HP (178F) Motor Diesel veti avea ocazia de a beneficia de o utilizare avantajoasa si optima. Performanta unui motocultor de acest tip nu va lasa niciodata de dorit si veti avea ocazia de a obtine rezultatele dorite in ceea ce priveste utilizarea.

Tipul combustibilului pentru acest motocultor este motorina, iar puterea motorului este de 6 cp in 4 timpi. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera un motocultor diesel de acest tip, deoarece performanta si calitatea nu va lasa niciodata de dorit.

Despre pornirea acestui motocultor diesel putem spune ca este manuala, iar transmisia se face prin pinioane in baie de ulei. Odata ce veti opta pentru acest motocultor, veti dispune de 3 viteze, printre care putem aminti 2 inainte si 1 inapoi.

Latimea de lucru pusa la dispozitie este de 105 cm, iar adancimea de lucru este de 30 cm. Volumul rezervorului este de 3,5 l, iar volumul pentru ulei este de 1,5 l.

In ceea ce priveste greutatea acestui motocultor diesel putem spune ca este de 105 kg. Este indicat sa optati pentru o varianta de achizitionare de acest tip in cazul in care veti dori sa va bucurati de o performanta sporita pe perioada lucrarilor desfasurate.

Cu sigurana veti fi pe deplin multumiti si incantati de performantele oferite de catre acest produs, fiind indicat sa luati in calcul o achizitie de acest tip.

In alta ordine de idei, putem spune ca pretul acestui motocultor diesel este unul avantajos ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a face o investitie foarte buna. Pe de alta parte, modul de utilizare al acestuia este unul simplu, iar acest lucru inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. Asadar, optand pentru un motocultor Magla 6HP (178F) Motor Diesel veti gasi solutia optima de achizitionare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele diesel: CLICK AICI.

3. Motocultor ProGARDEN HS 1100A, DIESEL, 7CP, roti cauciuc 600×12 

Motocultorul ProGARDEN HS 1100A, DIESEL, 7CP, roti cauciuc 600×12 ocupa locul 3 in  ,,Top 5 motocultoare diesel ieftine si bune 2018!”.

Odata ce veti alege un motocultor ProGARDEN HS 1100A, DIESEL, 7CP veti avea ocazia de a va bucura de o eficienta sporita in lucrarile pe care le veti desfasura. Despre acest motocultor diesel putem spune ca are o fiabilitate ridicata, iar aceasta caracteristica este oferita de catre motorul diesel de 7 CP si cutia mecanica cu viteze si pinioane.

Totodata , acest motocultor diesel are doua viteze de deplasare si una de inapoi. In cazul in care veti lua in calcul posibilitatea de a opta pentru un motocultor de acest tip, veti avea la dispozitie o latime variata de lucru, regblabila intre 50 – 120 cm.

In alta ordine de idei, putem spune ca freza se segmenteaza in doua bucati, iar pe lateral se afla discurile de protectie plante. Un mare avantaj de care veti avea parte in cazul utilizarii acestui produs este reprezentat de functia de reglare a adancimii de lucru. Aveti ocazia de a regla aceasta adancime de lucru cu ajutorul cuiului din spate, existand si posibilitatea de atasare a unor accesorii.

Greutatea acestui motocultor diesel este de 115 kg, insa functionarea pe care o veti avea la dispozitie este una ideala din toate punctele de vedere. Puterea maxima este de 7 CP, iar capacitatea cilindrica este de 300 cmc.

In ceea ce priveste sistemul de pornire, putem spune ca este unul manual. Un motocultor diesel de acest tip ofera beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea, ceea ce inseamna ca este indicat sa luati in calcul aceasta varianta de achizitionare. Rezultatele pe care le veti obtine pe perioada lucrarilor desfasurate nu va lasa de dorit, fiind indicat sa luati in calcul aceasta modalitate de achizitionare a unui motocultor. Facand acest lucru, veti gasi raspunsul potrivit in ceea ce priveste achizitionarea produselor de acest tip.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele diesel: CLICK AICI.

4. Motocultor Media Line Profesional MS 100 DCFE diesel 10 CP

Motocultorul Media Line Profesional MS 100 DCFE diesel 10 CP ocupa locul 4 in  ,,Top 5 motocultoare diesel ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un motocultor Media Line Profesional MS 100 DCFE diesel 10 CP in momentul achizitionarii veti avea ocazia de a gasi un produs de o calitate superioara, pe care il puteti achizitiona la un pret avantajos in raport cu performantele oferite.

Puterea acestui motocultor diesel nu va lasa niciodata de dorit, fiind de 10 CP, iar tipul de combustibil utilizat este motorina. Capacitatea rezervorului este de 3,5 l, iar pornirea acestui motocultor este una electrica.

In ceea ce priveste cutia de viteze a acestui motocultor diesel, putem spune ca propune 3 viteze de functionare, dintre care 2 inainte si 1 inapoi. Transmisia unui motocultor de acest tip se realizeaza prin ambreiaj si cutie de viteze in baie de ulei din fonta cu roti dintate.

Despre ghidonul acestui motocultor diesel putem spune ca este reglabil in inaltime si in latera. Greutatea sa este de 155 kg.

In cazul in care veti alege un motocultor de acest tip veti avea ocazia de a obtine avantaje si rezultate optime in ceea ce priveste utilizarea. Printre dotarile standard putem aminti si de sistemul de reglare a adancimii de lucru.

De asemenea, acest motocultor diesel este prevazut si cu roti pentru transport, dar si cu accesoriu deschis rigole. Pe de alta parte, in cadrul acestui motocultor, putem aminti si de decompresor sau discurile laterale de protectie si capacul de protectie pentru motor. Daca veti alege un motocultor Media Line Profesional MS 100 DCFE diesel 10 CP veti avea ocazia de a lua decizia optima si avantajoasa in ceea ce priveste achizitionarea produselor de acest tip.

Cu siguranta veti aprecia calitatea si eficienta unui motocultor de acest tip, fiind indicat sa optati pentru aceasta varianta de achizitionare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele diesel: CLICK AICI.

5. Motocultor Progarden HS 1100B2, diesel, 9 CP, latime 135 cm, 40 lame

Motocultorul Progarden HS 1100B2, diesel, 9 CP, latime 135 cm, 40 lame ocupa locul 5 in  ,,Top 5 motocultoare diesel ieftine si bune 2018!”.

Este indicat sa optati pentru un motocultor Progarden HS 1100B2, diesel, 9 CP in cazul in care veti dori sa va bucurati de toate beneficiile si avantajele pe care le ofera in momentul utilizarii. Cu siguranta veti avea la dispozitie o modaliate avantajoasa de folosire a unui motocultor si nu veti intampina niciodata dificultati in acest sens.

Despre un motocultor de acest tip putem spune ca este puternic si ofera mereu o fiabilitate ridicata. Motorul acestui motocultor este diesel de 9 CP, fiind proiectat pentru diferite lucrari agricole, chiar si pe suprafete mari.

In ceea ce priveste latimea de lucru a acestui motocultor, putem spune ca este reglabila intre 500 mm si 1350 mm, iar adancimea de lucru poate ajunge pana la 350 mm. Acest lucru inseamna ca prin utilizarea unui motocultor de acest tip veti avea ocazia de a va bucura de un randament crescut in ceea ce priveste utilizarea.

Pe de alta parte, despre acest motocultor putem spune ca este prevazut cu doua faruri, ceea ce va ofera ocazia de al utiliza si pe perioada noptii. De asemenea, va ofera posibilitatea de a atasa diferite accesorii.

Referitor la pornirea utilajului putem spune ca se face in doua moduri, la sfoara sau la cheie cu electromotor. Rezervorul de benzina are o capacitatea de 4 l, iar autonomia de lucru este una mare. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera un motocultor Progarden HS 1100B2, diesel, 9 CP pe perioada utilizarii, fiind indicat sa luati in calcul o achizitie de acest tip.

In cazul in care veti face acest lucru, veti avea ocazia de a descoperi un raport avantajos calitate  – pret, iar eficienta unui motocultor de acest tip nu va lasa de dorit.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele diesel: CLICK AICI.

Poate va intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *