Top 3 masini de spalat Gorenje ieftine si bune 2018!

Top 3 masini de spalat Gorenje ieftine si buneCauti o masina de spalat ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 masini de spalat Gorenje ieftine si bune 2018!”.

1. Masina de spalat rufe Gorenje W6202S, 6 kg, 1000 RPM, LED, Total Weight, Steril Tub, Clasa A++, Alb

Masina de spalat rufe Gorenje W6202S ocupa locul 1 in  ,,Top 3 masini de spalat Gorenje ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat rufe foarte calitativa, ideala pentru persoanele cu un buget limitat, dar aflate in cautarea performantei.

In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, aceasta masina de spalat Gorenje face parte din clasa de eficienta energetica A++, fiind o masina de spalat rufe foarte econominca.

Are capacitatea de incarcare de 6 kg, fiind mai mult decat suficienta pentru familiile compuse din doua persoane. Dar, necesitatea unei anumite capacitati de incarcare difera de la familie la familie, in functie de frecventa spalarii, astfel ca poate fi folosita cu succes chiar si de familiile mai numeroase.

Viteza de rotatie maxima la centrifugare este de 1000 rpm, o viteza suficienta pentru o stoarcere optima.

Multumita sistemului de parotectie pentru copii cu care vine dotata Masina de spalat rufe Gorenje W6202S, usa nu poate fi deschisa pe durata ciclului de spalare. De asemenea, printr-o simpla apasare de buton poti bloca si panoul de comanda.

Cu ajutorul programelor moderne cu care vine echipata acesta masina de spalat Gorenje, veti obtine performante excelente in procesul de spalare a rufelor, chiar si la temperaturi mai scazute, acest lucru generand un consum redus de energie.

De asemenea, si aceasta masina Gorenje, ca majoritatea masinilor de spalat rufe de la acest brand prezinta un sistem special de economisire a detergentului. Acest sistem are rolul de a preveni pierderea detergentului la momentul alimentarii cu apa, economisindu-se astfel 20% detergent, rezultand o economie semnificativa, contribuind in acelasi timp si la protectia mediului inconjurator, un aspect care ar trebui sa ne preocupe pe toti.

Masina de spalat rufe Gorenje W6202S se mai remarca si prin faptul ca scoate putin zgomot, nivelul de zgomot la spalare fiind de doar 56 dB.

Astfel, daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe ieftine si bune, masina de spalat rufe Gorenje W6202S reprezinta o varianta foarte buna de achizitie. fiind foarte apreciata in randul utilizatorilor, acestia remarcand printre altele faptul ca spala si stoarce foarte bine, este silentioasa si consuma putina energie electrica.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat Gorenje: CLICK AICI.

2. Masina de spalat rufe Gorenje W6523S, Capacitate 6 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Gorenje W6523S ocupa locul 2 in  ,,Top 3 masini de spalat Gorenje ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat rufe foarte economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta din acest punct de vedere.

Referitor la clasele de eficienta energetica, acestea sunt reprezentate prin litere majuscule, cea mai slaba fiind notata cu litera G, iar cea mai performanta cu litera A. Dar, datorita faptului ca odata cu trecerea timpului au aparut electrocasnice foarte performanta, pentru a se diferentia de celelalte electrocasnice incluse in clasa A de eficienta energetica au mai aparut clasele A+, A++ si A+++, cele mai performante din acest punct de  vedere fiind electrocasnicele incluse in clasa A+++, cu este si masina de spalat rufe Gorenje W6523S.

Vine echipata cu sistem de economisire a detergentului (DSS), care previne pierderea detergentului pe durata procesului de alimentare cu apa, rezultand o economie de 20% la costurile pentru detergent.

Totodata, se mai impune sa precizam si faptul ca vine echipata cu o tehnologie speciala, numita UseLogic®, care prin implementarea unor solutii inovatoare optimizeaza procesul de spalare, in ideea de a se economisi energie si timp. Aceasta tehnologie se bazeaza pe existenta unor senzori inteligenti, care monitorizeaza in permanenta puritatea apei si cantitatea de spuma din masina de spalat, procedand la realizarea unei clatiri suplimentare in masura in care acest lucru se impune.

De asemenea, tehnologia UseLogic® face ca la fiecare ciclu de spalare nivelul de apa sa fie adaugat in functie de cantitatea de haine din masina, rezultand o splalare eficienta, care va reduce consumul de apa.

Masina de spalat rufe Gorenje W6523S este o masina de spalar cu incarcare frontala, de culoare alba, usor de integrat in aproace orice decor.

La momentul achizitionarii trebuie sa ai in vedere si spatiul pe care il ai disponibil pentru intalare, fiind recomandat sa procedezi la masurarea cu atentie a acestuia si sa iei in calcul pentru masina de spalat rufe Gorenje W6523S urmatoarele dimensiuni: 44x60x85 (AxlxH).

Mai trebuie sa punctam si faptul ca este o masina de spalat rufe silentrioasa, pe care o poti utiliza chiar si in programul de liniste al unei cladiri cu mai multe locuinte, avand nivelul de zgomot la spalare de doar 56 dB, iar la centrifugare de 70 dB.

Daca citesti acest articol inseamana ca esti in cautarea unei masini de spalat Gorenje ieftine si bune, astfel ca masina de spalat rufe Gorenje W6523S reprezinta o varianta foarte buna de achizitie, fiind foarte apreciata de persoanele care au utilizat-o deja, review-urile fiind in majoritate pozitive.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat Gorenje: CLICK AICI.

3. Masina de spalat rufe Gorenje W8723/I, 23 programe, 8 kg, 1200 rpm, Alb

Masina de spalat rufe Gorenje W8723/I ocupa locul 3 in  ,,Top 3 masini de spalat Gorenje ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat foarte economica din punct de vedere energetic, din acest motiv fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, clasa de eficienta energetica in care sunt incluse cele mai performante electrocasnice.

De asemenea, masina de spalat rufe Gorenje W8723/I este o masina de spalat cu incarcare frontala, cu o capacitatea mare de incarcare, de 8 kg, reprezentand solutia optima pentru a satisface necesitatile familiilor compuse din 4 membri. Dar, in functie de frecventa spalarii, poate fi foarte utila si pentru familiile mai numeroase.

Viteza maxima de centrifugare a acestei masini de spalat Gorenje este de 1200 rpm, suficient de mare pentru stoarcere eficienta, in urma careie rufele intinse pe sarma se vor usca intr-un timp foarte scurt.

In ceea ce priveste materialul cuvei, acesta este din Carbotech, material mai bun in acest domeniu decat inoxul, asta deoarece este mai bun izolator termic decat inoxul, pastrand in acest fel mai bine temperatura in interior.

Culoarea alba si dimensiunile reduse fac ca aceasta masina de spalat Gorenje sa fie foarte usor de integrat in aproape orice decor.

Totodata, vine echipata cu un numar mare de programe foarte utile, nu mai putin de 23, printre care se numara si programul rapid, ideal pentru curatarea rufelor mai putin murdare, care vor fi complet curate in doar 17 minute.

Programe speciale: Rufe delicate, Program spalare manuala, Lana, Mixt, Program clatire intensiva, Program centrifugare delicata, Program extra-clatire, Program consum redus energie, Program centrifugare intensiva.

Functii speciale: Detectare automata a cantitatii, Selector centrifugare.

Functii de siguranta: Blocare acces interfata, Semnalizare finalizare program, Sistem de etanseizare.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat Gorenje: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *