Top 3 masini de spalat Electrolux ieftine si bune 2018!

Top 3 masini de spalat Electrolux ieftine si buneCauti o masina de spalat ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 masini de spalat Electrolux ieftine si bune 2018!”.

1. Masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW ocupa locul 1 in  ,,Top 3 masini de spalat Electrolux ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat rufe cu un raport calitate-pret excelent, fiind foarte apreciata in randul utilizatorilor, acestia fiind foarte multumiti, printre altele, de faptul ca spala foarte bine, avand o multime de programe utile.

Totodata, este de apreciat la aceasta masina de spalat Electrolux capacitatea mare de incarcare, de 8 kg, ceea ce iti ofera pozibilitate sa speli mai multe rufe in acelasi timp, economisind astfel timp pretios.

Indiferent de cantitatea de haine pe care le speli intr-un singur ciclu, cu ajutorul unei functii inteligente, numita AutoSense, masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW se comporta excelent, asigurand o spalare optima, gestionand eficient consumul de apa si energie in functie de necesitati. Pentru a spala eficient o cantitate mare de rufe este echipata cu un tambur foarte mare, iar in cazul in care este spalata o cantitate mai mica de rufe intr-un ciclu de spalare are grija sa regleze automat durata si consumul de apa si energie.

Prin tehnologia PowerJet, aceasta masina de spalat Electrolux mentine permanent dozatorul curat. Aceasta tehnologie se caracterizeaza prin existenta jeturilor de apa cu inalta presiune, care asigura eliberarea intregii doze de detergent, spre utilizarea optima a acestuia.

De asemenea, nu trebuie sa scapam din vedere nici functia QuickWash, care are rolul de a reduce durata spalarii cu pana la 50%.

Totodata, aceasta masina de spalat Electrolux iti ofera flexibilitatea maxima, oferindu-ti posibilitatea de a o seta in asa fel incat sa regleze durata ciclului, sa il intarzie sau sa reduca durata de spalare.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, este de remarcat faptul ca masina de spalat rufe Electrolux EWF1284BW este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta din acest punct de vedere.

Printre programele de spalare se gaseste si programul rapid, ideal pentru rufele mai putin murdare, acestea urmand a fi spalate eficient in doar 20 minute.

Alte programe de spalare: Program Mix, Program delicate, Program sintetice, Program bumbac, Program lana, Program matase.

Functii: Selector centrifugare, Sistem de echilibrare a incarcaturii, Afisaj Digital LCD.

Functii de siguranta: Blocare acces interfata, Waterproof system, Fuzzy Logic.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat Electrolux: CLICK AICI.

2. Masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW ocupa locul 2 in  ,,Top 3 masini de spalat Electrolux ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat rufe de calitate, foarte eficienta in ceea ce priveste spalarea, avand totodata un consum redus de energie, din acest motiv facand parte din clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa de eficienta energetica.

In ceea ce priveste cantitatea de rufe ce poate fi spalata intr-un singur ciclu de spalare, aceasta este de 7 kg, ideala pentru a satisface nevoile unei familii de cel putin 4 membri. Binenteles, necesitatea unei anumite capacitati variaza de la persoana la persoana, in functie de frecventa spalarii.

Fiind un produs modern, masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW are posibilitatea de a se adapta in functie de nevoile tale, astfel ca va ajusta timpul de spalare, camtitatea de apa si consumul de energie in functie de cantitatea de haine ce se doreste a fi spalata intr-un singur ciclu de spalare. Pe langa economia semnificativa de apa si energie, prin modul inteligent de functionare aceasta masina Electrolux va proteja si hainele, spalarea in exces conducand la deteriorarea in timp a tesaturii.

Certificarea WoolmarkBlue este un garant al faptului ca hainele vor fi tratate cu delicatete, asigurand o spalare de calitate chiar si a hainelor din lana, care de obicei necesita spalare manuala.

Prin functia AutoSense gestioneaza in mod eficient apa si energia electrica, tinand cont de cantitatea de haine incarcata,

In ceea ce priveste viteza de rotatie, are o viteza de rotatie de 1200 rpm, oferind o stoarcere optima a hainelor, astfel ca le vei scoate aproape uscate din masina, procesul de uscare completa urmand a se realiza foarte repede.

Totodata, este de remarcat si faptul ca este o masina de uscat rufe foarte silentioasa, avand un nivel de zgomot de doar 58 dB la spalare si 79 dB la centrifugare.

Vine echipata cu un numar de 8 programe de spalare, printre care si programul de spalare rapida, care asigura spalarea eficienta a rufelor mai putin murdare in doar 20 minute.

Programe de spalare: Program rufe delicate, Program matase, Program lana, Program Mixt, Program rapid, Program pentru Bumbac, Program rufe delicate, Program rufe sintetice.

De asemenea, vine echipata cu mai multe functii utile, printre care si functia de echilibrare a incarcaturii si functia de clatire fara spuma.

Astfel, daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe ieftine si bune, masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW reprezinta o varianta buna de achizitie.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat Electrolux: CLICK AICI.

3. Masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW2, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW2 ocupa locul 3 in  ,,Top 3 masini de spalat Electrolux ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat rufe extrem de calitativa, fiind foarte apreciata in randul utilizatorilor pentru faptul ca este foarte eficienta, asigurand o spalara optima a hainelor cu un consum redus de energie si apa.

Datorita eficientei energetice superioare, aceasta masina de spalat Electrolux face parte din clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa de eficienta energetica existenta.

Controlul se realizeaza printr-un panou de comanda digital, ce asigura programarea eficienta a acesteia.

Referitor la capacitatea de incarcare, masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW2 are o capacitate de incarcare de 8 kg, capacitate destul de mare pentru a satisface necesitatile unei familii de minim 4 membri.

In ceea ce priveste viteza de rotatie, aceasta este de 1400 rpm, fiind suficient de mare pentru o stoarcere eficienta, asigurandu-te de faptul ca vei scoate rufele din masina aproape uscate.

Totodata, aceasta masina de spalat Electrolux are capacitatea de a pregati rufele pentru calcat, printr-o simpla apasare de buton hainele aratand si simtindu-se ca noi, fine, mirosind a proaspat si avand mai putine cute.

In acelasi timp, masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW2 iti va oferi flexibilitatea maxima, oferindu-ti posibilitatea de a decide durata ciclulului de spalare, astfel incat sa se incadreze in programul tau. Aceasta functie poarta numele de TimeManager®, care te asigura de faptul ca prin setarea duratei ciclului de spalare hainele vor fi spalate in timp util.

Aceasta masina de spalat Electrolux reprezinta solutia optima de achizitie pentru persoanele aflate in cautarea unei masini de spalat rufe ieftine si bune. Daca te incadrezi si tu in acest profil, accesand linkul de mai jos o vei putea achizitiona la un pret bun.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat Electrolux: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *