Top 3 camere supraveghere exterior ieftine si bune 2018!

camere supraveghere exterior ieftine si buneCauti o camera de supraveghere video ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,Top 3 camere supraveghere exterior ieftine si bune 2018!”.

1. Camera supraveghere exterior Hikvision TurboHD FullHD 1080p IR 80m DS-2CE16D0T-IT5F

Camera supraveghere exterior Hikvision TurboHD FullHD 1080p IR 80m DS-2CE16D0T-IT5F ocupa locul 1 in ,,Top 3 camere supraveghere exterior ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege o camera supraveghere exterior Hikvision TurboHD FullHD in momentul achizitionarii, veti avea ocazia de a primi o calitate superioara. Acest produs este recunoscut in acest domeniu pentru beneficiile oferite, ceea ce inseamna ca reprezinta o modalitate optima de achizitionare.

Rezolutia de 2MP 1080p, cu inregistrare in timp real la 25 de cadre pe secunda, va permite o utilizare eficienta in orice situatie. De asemenea, aceasta camera de supraveghere de exterior va propune utilizarea unui iluminator IR EXIR automat de 80 metri, cu optimizare excelenta. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera aceasta camera de supraveghere, reprezintand o modalitate optima de achizitionare.

Prin utilizarea acestei camere de supraveghere veti avea la dispozitie o cablare cu cablu coaxial de pana la 500 metri si conector BNC. Pe de alta parte, utilizarea acestei camere de supraveghere este ideala pentru pentru exterior. Gradul de protectie la intemperii este IP66, iar acest lucru inseamna ca veti beneficia de o utilizare optima pentru o perioada indelungata de timp.

Senzorul IR EXIR este cel care permite vizualizarea la o distanta de 80 m pe perioada noptii. Optand pentru achizitionarea acestui produs veti avea ocazia de al utiliza impreuna cu DVR-urile AHD/CVI. Asadar, este indicat sa optati pentru o camera de supraveghere de exterior de acest tip, in cazul in care veti dori sa primiti un produs de calitate, ce functioneaza mereu in conditii optime si avantajoase.

Totodata, acest produs face parte din categoria modalitatilor ieftine si bune de achizitionare pentru camerele de supraveghere de exterior.

Multe persoane au ales deja o camera supraveghere exterior Hikvision TurboHD FullHD, fiind in acest moment pe deplin multumite de tot ceea ce au primit. Cu siguranta veti aprecia si dumneavoastra calitatea unei camere de supraveghere de acest tip. Persoanele ce au optat pentru aceasta camera de supraveghere sunt multumite si de eficienta in utilizare si de faptul ca pretul de achizitie este unul avantajos, in raport cu toate beneficiile oferite.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la camerele de supraveghere de exterior: CLICK AICI.

2. Camera de supraveghere exterior Hikvision 4 in 1 FullHD 1080p TurboHD functie Day&Night IR EXIR automat 40 m lentila fixa 2.8 mm unghi 102 grade

Camera de supraveghere exterior Hikvision 4 in 1 ocupa locul 2 in ,,Top 3 camere supraveghere exterior ieftine si bune 2018!”.

O camera de supraveghere exterior Hikvision 4 in 1 FullHD va reprezenta oricand varianta optima si avantajoasa de achizitionare in cazul in care sunteti in cautarea unor produse de calitate in acest domeniu. Aceasta camera de supraveghere este ideala pentru exterior, oferind mereu o siguranta optima. De asemenea, permite inregistrarea unor imagini de o calitate superioara, iar acest lucru se intampla datorita rezolutie de 2MP.

Aceasta camera de supraveghere de exterior ofera o functionare optime si imagini de calitate, atat pe perioada zilei, cat si pe perioada noptii.

Despre o camera de supraveghere de exterior de acest tip mai putem spune ca are un obiectiv fix de 2.8 mm, cu o deschidere de 102 grade. Totodata, permite cablarea cu cablu coaxial de pana la 500 metri si conectori BNC.

In cazul in care veti alege aceasta modalitate de achizitionare veti avea la dispozitie si un iluminator IR EXIR automat de 40 m. Aceasta functionalitate va separa iluminatorul IR de lentina, oferind multe avantaje. Printre acestea putem aminti de eliminarea reflexiei IR, acoperirea IR completa sau diminuarea problemelor cauzare de insecte, ce sunt atrase de caldura LED-urilor.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera o camera de supraveghere de exterior Hikvision 4 in 1 FullHD, fiind indicat sa luati in calcul o achizitie de acest tip. In cazul in care veti face acest lucru veti avea la dispozitie si functia de Day & Night, cea care asigura captarea unor imagini clare si de o calitate superioara, atat pe perioada zilei, cat si pe perioada noptii. Despre aceasta functie putem spune ca este strans legata de filtrul IR cut.

In acest sens, despre IR cut putem spune ca reprezinta modalitatea de control a capacitatii camerei de supraveghere, prin care va functiona in conditii optime pe perioada noptii, chiar si atunci cand lumina este scazuta. O camera de supraveghere de exterior de acest tip poate reprezenta oricand solutia optima de achizitie, in cazul in care sunteti in cautarea unui produs ieftin si bun.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la camerele de supraveghere de exterior: CLICK AICI.

3. Camera supraveghere exterior PNI IP2MP 1080P cu IP varifocala 2.8 – 12 mm

Camera supraveghere exterior PNI IP2MP 1080P cu IP varifocala 2.8 – 12 mm ocupa locul 3 in ,,Top 3 camere supraveghere exterior ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta, o camera supraveghere exterior PNI IP2MP reprezinta o modalitate optima si avantajoasa de achizitionare. In cazul in care veti opta pentru acest produs, veti avea la dispozitie o modalitate ideala de accesare si de control.

Aceasta camera de supraveghere de exterior poate fi controlata de pe dispozitivele mobile prin diferite aplicatii. In aceste conditii, veti avea mereu la dispozitie o utilizare facila, si eficienta. Acesta este de fapt un motiv foarte important pentru care ar trebui sa luati in calcul achizitionarea acestui produs.

In cazul in care veti achizitiona aceasta camera de supraveghere de exterior veti dispune de utilizarea unor lentile varifocale. Astfel, veti beneficia de lentile varifocale de 2,8 – 12 mm, ce vor permite setarea zoom-ului si a focalizarii in punctele dorite.

De asemenea, veti avea la dispozitie o rezolutie Full HD, prin care veti utiliza camera in conditii optime.

Totodata, aceasta camera de supraveghere de exterior ofera o vizualizare ideala, chiar si in conditiile in care vorbim despre o iluminare scazuta. Veti avea la dispozitie vizibilitatea dorita si pe perioada noptii pentru o distanta de pana la 50 m.

In cazul in care veti opta pentru acest produs, veti avea ocazia de a supraveghea spatii de locuinte, birouri, fabrici, magazine, etc. Cu siguranta veti descoperi ca aceasta camera de supraveghere de exterior reprezinta o modalitate optima de utilizare. Este indicat sa optati pentru acest produs in cazul in care veti dori sa achizitionati o camera de supraveghere pentru exterior ieftina si buna.

Persoanele ce au ales deja o camera supraveghere exterior PNI IP2MP sunt multumite de ceea ce au primit si spun ca acest produs este fiabil, de calitate si usor de utilizat. De asemenea, aceste persoane ne spun ca acest produs are un pret avantajos, in raport cu toate beneficiile oferite.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la camerele de supraveghere de exterior: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *