Cum aleg cea mai buna camera IP?

cea-mai-buna-camera-ipO camera IP de supraveghere video a devenit un dispozitiv frecvent intalnit in viata de zi cu zi, indiferent ca este montata pe strada, in diverse locuri publice sau chiar in casa. Dezvoltarea tehnologica a dus la raspandirea exponentiala a camerelor video de supraveghere in toata lumea.

Astfel o camera IP permite transmiterea la distanta a imaginilor video in timp real, sub forma unui semnal digital. Domeniile de aplicare ale acestor dispozitive sunt variate, de la supravegherea copiilor din propria locuinta, pana la monitorizarea circulatiei autovehiculelor de pe autostrazi.

Camerele video de supraveghere au multiple avantaje, deoarece oamenii se pot conecta la astfel de gadgeturi de oriunde si nu au nevoie decat de o conexiune la internet.

Cum pe piata exista numeroase modele de camere IP de supravegehere video, inainte de a achizitiona un astfel de dispozitiv este bine sa stii anumite caracteristici tehnice ale acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna camera IP de supraveghere video, potrivita nevoilor tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la camerele IP: CLICK AICI.

Cum aleg cea mai buna camera IP in functie de tipul acesteia?

In functie de tipul camerei IP deosebim dispozitivele conventionale simple si cele profesionale.

Un gadget din prima categorie este unul “entry-level”, care este cel mai folosit pentru supravegherea locuintelor. Acesta are un cost convenabil si permite monitorizarea casei sau apartamentului de pe orice dispozitiv conectat la internet.

In schimb, o camera IP profesionala este mai scumpa si este recomandata pentru cladirile care au nevoie de o securitate sporita. In general, un astfel de dispozitiv este mai mare si este fixat undeva pe perete, conform planurilor utilizatorului.

Profită de Reducerile actuale eMAG la camerele IP: CLICK AICI.

Cum aleg cea mai buna camera IP in functie de utilitate?

Camerele IP de supraveghere video sunt de interior, de exterior sau combinate. Dispozitivele de interior filmeaza sub un unghi de 360 de grade si nu trebuie protejate. La acestea se pune accent pe performantele captarii imaginilor, pentru a putea observa detaliile, in caz de necesitate.

Camerele IP de exterior trebuie sa reziste variatiilor de temperatura si intemperiilor. Insa, acestea sunt de obicei protejate prin diverse metode.

Aceste dispozitive sunt echipamente sub diverse forme si permit monitorizarea pe timp de zi sau de noapte.

Vezi cele mai populare camere IP de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum aleg cea mai buna camera IP in functie de caracteristici?

Printre caracteristicile tehnice importante ale unei camere IP de supraveghere video mentionam rezolutia, care trebuie sa fie mai buna pentru modelele de interior. Pot fi aparate cu rezolutie HD Ready, Full HD sau chiar Ultra HD. Evident, cu cat performantele unei camere IP sunt mai bune, cu atat costurile sunt mai mari.

Un alt factor il reprezinta senzorul CCD de imagine, care are in general standardul 4:3. Insa se pot intalni si altele, precum 1”, 2/3”, 1/3” si 1/4”.

Multe modele de camere IP au si capabilitati wireless, pentru a transmite imagini in timp real catre PC-uri sau smartphone-uri.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna camera IP. Spor la cumparaturi!

Camere IP de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *