Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere video?

camera-supraveghere-videoUna dintre nevoile fundamentale ale omului este siguranta. Atunci cand ne simtim protejati putem sa actionam relaxati, facand usor fata tuturor provocarilor zilnice.

Dorind sa ne protejam si, in acelasi timp, sa-i protejam si pe cei din jurul nostru de pericole cunoscute, reale sau ipotetice, cautam cele mai utile solutii pentru a crea un mediu cat mai sigur.

De asemenea, dorim sa protejam si bunurile pe care le detinem, de ele depinzand, intr-o importanta masura, confortul si starea noastra de bine.

Un aliat al sigurantei noastre, un paznic mereu vigilent, este camera de supraveghere video

Cumpara-ti camera de supraveghere video de calitate din cel mai mare magazin online la pret redus CLICK AICI,

In ultima vreme, din ce in ce mai multa lume isi achizitioneaza o camera de supraveghere video pentru propria locuinta sau pentru locul unde isi desfasoara activitatea profesionala.

Pe piata, in momentul actual, poti sa gasesti o sumedenie de modele de camere de supraveghere video, unele dintre ele la preturi destul de mici, dar cu functii insuficiente.

Pentru a face o alegere buna, trebuie sa tii cont de cateva caracteristici importante, pe care ar trebui sa le detina acel model de camera de supraveghere video pe care urmeaza sa-l cumperi.

Fac o paranteza si te satuiesc sa iti cumperi camera de supraveghere video de la un magazin de incredere, care confera posibilitate de retur in cazul in care nu esti multumit de produsul achizitionat. Alege-ti un model de AICI si ai 30 de zile drept de retur.

Cum alegi o camera de supraveghere video de calitate

In prima faza, trebuie sa te hotarasti daca doresti o camera de supraveghere video pentru exterior sau pentru interior, caractersticile lor fiind deosebite.

Un model pentru exterior trebuie sa ofere imagini clare, adaptandu-se la lumina naturala si, in acelasi timp, trebuie sa reziste la schimbarile de temperatura, pastrandu-si functiile pentru o perioada cat mai lunga.

Daca te-ai decis asupra unui camere de supraveghere video pentru exterior, atunci trebuie sa o achizitionezi pe cea care ofera un grad ridicat de rezistenta la orice factor de deteriorare.

Cele mai evoluate modele pot sa ofere imagini impecabile, chiar si la temperaturi de -20 grade Celsius, in conditii de maxima umiditate, sau chiar in cazul schimbarilor bruste de temperatura.

O camera de supraveghere video pentru interior este mult mai sensibila la schimbarile de temperatura, functiile sale deteriorandu-se considerabil atunci cand termometru inregistreaza valori mai mici de 0 grade Celsius.

Ca la orice camera video pe care o achizitionezi pentru diverse intrebuintari, importanta este rezolutia imaginilor pe care le capteaza.

Cele mai multe modele de camere de supraveghere video au o rezolutie de 640×480 pixeli. Pentru rezultate mult mai clare, te sfatuiesc sa alegi modele performante, a caror rezolutie este de 1024×768 pixeli.

Captarea imaginlor nocturne se face usor cu ajutoul unei camere ce prezinta si led IR.

Modul in care camera de supraveghere video se poate conecta cu celelalte dispozitive este cat se poate de important, reprezentand un criteriu definitoriu in alegerea modelului potrivit. Interfete des intalnite sunt cele Wireless, LAN si RJ-45, majoritatea modelelor prezentand o interfata complexa, ceea ce inseamna ca este compatibila cu majoritatea sistemelor.

In functie de importanta pe care o acorzi functiilor camerelor de supraveghere video, vei alege dintre modelele entry-level, care sunt ceva mai simple, usor de instalat, cu un pret relativ mic, sau dintre camerele profesionale, ce au preturi mai ridicate, oferind insa rezultate impresionante.

Daca o camera entry-level este ideala pentru a supraveghea locuintele, camera copilului, birourile sau  intrarea intr-un garaj, camerele profesionale sunt recomandate pentru institutii importante, care au nevoie de sisteme sporite de siguranta.

Criterii speciale de alegere a unei camere de supraveghere video

Exista, bineinteles, si cateva caracteristici speciale, pe care le detin doar modelele peformante si, in functie de care, poti sa-ti orientezi si mai fidel alegerea.

Prezenta unui microfon pentru inregistrare audio, senzorul de miscare care, atunci cand sesizeaza o activitate suspecta, poate sa trimita alerte pe telefonul propriu, respectiv prezenta functiei de control a camerei de la distanta, prin telefon sau laptop, sunt facilitati speciale, de care poti sa te bucuri achizitionand un model mai performant.

Diverse modele, cu diferite functii, la preturi foarte avantajoase, gasesti  AICI.

Alegerile pe care le faci, ca de altfel in orice domeniu, sunt foarte importante si necesita atentia cuvenita.

Cand trebuie sa-ti achizitionezi un produs care garanteaza pentru siguranta ta, a bunurilor tale si mai ales a familei tale, ai nevoie de documentare prealabila si concentrare maxima, astfel incat alegerea sa fie facuta cu maxima responsabilitate.

De aceea, iti recomand ca, in momentul care te decizi sa-ti cumperi o camera de supraveghere video, sa nu faci compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Cumpara online la pret redus, cu posibilitate de retur 30 zile: CLICK AICI,

 

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *