Top 5 camere de supraveghere video ieftine si bune 2018!

Top 5 camere de supraveghere video ieftine si buneCauti o camera de supraveghere video ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 camere de supraveghere video ieftine si bune 2018!”.

1. Camera supraveghere video PNI House AHD36 1080P

Camera supraveghere video PNI House AHD36 1080P ocupa locul 1 in ,,Top 5 camere de supraveghere video ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti opta pentru o camera supraveghere video PNI House AHD36 1080P veti avea posibilitatea de a gasi un produs de calitate. Pe de alta parte, o camera de supraveghere video de acest tip va ofera mereu performanta de care aveti nevoie.

Cu siguranta veti gasi produsul dorit la un pret foarte avantajos, in cazul in care veti lua in calcul aceasta modalitate de achizitionare. Aceasta camera de supraveghere video va ofera ocazia de a beneficia de vizibilitatea dorita chiar si pe perioada noptii. Acest lucru se intampla ca urmare a celor 24 de leduri IR, ceea ce ofera o vizibilitate ideala pe timp de noapte pana la o distanta de 30 de metri.

Totodata, rezistenta acestui produs nu va lasa niciodata de dorit, deoarece este prevazut cu o carcasa metalica, recunoscuta pentru durabilitatea sa. Pe de alta parte, aceasta camera de supraveghere video propune o rezistenta la apa IP66.

In alta ordine de idei, despre camera supraveghere video PNI House AHD36 putem spune ca ofera imagini clare si in timp real. Securitatea si siguranta oferita de acest produs nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie protectia dorita.

Aceasta camera de supraveghere video ofera mereu imagini clare, prin care veti avea la dispozitie posibilitatea de a identifica anumite persoane. Acest lucru inseamna ca veti beneficia de siguranta dorita in cadrul spatiilor in care urmeaza sa montati acest produs.

Un alt avantaj major pentru care ar trebui sa luati in calcul achizitionarea unei camere video de supraveghere de acest tip este reprezentat de pretul corect pe care urmeaza sa il platiti. Odata ce veti alege o camera supraveghere video PNI House AHD36 1080P, veti sti sigur ca ati gasi varianta ieftina si buna de achizitionare.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la camerele de supraveghere video: CLICK AICI.

2. Camera Dahua Bullet HDCVI 2MP DH-HAC-HFW1200R

Camera Dahua Bullet HDCVI 2MP DH-HAC-HFW1200R  ocupa locul 2 in ,,Top 5 camere de supraveghere video ieftine si bune 2018!”.

O camera Dahua Bullet HDCVI 2MP DH-HAC-HFW1200R poate reprezenta oricand solutia optima de achizitionare in cazul in care sunteti in cautarea unui sistem eficient de protectie si siguranta.

Despre tehnologia CMOS din cadrul acestei camere de supraveghere putem spune ca utilizeaza senzorii de imagine a camerelor de supraveghere, ajutand la captarea unor imagini de o calitate superioara. Printre caracteristicile importante ale acestei tehnologii putem aminti si de faptul ca ofera imunitate ridicata la zgomot, dar si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste scanarea progresiva a acestei camere de supraveghere putem spune ca este utilizata la transmiterea si afisarea sau stocarea unor imagini in miscare. De asemenea, putem aminti in cadrul acestei camere de supraveghere video si faptul ca utilizeaza tehnologia Smart IR, despre care putem spune ca este de fapt o tehnologie incorporata in camerele de supraveghere pentru a regla intensitatea Led-ului infrarosu si a camerei. In acest sens, se va compensa distanta fata de un obiect. Asadar, despre aceasta tehnologie, putem concluziona ca este utilizata pentru a rezolva problema contrastarii imaginii de catre Led-urile infrarosu.

Functionarea unei camere de supraveghere video de acest tip este una ideala din toate punctele de vedere si nu veti intampina niciodata dificultati in acest sens. Profesionalismul si calitatea acestui produs va ofera ocazia de a beneficia mereu de eficienta dorita.

Pe de alta parte, aceasta camera de supraveghere este una ce propune un pret avantajos de achizitionare si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul selectiei. Cu siguranta veti observa ca decizia luata in ceea ce priveste utilizarea unui produs de acest tip este una ideala din toate punctele de vedere.

In aceste conditii, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa optati pentru o camera Dahua Bullet HDCVI 2MP DH-HAC-HFW1200R si va veti bucura de protectia dorita.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la camerele de supraveghere video: CLICK AICI.

3. Camera Dahua Bullet HDCVI 2.0 MP DH-HAC-HFW1200SL

Camera Dahua Bullet HDCVI 2.0 MP DH-HAC-HFW1200SL ocupa locul 3 in ,,Top 5 camere de supraveghere video ieftine si bune 2018!”.

Daca veti opta pentru o camera Dahua Bullet HDCVI 2.0 MP DH-HAC-HFW1200SL veti gasi cu siguranta produsul dorit, a carui pret este unul foarte avantajos. Tehnologia acestei camere de supraveghere este una moderna si superioara din toate punctele de vedere, ceea ce inseamna ca performanta oferita este cea dorita de dumneavoastra.

Despre tehnologia CMOS putem spune ca utilizeaza senzorii de imagine a camerelor de supraveghere, ce ajuta la captarea unor imagini de o calitate superioara. Printre aceste caracteristici ale acestei tehnologii mai putem aminti faptul ca ofera o imunitate ridicata la zgomot si un consum redus de energie. Acest lucru inseamna ca in cazul in care veti alege o camera de supraveghere de acest tip, veti avea ocazia de a gasi calitatea superioara la un pret avantajos.

De asemenea, optand pentru acest produs veti avea ocazia de a beneficia de o tehnologie de scanare progresiva, care ofera o transmitere, afisare si stocare a imaginilor in miscare. Pe de alta parte, metoda de scanare utilizata ca este una eficienta si va ofera mereu rezultatele de care aveti nevoie.

Modalitatea de utilizare a unui produs de acest tip este una foarte simpla, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in acest sens. In alta ordine de idei, despre raportul calitate – pret al acestei camere de supraveghere video putem spune ca este unul foarte avantajos si veti observa cu siguranta acest lucru.

Camerele de supraveghere video de acest tip sunt recunoscute pentru eficienta si beneficiile oferite. Prin utilizarea acestor produse veti avea ocazia de a supraveghea anumite spatii si veti sti mereu ce se va intampla. In aceste conditii, veti avea la dispozitie siguranta si protectia dorita, iar acest lucru inseamna ca veti tine la distanta toate situatiile neplacute.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la camerele de supraveghere video: CLICK AICI.

4. Camera de supraveghere Hikvision Bullet DS-2CE16D7T-IT, 1080p, 2MP CMOS, IP66

Camera de supraveghere Hikvision Bullet DS-2CE16D7T-IT ocupa locul 4 in ,,Top 5 camere de supraveghere video ieftine si bune 2018!”.

Odata ce veti opta pentru o camera de supraveghere Hikvision Bullet DS-2CE16D7T-IT, veti avea siguranta faptului ca decizia luata in ceea ce priveste achizitionarea este cea mai potrivita. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca tehnologia utilizata este una ideala din toate punctele de vedere.

Printre aceste tehnologii o putem aminti si pe cea CMOS, despre care putem spune ca utilizeaza senzorii de imagine a camerelor, ajutand la cresterea calitatii acestora. Printre caracteristicile acestei tehnologii mai putem aminti si de faptul ca ofera o imunitate ridicata la zgomot, dar si un consum redus de energie.

De asemenea, optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a utiliza camera de supraveghere chiar si pentru distantele mai mari de transmisie. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca noua tehnologie, intitulata Turbo HD, este cea care depaseste bariera de 1000 m in ceea ce priveste distanta maxima de transmisie.

Pe de alta parte, despre aceasta tehnologie mai putem spune ca este cea care garanteaza transmisia unui flux video 720 p pana la 1200. De asemenea, putem aminti ca in cazul camerelor de 1080 p acestea pot transmite semnalul video pana la 800 de metri prin cablu coaxial si de 400 metri in cazul cablului UTP.

Totodata, in cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a beneficia si de tehnologia Full HD. Aceasta tehnologie va permite sa nu lasati nici un detaliu sa treaca neobservat. Totodata, veti avea la dispozitie o calitate a imaginii mult mai buna, cu pana la 5 ori mai detaliata decat in cazul variantei HD. Aceasta functie va ofera si posibilitatea de a acoperi o suprafata mai mare.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la camerele de supraveghere video: CLICK AICI.

5. Camera supraveghere video PNI House IP2DOME 1080P cu IP varifocala 2.8 – 12 mm dome interior si exterior

Camera supraveghere video PNI House IP2DOME ocupa locul 5 in ,,Top 5 camere de supraveghere video ieftine si bune 2018!”.

O camera supraveghere video PNI House IP2DOME va ofera mereu o modalitate optima si avantajoasa de utilizare, avand la dispozitie avantaje si beneficii multiple.

Despre aceasta camera de supraveghere video putem spune ca este dotata cu lentile varifocale, care permit setarea zoom-ului si a focalizarii in punctele dorite.

In ceea ce priveste camera cu IP PNI House mai putem spune ca se acceseaza direct prin conexiune P2P, ceea ce inseamna ca nu mai este necesara configurarea router-ului. In cazul in care veti introduce numele utilizatorului si parola veti avea acces facil la toate functiile camerei de supraveghere video.

O camera de acest tip va ofera o vizualizare ideala chiar si in conditiile de iluminare mai scazute. Acest lucru va permite sa vizualizati chiar si pe perioada noptii, pe o distanta de pana la 30 m.

De asemenea, despre o camera de supraveghere de acest tip mai putem adauga ca poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, a birourilor, fabricilor, magazinelor, a spitalelor si a altor spatii de acest tip. In cazul in care veti alege o camera supraveghere video PNI House IP2DOME veti avea ocazia de a gasi un produs simplu, convenabil, ce ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea.

O camera de supraveghere video de acest tip va ofera ocazia de a inregistra imagini preluate de camera video pe un calculator, prin internet. Optand in momentul achizitionarii pentru o camera de supraveghere video de acest tip veti avea ocazia de a o utiliza atat pentru mediul interior, dar si pentru mediul exterior.

Clasa de protectie oferita este IP66, ceea ce inseamna ca asigura izolarea componentelor interioare ale camerei, astfel incat aceasta sa nu se defecteze ca urmare a umiditatii si a prafului.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la camerele de supraveghere video: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *