Cum alegi cele mai bune aparate de curatat cu abur?

cele mai bune aparate de curatat cu aburAparatele de curatat cu abur reprezinta o solutie alternativa foarte buna la aspiratoarele clasice. Ele pot realiza o curatenie perfecta pe orice tip de podea, intr-un timp scurt.

Este bine de stiut faptul ca aceste dispozitive pot fi folosite pe diverse suprafete, de la parchet, marmura, gresie, faianta, dar si pentru geamuri sau tapiterie.

Pe piata, vei intalni numeroase astfel de produse electrocasnice, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune aparate de curatat cu abur, potrivite pentru locuinta ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele de curățat cu abur: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune aparate de curatat cu abur in functie de alimentare?

Aparatele de curatat cu abur pot fi de doua feluri in functie de tipul alimentarii: la priza sau cu acumulator.

Aparat de curatat cu abur cu alimentare la priza – este un dispozitiv clasic, dispunand de diverse modele, de la cele cu puteri mici, pana la unele de 2000 – 2200 W. In functie de necesitati si de buget poti alege, un aparat cu rezervor de apa, cu capacitati cuprinse intre 0,3 si 1,5 litri. Este util sa dispuna si de mai multe accesorii, care pot fi folosite la diferite suprafete.

Aparat de curatat cu acumulator – este un model care dispune de acumulator si poate incepe curatenia in 15 secunde. Elimina 99,9% din bacteriile din casa cu multa eficienta, avand un rezervor de apa cu o capacitate de 05, litri. Poate curata orice tip de podea, precum si in zonele dificile. De asemenea, poate fi utilizat pentru covoare, mochete, oglinzi, geamuri sau tapiterie. Are o autonomie mai mica fata de modele conectate la priza.

Profită de Oferta actuală eMAG la aparatele de curățat cu abur: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune aparate de curatat cu abur in functie de putere?

Aparatele de curatat cu abur pot avea diverse puteri, astfel: de 800 – 1000 W, de 1300W, 1500 – 2200 W.

Aparat de curatat cu abur de 800 – 1000 W – este un model standard, care poate efectua o curatare eficienta si rapida in locuinta. Este destinat unei familii obisnuite, care dispune de o casa de dimensiuni mici sau medii. Dispozitivul curata pardoselile, precum si suprafetele din baie, bucatarie, cele de sticla sau din textile. Are un pret mai mic, un consum de energie electrica redus si o autonomie de 12 minute.

Aparat de curatat cu abur de 1500 – 2200 W – cel mai puternic din gama sa de produse este cel de 2200 W, care poate indeparta murdaria perfect de pe orice tip de podea. Astfel, este asigurata curatenia din toata locuinta, intr-un timp scurt. Dispozitivul este prevazut cu accesorii pentru gresie, faianta, plite sau hote. Poate regla cantitatea de abur in functie de suprafata curatata. Are un rezervor de apa cu o capacitate mare, de 1,5 litri. Are un pret mai ridicat fata de celelalte modele.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aparatele de curățat cu abur: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune aparate de curatat cu abur in functie de capacitatea rezervorului de apa?

Aparatele de curatat cu abur pot avea rezervoare de apa de capacitati diferite, astfel: 0,33 – 0,7 l, 1 – 1,5 litri.

Aparat de curatat cu abur cu rezervor de 0,33 – 0,7 litri – acest model este unul obisnuit si poate fi utilizat fara probleme pentru o locuinta de dimensiuni mici sau medii. Este cel mai popular dintre produsele din aceasta gama, avand un pret accesibil. Nu are nevoie de detergent sau alte solutii de curatare. Are un consum mai redus de energie electrica.

Aparat de curatat cu abur de 1 – 1,5 litri – este un dispozitiv mai performant, mai puternic, cu o putere sporita de 1800 – 2200 W. Este foarte eficient si realizeaza curatenia intr-un timp scurt. Are si o durata de viata mai mare fata de alte modele. Are un pret mai ridicat si un consum sporit de energie eloectrica. Este util pentru locuintele care au suprafete mai mari.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune aparate de curatat cu abur. Spor la cumparaturi!

Aparate de curățat cu abur de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *