Cum alegi cea mai buna matura electrica?

cea-mai-buna-matura-electricaDaca vrei sa faci o curatenie rapida si eficienta la tine acasa, atunci poti apela la un instrument tot mai popular si anume matura electrica. Acest aparat este extrem de util in orice gospodarie si te ajuta sa economisesti timp atunci cand vine vorba strangerea prafului si a altor impuritati din camerele locuintei tale.

O matura electrica constituie o metoda alternativa la mijloacele clasice de curatenie cunoscute pana acum. Dispozitivul este unul usor de manevrat, putand fi folosit cu mare eficienta pe orice suprafata, asigurand o igienizare completa.

Indiferent daca locuiesti la casa sau intr-un apartament, poti opta pentru o matura electrica, deoarece acest instrument va fi de real folos in mentinerea curateniei intr-un mod simplu si cu rezultate foarte bune.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna matura electrica, potrivita pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la măturile electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna matura electrica in functie de tipul acesteia?

In magazine exista doua tipuri de maturi electrice, unele pentru interior si altele pentru experior. Un dispozitiv pentru interior este ideal pentru tine daca iti doresti sa intretii curatenia in casa, intr-un timp record si fara prea mult efort. Instrumentul se preteaza la toate felurile de suprafete si este mai silentios chiar decat un aspirator.

O matura electrica pentru exterior este recomandata pentru alei, trotuare, pavaje, parcari, spatii comerciale si in general pentru spatii mai mari. Acest aparat are o putere mai mare si o eficienta sporita in strangerea diverselor resturi.

Profită de Reducerile actuale eMAG la măturile electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna matura electrica in functie de alimentare?

Pe piata poti gasi maturi electrice care sunt alimentate de la reteaua electrica sau dotate cu acumulatori. Dispozitivele pe care le bagi in priza au o putere mai mare, putand aspira mai rapid, insa ele sunt limitate de lungimea cablului de alimentare.

Acestea au avantajul ca iti poti termina curatenia in toata casa, fara a mai fi obligat sa incarci acumulatorul, daca ti s-a descarcat, ca in cazul modelelor cu baterii.

In schimb, maturile cu acumulatori au avantajul ca le poti folosi rapid in toate camerele, fara a mai dependent de utilizarea cablului electric. Astfel, timpul folosit pentru curatenie cu aceste modele este mai redus.

De regula, un aparat cu acumulator are o autonomie de aproximativ 30 – 45 de minute, iar ulterior necesita incarcare.

Vezi cele mai populare mături electrice de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna matura electrica in functie de felul periilor?

Dintre periile disponibile in magazine mentionam pe cele din plastic, cauciuc sau latex. De regula, fiecare tip de perie este specific unei anumite suprafete.

Astfel, pentru impuritati obisnuite pe parchet, mocheta rigida, gresie sau linoleum se utilizeaza perii din plastic. Cand ai nevoie sa cureti murdaria granulata si resturi minuscule, atunci este recomandat sa foloseti o perie din cauciuc.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna matura electrica. Spor la cumparaturi!

Mături electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *