Cum alegi cel mai bun mop rotativ?

cel mai bun mop rotativUn mop rotativ reprezinta o solutie foarte buna pentru curatirea si ingrijirea podelelor dintr-o locuinta, cladire de birouri sau institutie publica. Acest sistem include practic un set compus din doua compartimente separate, unul pentru asezarea dispozitivului si celalalt pentru apa si un mop rotativ cu maner.

Poti scapa de o munca in plus, dificila, realizata la spalarea podelelor, daca vei folosi un mop rotativ ce economiseste efortul si timpul. Totul se executa rapid, fara prea multe batai de cap.

Mopul rotativ curata cu repeziciune si in mod eficient, avand si functia de stoarcere automata, pana la 2.600 de rotatii pe minut.

Pe piata exista numeroase modele de astfel de produse, de aceea este recomandat ca inainte de a merge in magazine, pentru a gasi unul adecvat, este bine sa stii anumite detalii despre acestea.

Pentru asta, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun mop rotativ, potrivit pentru necesitatile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la mopurile rotative: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mop rotativ in functie de tipul manerului?

Mopurile rotative pot fi in functie de tip astfel: cu maner simplu sau telescopic.

Mop rotativ cu maner simplu – acest model are o coada fixa, el putandu-se aseza dupa curatenie in locasul cuvei, foarte usor. Este simplu de folosit, iar capul mopului se poate roti la 360 de grade.

Mop rotativ cu maner telescopic – este un produs care ofera un grad mai mare de mobilitate, lungimea cozii putandu-se regla in functie de necesitati.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mopurile rotative: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mop rotativ in functie de materialul cozii acestuia?

Mopul rotativ poate avea coada fabricata din diverse materiale, precum: metal, plastic etc.

Mop rotativ cu coada metalica – este un model mai rezistent, avand o durabilitate sporita in timp. Poate fi utilizat in interiorul cladirilor, pe orice tip de podea.

Mop rotativ cu coada din plastic – este un model destul de intalnit in magazine, avand perii din microfibra. Este indicat pentru incaperi de interior, avand lungimea de 100 – 130 cm.

Vezi toate mopurile rotative de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mop rotativ in functie de capacitatea galetii?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui mop rotativ este capacitatea galetii, in functie de necesitatile tale. Astfel, se pot intalnit cuve de capacitate: 5 l, intre 6 si 10 l si peste 10 l.

Mop rotativ si galeata de 5 l – este cel mai mic model de galeata, el putand satisface gospodinele care nu au suprafete prea mari de curatit.

Mop rotativ si galeata de 6-10 l – este modelul cel mai utilizat, el fiind optim pentru orice locuinta indiferent daca este casa sau apartament. Poate spala orice tip de podea.

Mop rotativ si galeata de 16 l – acest model este folosit atunci cand ai suprafete mari de curatit si lustruit.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun mop rotativ. Spor la cumparaturi!

Mopuri rotative de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cea mai buna matura electrica?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *