Cum alegi cel mai bun vas de Yena?

cel mai bun vas de YenaUn vas de Yena reprezinta un produs din sticla termoizolanta foarte apreciat in tara noastra, dar si in intreaga Europa. Acest produs este utilizat de catre gospodine la bucatarie, atunci cand pregatesc diverse mancaruri la cuptor.

Trebuie mentionat faptul ca numele acestor vase provine de la orasul german Jena, insa el a fost adoptat gresit de catre comerciantii din Romania sub denumirea Yena.

Un asemenea produs din sticla termorezistenta poate fi folosit la cuptorul clasic, dar si in aparatul cu microunde, rezistand la temperaturi inalte.

De asemenea, el rezista fara probleme si in frigider, pentru a mentine mancarea in conditii optime. Alte avantaje ale unui produs de Yena sunt printre altele, faptul ca nu produce niciun miros preparatelor care sunt asezate in el si poate fi introdus pentru igienizare in masina de spalat vase.

Acest vas de Yena poate fi utilizat si la servirea diferitelor mancaruri la masa, indiferent daca este vorba de fripturi sau salate.

Pentru a opta pentru un produs adecvat, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun vas de Yena, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la vasele de Yena: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun vas de Yena in functie de tip?

Vasele de Yena pot fi clasice si cu capac.

Vas de Yena clasic – este cel mai intalnit produs termoizolant din magazine, din aceasta gama de produse. Indiferent de forma, el este foarte popular in randul gospodinelor, fiind de real ajutor pentru prepararea diverselor mancaruri la cuptor, dar si pentru depozitarea lor in frigider.

Vas de Yena cu capac – acest model dispune si de un capac fabricat din acelasi material, el find util mai ales atunci cand acesta este asezat in frigider, cu diverse preparate.

Profită de Reducerile actuale eMAG la vasele de Yena: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun vas de Yena in functie de capacitate?

In functie de capacitate, vasele de Yena pot avea: 0,5 – 1l, 1,5-3 l si peste 3 l.

Vas de Yena de 0,5 – 1 l – un astfel de model are capacitate redusa, fiind util pentru persoanele singure sau care nu pregatesc mancaruri prea voluminoase.

Vas de Yena de 1,5 – 3 l – de regula acest produs este cel mai popular in randul utilizatorilor, el putand satisface orice necesitate in cazul pregatirii unor mancaruri la cuptor sau incalzirii in aparatul cu microunde.

Vas de Yena de peste 3 l – daca gatesti foarte mult si pentru mai multe persoane, atunci poti alege un model mai mare. Insa, el are dezavantajul ca iti ocupa un spatiu mare in frigider.

Vezi toate vasele de Yena de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun vas de Yena in functie de forma?

Vasele de Yena pot fi in functie de forma astfel: dreptunghiulare, rotunde si ovale.

Vas de Yena dreptunghiular – acest model este cel mai intalnit in magazine, el fiind preferat de catre majoritatea gosdpodinelor, fiind foarte practic. El incape foarte bine atat in cuptorul aragazului, in aparatul cu microunde si in frigider.

Vas de Yena rotund – unele gospodine aleg un model de aceast tip, in cazul in care mancarea preparata se pliaza mai bine pe forma rotunda. Spre exemplu, un produs cu o capacitate de 1 l, poate avea diametrul de 17 cm.

Vas de Yena oval – daca mancarea pe care o pregatesti se incadreaza in aceasta forma, atunci poti apela la ea. Spre exemplu, un astfel de produs poate avea urmatoarele dimensiuni: 33 x 9,8 x 20 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun vas de Yena. Spor la cumparaturi!

Vase de Yena de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:\

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *