Cum alegi cea mai buna razatoare electrica?

cea mai buna razatoare electricaO razatoare electrica reprezinta un dispozitiv cu ajutorul caruia poti face diverse operatiuni in bucatarie, de la maruntit, feliat sau mixat. Orice gospodina isi doreste sa dispuna de un asemenea aparat performant, care ii usureaza munca si ii asigura obtinerea de preparate de calitate.

Dezvoltarea tehnologiei a permis realizarea unor razatori electrice de top, care pot executa procesarea multor produse alimentare, precum legume, fructe, branzeturi sau carne.

Pe piata exista numeroase modele de astfel de aparate, de aceea este destul de dificil de gasit un dispozitiv adecvat.

Pentru asta, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna razatoare electrica, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la răzătoarele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna razatoare electrica in functie de materialul bolului?

Razatorile electrice pot avea boluri realizate din: plastic, sticla etc.

Razatoare electrica cu bol din plastic – acest model are carcasa din otel inoxidabil, iar bolul din plastic. Are un pret mai ridicat fata de alte produse de acelasi fel.

Razatoare eelctrica cu bol din sticla – este mai convenabil ca pret, iar bolul este usor de curatit si spalat. In schimb, trebuie sa avem grija la manipulare, vasul putandu-se sparge daca il scapam pe jos.

Profită de Reducerile actuale eMAG la răzătoarele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna razatoare electrica in functie de capacitate?

Un aspect important de care trebuie sa tii cont la alegerea unei razatoare electrice il reprezinta capacitatea acesteia, care poate fi de: 0,5 – 1 l, de 1-1,5 l etc.

Razatoare electrica de 0,5 – 1 l – acest model are o capacitate de procesare mai mica, putand executa diverse operatiuni, precum maruntire, razuire, feliere sau pasare. Are diverse accesorii, fiind util pentru o familie obisnuita.

Razatoare electrica de 1-1,5 l – dispozitivul este unul mai performant, avand si o capacitate de procesare mai mare. Este util atunci cand aveti o familie numeroasa si folositi aparatul destul de des.

Vezi toate răzătoarele electrice de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna razatoare electrica in functie de putere?

Razatorile electrice pot fin in functie de puterea aparatului astfel: de 100-300 W, intre 400 si 700 W si peste 1000 W.

Razatoare electrica de 100-300 W – dispozitul are o putere mai redusa, el putand realiza cateva tipuri de maruntiri. El poate fi folosit pentru prepararea salatelor sau garniturilor.

Razatoare electrica de 300-700 W – acest aparat este unul compact cu o capacitate de 0,8 litri. Permite procesarea rapida, prin maruntire sau mixare. Poti introduce in dispozitiv diverse alimente, precum ceapa, carne sau nuci. De asemenea, se pot prepara creme.

Razatoare electrica de peste 700 W – acest model este dotat cu un motor puternic, iar cele 25.000 de rotatii pe minut ale dispozitivului asigura macinarea oricarui aliment, inclusiv cuburi de gheata sau legume cu coaja. Este un produs multifunctional, avand mai multe moduri de operare: carne, cocktail, gheata si smoothie. Este dotat cu doua cani, una de 0,8 si una de 1 l.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna razatoare electrica. Spor la cumparaturi!

Răzătoare electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *