Top 3 seturi farfurii Luminarc ieftine si bune 2018!

seturi farfurii Luminarc ieftine si buneCauti un set de farfurii ieftine si bune? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 seturi farfurii Luminarc ieftine si bune 2018!”.

1. Set farfurii Luminarc 19 piese Cadix 

Setul de farfurii Luminarc 19 piese Cadix ocupa locul 1 in  ,,Top 3 seturi farfurii Luminarc ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti opta pentru un set farfurii Luminarc 19 piese Cadix veti descoperi varianta optima prin care va puteti bucura de tot ceea ce ofera produsele de acest tip. Forma farfuriilor din cadrul acestui set este una rotunda, facand parte din stilul clasic.

Pe de alta parte, despre materialul acestor farfurii Luminarc putem spune ca este opalul de culoare alba. Un set de acest tip este ideal pentru un numar de sase persoane, avand incluse 19 piese. In cadrul continutului pachetulul putem aminti de 1 bol si de 18 farfurii.

In alta ordine de idei, despre acest set de farfurii Luminarc putem spune ca include piese cu un diametru de 24,5 cm, 22,5 cm, 19,5 cm si 24 cm. Greutatea unui set de farfurii de acest tip este in jur de 7 kg, ceea ce inseamna ca il puteti utiliza in conditii optime in momentul in care aveti musafiri.

Referitor la variantele de diametru pentru acest set de farfurii Luminarc putem spune ca veti dispune de 6 farfurii intinse cu diametru de 24,5 cm, 6 farfurii adanci cu diametru de 22,5 cm, 6 farfurii pentru desert cu un diametru de 19,5 cm si un bol cu un diametru de 24 cm.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce va ofera acest set de farfurii Luminarc, deoarece nu va lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste calitatea si pretul avantajos de achizitionare. De asemenea, puteti lua in calcul varianta de a opta pentru acest set de farfurii Luminarc si in cazul in care veti dori sa il faceti cadou cu ocazia anumitor evenimente.

Odata ce veti utiliza acest set de farfurii veti avea posibilitatea de a observa faptul ca decizia luata in momentul achizitionarii a fost una potrivita din toate punctele de vedere.

Multe persoane au cumparat acest set farfurii Luminarc 19 piese Cadix si sunt multumite pe deplin de calitatea primita. Rezistenta si durabilitatea reprezinta alte motive de multumire a persoanelor care le recomanda. Totodata, pretul de achizitionare este unul avantajos, in raport cu beneficiile oferite de acest set de farfurii Luminarc.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la seturile de farfurii Luminarc: CLICK AICI.

2. Set farfurii Luminarc Carine, 19 piese, Alb/Negru 

Setul de farfurii Luminarc Carine, 19 piese, Alb/Negru ocupa locul 2 in  ,,Top 3 seturi farfurii Luminarc ieftine si bune 2018!”.

Este indicat sa optati pentru un set de farfurii Luminarc Carine in cazul in care veti dori sa va asigurati de faptul ca achizitionarea unor produse de acest tip a fost una ideala din toate punctele de vedere. Calitatea acestor farfurii nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru pe perioada utilizarii.

Despre acest set de farfurii Luminarc putem spune ca include 6 farfurii intinse cu un diametru de 26 cm, 6 farfurii adanci cu un diametru de 21 cm, 6 farfurii pentru desert cu un diametru de 19 cm si un bol pentru salata cu un diametru de 27 cm. In aceste conditii, avand la dispozitie aceste piese, veti avea ocazia de a utiliza acest set de farfurii in conditii optime, avand avantaje si beneficii multiple. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera aceste farfurii Luminarc, fiind foarte simplu de intretinut.

In alta ordine de idei, putem spune ca aceste farfurii Luminarc ofera avantaje multiple si in ceea ce priveste rezistenta si durabilitatea. Acest lucru inseamna ca veti avea posibilitatea de a utiliza aceste piese pentru o perioada indelungata de timp, avand la dispozitie calitatea dorita.

Un set de farfurii Luminarc de acest tip ofera avantaje si beneficii multiple si din punct de vedere estetic si veti observa cu siguranta acest lucru. In ceea ce priveste greutatea, aceasta este in jur de 8 Kg.

Referitor la forma farfuriilor, putem spune ca este una patrata, iar design-ul lor face parte din cadrul stilului modern. Materialul din care sunt create este opalul, avand o culoarea neagra si alba. Un set de farfurii Luminarc de acest tip este ideal pentru un numar de 6 persoane.

Optand pentru un set farfurii Luminarc Carine veti avea ocazia de a va asigura de faptul ca decizia luata este una ideala din toate punctele de vedere. Spunem acest lucru deoarece persoanele ce au luat deja in calcul aceasta varianta de achizitionare sunt pe deplin multumite de calitatea primita si de pretul avantajos de achizitionare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la seturile de farfurii Luminarc: CLICK AICI.

3. Set farfurii Luminarc Authentic, 19 piese, Alb/Negru 

Setul de farfurii Luminarc Authentic, 19 piese, Alb/Negru ocupa locul 3 in  ,,Top 3 seturi farfurii Luminarc ieftine si bune 2018!”.

Daca veti alege un set farfurii Luminarc Authentic aveti ocazia de a va asigura de faptul ca decizia luata in momentul achizitionarii a fost una potrivita din toate punctele de vedere. Spunem acest lucru deoarece un set de farfurii de acest tip ofera avantaje si beneficii multiple, ceea ce inseamna ca investitia facuta se justifica pe deplin.

Aspectul estetic al acestui set de farfurii Luminarc este unul placut din toate punctele de vedere, iar rezistenta si durabilitatea pe care o veti avea la dispozitie nu va lasa niciodata de dorit. In cadrul acestui set putem aminti de prezenta a 6 farfurii intinse cu un diametru de 26 cm, 6 farfurii adanci cu un diametru de 22 cm, 6 farfurii pentru desert cu un diametru de 20 cm si 1 bol de salata cu un diametru de 24 cm.

Greutatea totala a acestui set de farfurii Luminarc este situata in jurul valorii de 9,3 Kg, avand o forma patrata, ce se va integra perfect in cadrul bucatariei dumneavoastra.

Stilul acestor farfurii Luminarc este unul modern, iar materialul din care sunt create este opalul, avand culori precum alb si negru.

Un set de farfurii de acest tip este ideal pentru un numar de 6 persoane ce iau masa in acelasi timp. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce va ofera acest set de farfurii, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta optima si avantajoasa de achizitionare. Facand acest lucru veti avea ocazia de a gasi un set de farfurii Luminarc ieftin si bun.

Despre persoanele ce au ales deja acest set farfurii Luminarc Authentic putem spune ca sunt incantate de aspectul estetic si de calitatea acestui set. De asemenea, pretul de achizitionare reprezinta un alt motiv pentru care aceste persoane recomanda acest set. Asadar, este indicat sa optati si dumneavoastra pentru aceasta varianta de achizitionare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la seturile de farfurii Luminarc: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *