Cum alegi cele mai bune farfurii din portelan?

cele mai bune farfurii din portelanFarfuriile din portelan sunt cele mai populare modele din acesata gama, fiind folosite in intreaga lume, ele oferind rafinament si calitate. Produsele pot fi utilizate la orice masa si in orice imprejurare sau ocazie.

Mesele sunt mai atractive atunci cand se folosesc farfuriile din portelan, niste produse care ajuta la marirea apetitului consumatorilor, indiferent daca acestia mananca la restaurant sau acasa.

Pentru un pranz delicios sau o cina romantica, poti apela cu incredere la cateva farfurii din portelan, care pot lasa o buna impresie oaspetilor si musafirilor tai.

In magazine exista o multitudine de modele, de aceea pentru a gasi produsele adecvate, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune farfurii din portelan, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la farfuriile din porțelan: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune farfurii din portelan in functie de utilitate?

Frafuriile din portelan se pot clasifica in functie de utilitate astfel: pentru felul principal, supa, aperitiv, paste, peste, desert etc.

Farfurii din portelan pentru felul principal – de regula aceste produse sunt intinse, avand diverse diametre cuprinse intre 20 si 31 cm. Ele pot fi folosite la servirea multor tipuri de preparate, de la fripturi, snitele, frigarui, mici, pulpe, mancaruri etc.

Farfurii din portelan pentru supa – sunt modele adanci, in general de forma rotunda, dar pot fi si patrate. De obicei, sunt utile pentru servirea ciorbelor si supelor la masa de pranz.

Farfurii din portelan pentru aperitiv – sunt intinse, de marimi medii, cele mai multe sunt rotunde, dar pot fi si patrate. Unele modele pentru copii pot fi compartimentate, pentru a putea aseza pe ele diferite preparate.

Farfurii din portelan pentru desert – sunt modele de marimi mici si medii, rotunde cu diametre cuprinse intre 16 si 19 cm, dar pot fi si patrate sau triunghiulare, ultimele doua produse moderne, mai nonconformiste.

Profită de Reducerile actuale eMAG la farfuriile din porțelan: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune farfurii din portelan in functie de forma?

Farfuriile din portelan pot fi in functie de forma de mai multe feluri: rotunde, patrate, dreptunghiulare.

Farfurii din portelan rotunde – sunt produsele traditionale, care pot fi intalnite in orice tara din lume. Ele sunt agreate la toate mesele de-a lungul zilei, fiind cele mai utilizate.

Farfurii din portelan patrate – aceste modele moderne au prins in special la restaurante, ele putand fi adanci pentru supe sau intinse pentru servirea aperitivului.

Vezi toate farfuriile din porțelan de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune farfurii din portelan in functie de tipul acestora?

Un aspect important de care trebuie sa tii seama la alegerea unor farfurii din portelan il reprezinta tipul acestora. Ele pot fi: intinse si adanci.

Farfurii de portelan intinse – aceste modele sunt clasice, ele fiind destinate felului principal de la masa de pranz sau cinei, in cazul in care sunt de marime mare si aperitivului sau micului dejun, cand au dimensiuni medii.

Farfurii de portelan adanci – sunt destinate servirii de supe si ciorbe la masa de pranza, dar si de alte mancaruri precum paste, orez cu lapte etc.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune farfurii din portelan. Spor la cumparaturi!

Farfurii din porțelan de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *