Cum alegi cel mai bun proiector LED de 12V?

cel mai bun proiector LED de 12VUn proiector LED auto de 12 V reprezinta un produs care poate fi montat pe masini, atunci cand se doreste un iluminat suplimentar. Un astfel de sistem este util in anumite situatii specifice, precum deplasarea prin zone cu ceata, in conditii de ploaie sau vizibilitate redusa.

Trebuie mentionat faptul ca proiectoarele LED auto pot fi utilizate, potrivit legislatiei in vigoare, doar in conditii meteorologice deosebite, cum ar fi ceata densa, ploi sau ninsori abundente.

De regula, masinile pot fi echipate cu proiectoare LED auto de 12V, ele avand functii similare cu ale farurilor, dar sunt pozitionate altfel. Ele sunt montate in partea din fata a autoturismului, iar in spate doar lampile de ceata.

Pe piata exista o mare diversitate de modele de proiectoare LED auto de 12V, de aceea este indicat ca inainte de a merge in magazine pentru a achizitiona asemenea produse, este bine sa stii mai multe detalii despre caracteristicile acestora.

Soferii trebuie sa cunoasca faptul ca un proiector LED auto de 12V este compatibil doar pentru autoturismele clasice, nu si pentru alte tipuri de autovehicule, precum autocamioane sau masini tip SUV.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun proiector LED auto de 12V, potrivit pentru masina ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la proiectoarele LED de 12V: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun proiector LED auto de 12V in functie de tip?

Proiectoarele LED auto de 12V sunt de doua tipuri: simple si set de 2 bucati.

Proiector LED auto de 12V simplu – acest model ofera o lumina puternica, in cazul unui produs cu 9 leduri, intensitatea luminoasa este de 1.980 de lumeni.

Proiector LED auto de 12 V set de 2 bucati – daca aveti nevoie de doua proiectoare, atunci puteti achizitiona un set care contine doua bucati. Are o durabilitate sporita, de 30.000 de ore de functionare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la proiectoarele LED de 12V: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun proiector LED auto de 12V in functie de forma?

Proiectoarele LED auto de 12V pot avea doua forme: patrate si rotunde.

Proiector LED auto de 12V patrat – un model cu 16 leduri de cate 3W are o putere de 48W, oferind o lumina foarte puternica de 3.820 de lumeni.

Proiector LED auto de 12 V rotund – un astfel de model are 9 leduri,fiecare de 3W, avand o luminozitate totala de 1980 de lumeni. Este realizat din aliaj de aluminiu, iar lentila este din policarbonat. Puteti alege un proiector care ofera o luminozitate foarte puternica de 4.600 de lumeni, acesta avand 17 leduri de 3W si o putere de 51W.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentur a-ti achizitiona cel mai bun proiector LED 12V. Spor la cumparaturi!

Proiectoare LED de 12V de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *