Cum alegi cea mai buna aplica LED?

cea mai buna aplica LEDO aplica LED reprezinta o solutie foarte buna pentru orice incapere, ea putand oferi un iluminat de buna calitate. Un asemenea corp de iluminat a devenit destul de des folosit in prezent, aproape in orice locuinta, indiferent daca vorbim de o casa sau de un apartament.

Trebuie mentionat faptul ca in general o aplica LED are cateva avantaje fata de alte tipuri de corpuri de iluminat. Aceasta ofera o solutie practica, un montaj usor, plus un consum redus de energie electrica.

Pentru a gasi o aplica LED convenabila, dar care sa armonizeze cu incaperea, este bine sa cunosti anumite lucruri despre caracteristicile acesteia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna o aplica LED, potrivita pentru casa ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la aplicele LED: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aplica LED in functie de utilitate?

In functie de utilitate, aplicele LED pot fi: pentru sufragerie, dormitor, baie, bucatarie etc.

Aplica LED pentru sufragerie/living – acest model are in general 3-5 becuri/leduri, pentru a asigura iluminatul intregii camere. Se monteaza pe tavan, iar soclurile se aleg in functie de tipul becurilor dorite.

Aplica LED pentru dormitor – un asemenea produs are 1-2 becuri/leduri si se monteaza pe tavan. Are un pret accesibil, iar puterea becurilor se alege in functie de  marimea camerei.

Aplica LED pentru baie – de regula ea se monteaza pe un perete, pentru a asigura o lumina mai puternica in zona oglinzii. Poate avea 1-2 becuri/leduri, iar aplica trebuie sa aiba un corp care sa acopere sursele de iluminat, ca o protectie pentru abur si umezeala.

Aplica LED pentru bucatarie – se monteaza pe tavan, are un corp protector pentru becuri (1-2 bucati), impotriva aburilor proveniti de la pregatitul mancarurilor.

Profită de Reducerile actuale eMAG la aplicele LED: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aplica LED in functie de locul montarii?

In functie de locul montarii o aplica LED poate fi: universala, de tavan si de perete.

Aplica LED universala –acest model poate fi montat la fel de bine pe tavan sau pe perete, in functie de necesitati, preferinte sau marimea camerei.

Aplica LED de tavan – este conceput pentru a fi instalat pe tavan, asigurand iluminatul corespunzator al intregii incaperi.

Aplica LED de perete – poate avea destinatia unui iluminat suplimentar in sufragerie, dormitor sau de decor.

Vezi toate aplicele LED de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aplica LED in functie de numarul surselor de iluminat?

Pe piata se pot intalni aplice LED cu un numar diferit de surse de iluminat: 1-2 becuri, 3-5 si chiar mai multe.

Aplica LED cu 1-3 becuri/leduri – acest model este mai simplu, putandu-se monta pe tavan sau perete in dormitor, bucatarie, baie sau hol. Poate avea socluri tip E27, E14, G9, GU10 etc. si puteri intre 12 si 24 W.

Aplica LED cu 4-5 becuri/leduri – acest model are mai multe surse, fiind recomandat in sufragerie/living, dormitor sau birou. In general, aplica de acest tip se monteaza pe tavan, avand scopul de a lumina intreaga incapere. Tipul ledurilor se poate alege in functie de preferinte, ele avand puteri intre 3 si 20 W si socluri diverse.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna aplica LED. Spor la cumparaturi!

Aplice LED de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *