Cum alegi cel mai bun neon LED?

cel mai bun neon LEDNeoanele LED au devenit foarte folosite, in special in ultimii ani. Aceste corpuri de iluminat cu LED (Light Emittind Diode), in comparatie cu cele fluorescente sau incandescente nu contin gaze sau filamente.

Trebuie stiut faptul ca un neon LED este confectionat dintr-un material semiconductor, care se gaseste in natura, in stare solida. Atunci cand curentul electric il traverseaza, electronii din material incep sa emita energie sub forma de lumina vizibila.

Dintre avantajele unui neon LED mentionam faptul ca acesta are o viata foarte mare, fata de celelalte, ajungand pana la 60.000 de ore de functionare, iar intretinerea este mult mai convenabila.

De asemenea, neoanele LED consuma mult mai putin curent electric in comparatie cu corpurile de iluminat clasice, iar fluxul de lumina oferit este la intensitate maxima din momentul pornirii.

Pe piata sunt numeroase tipuri de neoane LED, de aceea este recomandat sa stii mai multe detalii despre caracteristicile acestora, inainte de cumparare.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun neon LED, potrivit pentru casa ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la neoanele LED: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun neon LED in functie de utilitate?

Neoanele LED sunt folosite: pentru interior sau exterior.

Neon LED pentru interior – este cel mai folosit model dintre toate, el putand fi intalnit in foarte multe case. Este recomandat in holuri, debara, balcon, terasa. Lungimea se adapteaza in functie de marimea camerei si de intensitatea luminii dorite.

Neon LED pentru exterior – acesta poate fi montat cu usurinta deasupra usii, in holurile exterioare si chiar si pe peretii caselor, pentru siguranta.

Profită de Reducerile actuale eMAG la neoanele LED: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun neon LED in functie de format?

In magazine se intalnesc numeroase tipuri de neoane LED cu formate diferite, cum ar fi: T4, T5, T8 si T9.

Neon LED format T4 – acest model are lungimea de 60 cm, ofera un flux luminos de de 1.600 de lumeni, iar unghiul fascicului de lumina este de 120 de grade.

Neon Led format T5 – are o lungime de 30 cm, are unghiul fasciculului de lumina de 130 de grade, iar fluxul este de 510 lumeni.

Neon LED format T8 – modelul are un flux luminos de 1.200 de lumeni. O lungime de 42 de cm si o clasa A++ de eficienta energetica.

Neon LED format T9 – poate avea lungimi diferite de 60-120 cm si un unghiu al fasciculului de lumina de 180 de grade si 1.400 de lumeni. Exista si un model circular cu diametrul de 30 x 300 mm.

Vezi toate neoanele LED de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun neon LED in functie de putere?

Puteti alege un neon LED in functie de putere, astfel: de 10-19 W, de 20-49 W si peste 50 W.

Neon LED cu putere de 10-19 W – acest model este cel mai des intalnit in magazine, el fiind preferat de majoritatea, datorita consumului redus de energie electrica.

Neon LED cu putere de 20-49 W – are un pret mai ridicat, insa ofera o lumina mai puternica, avand o durata de viata de aproximatyiv 30.000 de ore.

Neon LED cu putere de peste 50 W – are un flux luminos foarte puternic de 4.000 de lumeni. De regula, are o lungime de 120 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel  ai bun neon LED. Spor la cumparaturi!

Neoanele LED de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *