Cum alegi cea mai buna veioza pentru copii?

cea mai buna veioza pentru copiiO veioza pentru copii reprezinta un obiect care poate aduce zambetul pe buzele celor mici, ea fiind asezata in camera lor. In general, acest corp de iluminat este viu colorat si ofera o lumina discreta, linistitoare.

Daca dorim sa cream o atmosfera destinsa in dormitorul micutilor, atunci este recomandat sa montam o veioza pentru copii, care sa fie aprinsa seara, inainte de culcare.

Trebuie mentionat faptul ca, de regula, o veioza pentru copii, poate fi dotata cu diverse feluri de socluri (fasunguri), in functie de tipul de becuri dorit.

In magazine exista o diversitate de modele de veioze pentru copii, de aceea este bine sa stii mai multe detalii despre caracteristicile acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna veioza pentru copii, potrivita pentru casa ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la veiozele pentru copii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna veioza pentru copii in functie de tip?

Veiozele pentru copii sunt de mai multe tipuri, astfel: clasice, tip lampa sau aplica de perete.

Veioza pentru copii clasica – este un model conventional cu abajur decorat cu desene atractive. Aceasta poate fi asezata pe birou sau noptiera in camera copilului. Are cablu de alimentare la retea, putandu-se monta la ea orice tip de bec, in functie de preferinte.

Veioza lampa pentru copii – este un model tip lampa colorata, ea putand aduce buna dispozitie in dormitorul copilului. Poate fi pusa pe birou, avand un stil traditional.

Veioza aplica pentru copii – este un model modern, original. Practic este un ecran LED acoperit cu o panza de forma dreptunghiulara, pe care sunt imprimate diverse desene. Este foarte atragatoare pentru copii, insa are un pret mai mare fata de modelul clasic. Are dimensiunile 30 x 45 x 4 cm.

Profită de Reducerile actuale eMAG la veiozele pentru copii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna veioza pentru copii in functie de locul montarii?

Veiozele pentru copii sunt de mai multe feluri in functie de locul montarii: de birou, de noptiera, de perete.

Veioza pentru copii de birou – este un model clasic, colorat, care ofera o lumina linistitoare, atragatoare pentru cei mici.

Veioza pentru copii de noptiera – poate fi un model special, cu diverse forme colorate.

Veioza pentru copii de perete – este un corp de iluminat inedit, care a aparut recent in magazine. Este foarte frumos si poate constitui o surpriza pentru copii.

Vezi toate veiozele pentru copii de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna veioza pentru copii in functie de tipul intrerupatorului?

Veiozele pentru copii pot fi in functie de tipul intrerupatorului: pe fir sau cu touch.

Veioza pentru copii cu intrerupator pe fir – este modelul clasic, cunoscut de catrre toata lumea. In functie de pozitionarea prizei din dormitor si de lungimea cablului ea poate fi asezata pe birou sau noptiera.

Veioza pentru copii activat cu touch – un produs modern, care dispune de tehnologie LED, avand trei trepte de luminozitate. Este pornit prin atingere si are o durata foarte mare de viata, de 30.000 de ore.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna veioza pentru copii. Spor la cumparaturi!

Veioze pentru copii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *