Cum alegi cel mai bun proiector led?

cel-mai-bun-proiector-ledIn cazul in care cautati cel mai bun proiector led, veti avea ocazia de a descoperi in cele ce urmeaza informatii complete in acest sens. In aceste conditii, va fi mult mai usor sa luati decizia finala in ceea ce priveste selectia, pentru a gasi exact ceea ce va intereseaza.

Despre un proiector led, putem spune ca reprezinta alegerea ideala in momentul in care vorbim despre un iluminat eficient, atat pentru locuintele personale, cat si pentru unitatile comerciale. Cu siguranta, un proiector led este mai scump decat un proiector traditional, insa durata de viata este mult mai mare, iar consumul de energie este unul redus. In acest sens, putem spune ca investitia se justifica pe deplin, deoarece odata ce veti face o investitie de acest tip, aveti ocazia de a face in perioada urmatoare economii la energie. Acest lucru este foarte important pe termen lung, deoarece preturile pe care urmeaza sa le platiti la energie vor fi foarte avantajoase.

Proiectoarele pe led reprezinta sursa ideala de lumina, ce poate fi utilizata cu energie solara sau cu generatoare portabile. De asemenea, sunt ideale pentru locatiile izolate, ce nu au acces la reteaua electrica. Cu siguranta veti gasi cel mai bun proiector led, in cazul in care veti avea in vedere urmatoarele informatii importante.

Vezi rapid o ofertă de preț la proiectoarele LED: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun proiector LED in functie de tipul luminii: lumina calda, lumina naturala sau lumina rece?

Tipul de lumina reprezinta o chestiune importanta in ceea ce priveste selectia pentru cel mai bun proiector led. Este indicat sa aveti in vedere acest lucru si sa optati pentru achizitionarea celor mai potrivite proiectoare led. In acest sens, putem spune ca tipul de lumina, este dat de temperatura culorii luminii. Aceasta temperatura se masoara in Kelvin, reprezentand o unitate a temperaturii absolute si o caracteristica esentiala a aparentei luminii.

Temperatura luminii nu se refera la caldura disipata de proiector, ci la culoarea pe care o genereaza ca si intensitate de lumina. In aceste conditii, putem aminti printre nuantele de culori, lumina calda, lumina naturala si lumina rece.

Totodata, despre temperatura culorii putem spune ca este cuprinsa intr-un interval de 1000 – 10000 K. De asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca daca temperatura luminii este mai ridicata, atunci lumina generata va fi una rece. In cazul utilizarii casnice si comerciale se utilizeaza o temperatura a culorii cu un interval intre 2500 – 6500 K. Valorile mai mici in ceea ce priveste temperatura indica o lumina calda, apoi valorile medii o lumina rece, iar lumina naturala este data de valorile cele mai mari.

Avand in vedere aceste informatii referitoare la tipul luminii, veti gasi cu siguranta cel mai bun proiector led.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cel mai bun proiectoar led, la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun proiector LED in functie de clasa de eficienta energetica?

In momentul selectiei celui mai bun proiector led, este foarte important sa tineti cont si de clasa de eficienta energetica. Numai in aceste conditii veti avea ocazia de a lua decizia potrivita si de a va bucura de reducerea consumului de energie. In acest sens, putem spune ca proiectoarele led sunt cu pana la 80 % mai eficiente din punct de vedere energetic, in comparatie cu lampile traditionale. De asemenea, acestea au o durata de viata indelungata, in functie de clasa de eficienta energetica pentru care veti opta.

Referitor la clasa de eficienta energetica, putem spune ca puteti opta pentru clasa A, si veti avea la dispozitie un consum redus de energie si o eficienta maxima in ceea ce priveste utilizarea. Datorita faptului ca veti beneficia de un consum redus de energie, veti avea ocazia de a face unele economii. Clasele de eficienta energetica de dupa clasa A sunt inferioare si nu ofera acelasi consum de energie. Optand pentru clasele B, C, D, E sau F, consumul de energie va fi unul mai mare.

Chiar daca o clasa de eficienta energetica propune un pret mai ridicat pentru produsul achizitionat, veti observa ca investitia se justifica pe deplin. Este indicat sa aveti acest lucru in vedere pentru a gasi cel mai bun proiector led.

Comandă-ți Acum online un proiector LED de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun proiector LED in functie de puterea becului (w)?

Cu siguranta, puterea unui bec exprimata in W reprezinta o alta chestiune importanta, pe care va trebui sa o aveti in vedere in momentul in care cautati cel mai bun proiector led. In aceste conditii, daca veti avea la dispozitie o putere potrivita, nivelul de luminozitate al unui proiector va fi unul potrivit.

Bineinteles, in acest sens, este foarte important si numarul de lumeni a produsului. Despre puterea in watti a unui proiector led putem spune ca se refera la energia consumata de proiector pentru a genera lumina dorita. In acest sens, cu cat aceasta putere este mai mare, cu atat proiectorul va fi mai luminos. Ca de exemplu, putem spune ca un proiector cu o putere de 20 W va produce mai multa lumina decat un proiector cu o putere de 9 W.

Proiectoarele led folosesc mai putini watti pentru a produce acelasi nivel de lumeni in comparatie cu becurile traditionale, ceea ce inseamna ca veti face economii semnificative la energie. Este indicat sa optati pentru o putere potrivita a becului, tinand cont de numarul de watti, pentru a gasi cel mai bun proiector led.

Profită de reducerile eMAG la proiectoarele LED: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun proiector LED in functie de fluxul luminos (lm)?

O alta caracteristica foarte importanta in ceea ce priveste selectia pentru cel mai bun proiector led este reprezentata de nivelul de luminozitate (lumenul). Aceasta unitate de masura reprezinta un standard de masurare a luminozitatii la nivel international.

Ca si in cazul puterii in watti, putem spune ca un numar mai mare de lumeni ofera mai multa lumina in ceea ce priveste utilizarea proiectorului led. Este foarte important sa aveti in vedere fluxul luminos si numarul de lumeni pentru a beneficia de o lumina ideala in spatiile in care veti monta un proiector led.

Cu siguranta ati aflat deja ca un proiector led utilizeaza mult mai putini watti pentru a produse acelasi nivel de lumeni ca becurile traditionale. In acest sens, putem adauga ca un proiector led produce in jur de 50 – 75 lumeni pe watt, in timp ce un bec incandescent produce doar 10 – 17 lumeni per watt.

Este foarte important sa optati pentru un proiector led ce ofera un numar potrivit de lumeni, pentru a beneficia de lumina dorita. Tinand cont de acest lucru, veti gasi cu siguranta cel mai bun proiector led.

Nu rata oferta actuală eMAG la proiectoarele LED: CLICK AICI.

Avantajele achizitionarii unui proiector LED cu senzor de miscare

Proiectoarele led cu senzor de miscare ofera multe beneficii in ceea ce priveste achizitionarea si utilizarea. In acest sens, putem spune ca aceste proiectoare led cu senzor de miscare detecteaza miscarea si va ofera ocazia de a utiliza acest echipament doar in cazul in care este necesar. Acest tip de proiector este foarte economic, deoarece se va aprinde in situatiile in care va detecta miscare in jurul lui.

Senzorul unui proiector led poate fi reglat pentru a se activa doar in cazul in care va detecta miscare intr-o anumita zona reglabila, intre 1 si 8 metri. Totodata, prin utilizarea unui produs de acest tip, aveti ocazia de a regla si timpul in care lumina va ramane aprinsa. Acest lucru inseamna ca veti face economii in ceea ce priveste consumul de energie, ceea ce este foarte important.

In alta ordine de idei, despre proiectoarele led cu senzor de miscare mai putem spune ca sunt cele mai eficiente si din punct de vedere energetic. Dupa cum am mai spus, ele se vor aprinde doar in cazul in care este necesar, fara a mai sta aprinse ore in sir inutil.

In ceea ce priveste utilizarea unui senzor de miscare pentru un proiector led, este foarte important ca acesta sa fie reglat corect. Avand in vedere acest lucru, veti impiedica aprinderea accidentala a proiectorului pe perioada noptii. Prin reglajul corect, acesta nu se va mai activa in cazul in care va trece prin fata lui un animal sau o masina. Avantajele si benefiiciile utilizarii unui proiector led cu senzor de miscare sunt multiple, deoarece veti face multe economii in ceea ce priveste consumul de energie.

Optand pentru un priector led cu senzor de miscare, veti observa in perioada urmatoare ca investitia se justifica pe deplin si veti avea la dispozitie lumina dorita doar in cazul in care acest lucru este necesar. Asadar, nu va mai functiona atunci cand situatia nu impune acest lucru.

Astfel, concluzionam ca cel mai bun proiector led este prevazut cu un senzor de miscare.

Proiectoare LED de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *