Cum alegi cel mai bun prelungitor pentru trafalet?

cel mai bun prelungitor pentru trafaletUn prelungitor pentru trafalet iti poate usura munca, dandu-ti o mana de ajutor la vopsirea suprafetelor peretilor sau tavanelor. Fara discutie, un astfel de produs este foarte util pentru orice meserias, care executa lucrari de amenajari interioare.

Un trafalet este o ustensila care poate fi utilizata pe arii mari, avand cateva avantaje fata de o bidinea sau o pensula. Iar daca acestui instrument ii vei adauga si un prelungitor, atunci lucrarea de vopsire va deveni mult mai eficienta si cu rezultate deosebite.

Astfel, un prelungitor de trafalet este solutia ideala pentru a vopsi suprafetele mari ale peretilor, putand avea acces rapid la distante mari, fara a mai fi nevoie de a te mai urca pe o scara sau masa, pentru a ajunge la inaltime.

Insa, inainte de a merge in magazine pentru a gasi un prelungitor pentru trafalet adecvat, este bine sa stii mai multe lucruri despre acesta.

iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun prelungitor pentru trafalet, potrivit pentru lucrarile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la prelungitoarele pentru trafalet: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun prelungitor pentru trafalet in functie de lungime?

Prelungitoarele pentru trafalet pot fi de diferite lungimi, astfel: 0,77 – 1,3 m, 1 – 1,8 m si 1,6 – 3 m. In functie de necesitatile tale, poti alege modelul adecvat activitatii tale.

Prelungitor pentru trafalet cu lungime de 0,77 – 1,3 m – acest model este util atunci cand nu ai nevoie de prea multa lungime pentru trafalet, pentru a acoperi cu vopsea suprafete mai mici din incaperi.

Prelungitor pentru trafalet cu lungime de 1 – 1,8 m – este cel mai intalnit model, cu ajutorul sau putandu-se realiza vopsirea peretilor sau tavanelor, fara probleme.

Prelungitor pentru trafalet cu lungime de 1,6 – 3 metri – este modelul care are cea mai mare lungime, fiind compatibil cu suprafetele mai intinse ale peretilor sau tavanelor.

Profită de oferta actuală eMAG la prelungitoarele pentru trafalet: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun prelungitor pentru trafalet in functie de tipul acestuia?

In functie de tip, un prelungitor pentru trafalet poate fi: fix sau telescopic.

Prelungitor pentru trafalet fix – poti opta pentru un model fix, daca stii la ce distanta il folosesti pe perete sau tavan. Unul de 1,8 – 2 m este foarte bun pentru o utilizare de medie.

Prelungitor telescopic pentru trafalet – cel mai bun model este cel prevazut cu telescop, deoarece iti poti regla lungimea in functie de necesitati. Poti alege una mai mica pentru pereti si una mai mare pentru tavan.

Vezi oferta actuală eMAG la prelungitoarele pentru trafalet: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun prelungitor pentru trafalet in functie de material?

In magazine poti gasi numeroase prelungitoare pentru trafalet, confectionate din diverse materiale, precum aluminiu, plastic sau metal.

Prelungitor pentru trafalet din aluminiu – aceasta extensie este foarte buna, deoarece are o greutate redusa si poate fi usor manevrabila. Insa, modelul este mai costisitor decat altele.

Prelungitor pentru trafalet din plastic – este un produs ieftin si relativ usor, ce poate fi usor de folosit.

Prelungitor pentru trafalet din metal – este cel mai ieftin dintre toate modelele, oferind destula rezistenta si manevrabilitate.

Acum putem spune ca esti pregati/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun prelungitor pentru trafalet. Spor la cumparaturi!

Prelungitoare pentru trafalet de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *