Cum alegi cea mai buna mistrie?

cea mai buna mistrieO mistrie este folosita de zidari pentru aplicarea mortarului si intinderea acestuia pe pereti si pentru executarea tencuielilor. In orice loc din lume, aceasta scula este utilizata cu succes in amenajarile interioare, dar si la fatadele exterioare ale cladirilor.

Fara indoiala, mistria este cel mai des intalnita in lucrarile din constructii, dar ea poate fi un real ajutor pentru gospodari in gradina, in serele de flori si chiar pentru cercetatori in arheologie.

Daca in trecut, lama mistriilor era realizata din tabla groasa, in prezent aceasta este confectionata din otel inox, ceea ce ii confera sculei rezistenta, o usurinta in exploatare si o manevrabilitate facila.

De asemenea, mistria are o durabilitate in timp destul de ridicata, datorita calitatilor sale specifice. Are un corp rezistent, avand manere din lemn sau plastic.

Este clar ca o mistrie trebuie sa fie una de calitate, pentru ca meseriasul sa o poata manui cu rapiditate, ceea ce ii va oferi un randament sporit la executatea diverselor lucrari.

Desi, se considera ca o mistrie poate fi usor de ales, totusi inainte de a merge in magazine este bine sa cunosti anumite detalii despre aceasta.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna mistrie, potrivita pentru lucrarile tale din domeniul constructiilor.

Vezi rapid o ofertă de preț la mistrii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna mistrie in functie de utilitate?

In functie de utilitate, mistriile pot fi: universale, pentru zidit si pentru tencuieli.

Mistrie universala – poate fi folosita pentru majoritatea lucrarilor din constructii, atat de interior, cat si de interior.

Mistrie pentru zidit – acest model este unul clasic, fiind folosit pentru aplicarea materialului la ridicarea unei case, pe caramizi.

Mistrie pentru tencuieli – este utilizata pentru realizarea oricaror tipuri de tencuieli pe peretii interiori sau exteriori ai unei case sau apartamente.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mistrii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna mistrie in functie de forma?

Pe piata exista numeroase mistrii, cu diverse forme, concepute special pentru anumite lucrari.

Mistrie clasica cu varf rotund – este modelul clasic, foarte popular in randul meseriasilor. Este utilizata in majoritatea lucrarilor de zidarie si tencuieli, atat in amenajarile interioare, dar si la exterior.

Mistrie de forma trapezoidala – este un model destul de intalnit, fiind folosit pentru zidit caramizi, la aplicarea mortarului proaspat realizat.

Mistrie de colt interior – acest model special este conceput pentru colturile interioase din incaperi, la case sau apartament.

Mistrie de colt exterior – este special pentru folosirea la colturile exterioare ale cladirilor sau locuintelor.

Mistrie triunghiulara – este conceputa pentru locurile mai greu accesibile din anumite camera, in timpul executarii lucrarilor de tencuieli.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna mistrie. Spor la cumparaturi!

Mistrii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *