Cum alegi cel mai bun incarcator pentru iPhone?

cel mai bun incarcator pentru iPhoneUn incarcator pentru iPhone este un dispozitiv care iti permite sa iti mentii smartphone-ul in stare perfecta de functionare. El ajuta la incarcarea bateriei telefonului mobil, intr-un timp scurt.

De asemenea, un incarcator pentru iPhone are si o alta functie importanta, aceea de a facilita transferul datelor de pe smartphone pe un desktop sau laptop, indiferent de tipul fisierelor stocate, cu ajutorul cablului USB.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit in randurile de mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun incarcator pentru iPhone, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la încărcătoarele pentru iPhone: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun incarcator pentru iPhone in functie compatibilitatea cu  modelul smartphone-ului?

Incarcatoarele pentru iPhone pot fi de mai multe feluri in functie de compatibilitatea cu modelul smartphone-ului, astfel: pentru variantele 5/5s/SE/6/6s/7, pentru 5/6/7/8/9/SE/X.

Incarcator iPhone pentru modelele 5/5s/SE/6/6s/7 – este un model care este compatibil cu modelele mai vechi, incepand de la seria 5 si pana la 7. Este destinat incarcarii telefonului mobil, precum si trasferului de date dintre smartphone si PC.

Incarcator iPhone pentru modelele 5/6/7/8/9/SE/X – este un produs mai nou, compatibil cu majoritatea modelelor de iPhone, cum ar fi cele de la seria 5, 6 pana la 8, SE si X. Este unul standard prevazut cu un cablu USB 2.0 sau 3.0. Este folosit atat pentru incarcare, cat si pentru transfer de date pe un calculator sau laptop. De asemenea, se pot conecta si dispozitive tip iPad si iPod, produse de Apple.

Profită de Oferta actuală eMAG la încărcătoarele pentru iPhone: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun incarcator pentru iPhone in functie de tipul USB-ului?

Incarcatoarele pentru iPhone pot fi de mai multe feluri in functie de tipul USB, astfel: USB 2.0, USB 3.0, USB 3.1 – C.

Incarcator iPhone cu USB 2.0 / 3.0 – acest model permite incarcarea smartphone-urilor produse de compania Apple, pentru diferite modele. De asemenea, cablul USB poate fi conectat la un desktop sau laptop care dispune de porturi USB tip 2.0 sau 3.0, pentru transfer de date si fisiere. Este recomandat modelul USB 3.0, deoarece permite viteze de transfer mai mari, de pana la 100 MB/s.

Incarcator iPhone cu USB 3.1 tip C – este un produs avansat din punct de vedere tehnologic, produs in ultimii ani. Acesta este utilizat pentru incarcarea modelelor iPhone, precum si la transferul de date, pe un laptop sau PC. Are avantajul ca USB-ul 3.1 tip C permite viteze de transfer foarte mari de pana la 10 GB/s. Fara indoiala, trebuie specificat faptul ca el este compatibil cu sistemele Mac echipate cu port USB – C.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun incarcator pentru iPhone. Spor la cumparaturi!

Încărcătoare pentru iPhone de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *