Cum alegi cel mai bun încărcător pentru telefon?

cel-mai-bun-incarcator-telefonÎncărcătoarele pentru telefoanele mobile nu mai sunt așa de rezistente cum erau cândva. Se întâmplă de multe ori să ne trezim cu ele nefuncționale și să fim nevoiți să cumpărăm altele. De asemenea, mai suntem puși în fața alegerii și în momentul în care mai avem nevoie de un încărcător în plus, traiul în secolul 21 fiind mereu „pe fugă”.

Astfel, în cele ce urmează, vom vedea cum trebuie să alegem cel mai bun încărcător pentru telefonul nostru mobil. Sunt câteva sfaturi practice prin intermediul cărora cei mai puțini inițiați în domeniul smartphone vor reuși să identifice soluția perfectă pentru ei, fără mari bătăi de cap. Nu e absolut nimic complicat…

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun încărcător pentru telefon?

În primul rând, trebuie să realizezi ce fel de mufă are vechiul încărcător, ca să știi ce anume să cauți prin magazine. În acest moment, se folosește foarte mult standardul Micro USB, Lightning pentru produsele Apple, iar pentru telefoanele Android ceva mai performante, vine tare din spate portul USB Type-C.

După ce ai stabilit standardul de care ai nevoie, trebuie să te gândești unde anume vrei să îl folosești. Pentru acasă ai la dispoziție clasicul încărcător de priză și cel wireless (recomandat atât timp cât și telefonul tău suportă acest standard), iar pentru mașină vei fi nevoit să achiziționezi un încărcător auto la 12 volți.

Cât de mult contează brandul?

Desigur, fiecare producător de telefoane mobile recomandă încărcarea dispozitivelor numai cu încărcătoarele produse de ei. De exemplu, Samsung recomandă încărcarea telefoanelor numai cu încărcătoare Samsung. Evident, încărcarea se poate face și cu alte branduri atât timp cât sunt compatibile cu dispozitivul nostru.

Cumpără-ți încărcător pentru telefon la Preț Redus: CLICK AICI.

Amperajul și porturile pentru cel mai bun încărcător de telefon

Fiecare încărcător va avea un anumit amperaj. În funcție de modelul telefonului, veți putea opta pentru încărcătoare ce pot livra 1A, 2A, 2.1A și așa mai departe. Cel mai bun încărcător pentru telefonul mobil va avea un amperaj suficient de mare cât să corespundă cu specificațiile din fișa tehnică a dispozitivului. Ar fi ideal dacă ați opta pentru un încărcător cu mai multe porturi, minim două, în ideea că veți putea încărca mai multe dispozitive în același timp de la el. Utilitatea lui crește pe măsură ce reușește să încarce mai multe dispozitive.

Încărcare rapidă definește cel mai bun încărcător pentru telefon

Mare atenție la acest aspect, dacă telefonul vostru suportă tehnologii quick charge sau fast charge, trebuie să vă orientați către un încărcător ce are înglobate aceste tehnologii. Cel mai bun încărcător pentru telefon va avea toate funcțiile necesare încărcării telefonului mobil într-un interval de timp cât mai scurt.

Profită de oferta actuală eMAG la încărcătoarele pentru telefon: CLICK AICI.

Lungimea cablului unui încărcător de telefon util

Nimic nu e mai enervant decât să constați faptul că telefonul nu-ți ajunge în pat sau pe birou atunci când e pus la încărcat. Am constatat faptul că în ultimii ani, telefoanele mobile vin din fabrică cu tot mai puțini centimetri de cablu pentru încărcătoare. Pare a fi o conspirație. Cel mai bun încărcător pentru telefon este acela care nu te ține departe de dispozitivul multimedia atunci când este conectat la priză. Căutați încărcătoare cu cabluri de peste 1 metru. Știu că există prelungitoare USB, însă dacă le veți folosi veți pierde din calitatea încărcării.

Alegerea celui mai bun încărcător pentru telefon în funcție de buget

Am lăsat la urmă acest aspect întrucât nu este compatibil cu conceptul „cel mai bun”. Atât timp cât ne dorim cel mai bun încărcător pentru telefonul mobil, avem nevoie de calitate. De calitate și de siguranță. Nu trebuie să ne uităm la bani atunci când încercăm să cumpărăm un dispozitiv de care depinde soarta telefonului mobil, nu?

Alege-ți un încărcător pentru telefon de calitate, la cel mai bun preț: CLICK AICI

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *