Cum alegi cel mai bun incarcator Samsung?

cel mai bun incarcator SamsungUn incarcator Samsung reprezinta un dispozitiv care te ajuta sa iti mentii in stare optima de functionare un smartphone sau o tableta, specifica pentru aceasta marca de dispozitive mobile.

Fara indoiala, un incarcator Samsung este un produs fiabil, performant, care iti aduce bateria telefonului la capacitate maxima, intr-un timp foarte scurt.

In magazine, vei intalni o diversitate de astfel de modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat, mai ales pentru cei neinitiati.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun incarcator Samsung, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la încărcătoarele pentru Samsung: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun incarcator Samsung in functie de tip?

Incarcatoarele Samsung pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: universale, personalizate, cu USB tip C.

Incarcator Samsung universal – este un model aparut in ultimii ani pe piata, el avand avantajul ca are si rol de incarcator (pentru majoritatea modelelor de la aceasta marca de telefoane), precum si de acela de a transfera date, cu ajutorul cablului. Este de tip USB 2.0 sau 3.0.

Incarcator Samsung personalizat – acest model este unul special conceput doar pentru modele Galaxy S2/S3/S4/S5, dar si cu altele precum cele din seria A. Este un produs clasic care se conecteaza la priza, el neavand si cablu USB pentru transfer de date. Exista alte modele doar pentru Galaxy S8, Note 7, 8, care dispune si de cablu pentru transfer de date.

Incarcator Samsung cu USB tip C – este un model care este compatibil doar cu smartphone-urile acestei marci de telefoane, care sunt prevazute cu USB 3.1 tip C. Dispune si de cablu USB pentru transfer de date, avand viteze foarte mari de pana la 10 GB/s.

Profită de Oferta actuală eMAG la încărcătoarele pentru Samsung: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun incarcator Samsung in functie de model?

Incarcatoarele Samsung pot fi de mai multe feluri in functie de model, astfel: clasice, cu cablu de date si auto.

Incarcator Samsung clasic – acesta este un model mai vechi, care are doar functia de incarcare la priza. Este conceput doar pentru anumite modele ale acestei marci de telefoane mobile. Este necesar sa verifici compatibilitatea acestuia cu dispozitivul tau, inainte de cumparare.

Incarcator Samsung plus cablu USB de date – acest model a fost produs in ultimii ani, el fiind un produs modern, care beneficiaza, in plus, fata de functia de incarcare si pe aceea de transfer de date catre alte dispoztive, cu ajutorul cablului USB. Acesta se scoate din incarcator si se introduce in alt aparat, cum ar fi un laptop sau desktop.

Incarcator Samsung auto – este un model care dispune de un port de incarcare de mare viteza si un cablu detasabil USB – USB –C. Are un capat care se introduce in bricheta de la bordul masinii, cu incarcare la 5V.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun incarcator Samsung. Spor la cumparaturi!

Încărcătoare pentru Samsung de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *