Cum alegi cel mai bun adaptor jack?

cel mai bun adaptor jackUn adaptor jack este un dispozitiv care ne ajuta sa facem legatura dintre diverse aparate, pentru casti, microfoane sau difuzoare. El face posibila transmiterea sunetul cu o inalta fidelitate.

Datorita multitudinii de dispozitive de pe piata, de la smarthone-uri, desktop-uri, laptop-uri, camere video sau foto, exista situatii cand cablurile si porturile nu se potrivesc si atunci suntem pusi in situatia de a apela la un adaptor jack.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, fiind destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun adaptor jack, potrivit pentru dispozitivul tau.

Vezi rapid o ofertă de preț la adaptoarele jack: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor jack in functie de tip?

Adaptoarele jack pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: cu USB 2.0, USB-C, OTG 3 in 1, pentru casti etc.

Adaptor jack – USB 2.0 – este un model aparte, fiind destinat pentru desktop, laptop, creand un port de intrare pentru microfon si o iesire audio pentru orice port USB. Se pot conecta casti, microfoane si difuzoare, care dispun de un jack audio de 3,5 mm.

Adaptor jack – USB tip C – acest model te ajuta sa asculti muzica la casti cu mufa jack la modelele de smartphone-uri care dispun de port USB 3.1 tip C. Permite si incarcarea telefonului mobil, in acelasi timp cand te delectezi cu melodiile tale preferate. Are ambii conectori tip USB-C, fiind compatibil doar cu anumite marci de telefoane.

Adaptor jack OTG 3 in 1 – este un produs nou, care dispune de un conector USB 3.0 care se poate conecta la un smartphone, laptop, desktop. El este prevazut cu 3 porturi: USB 3.0, jack 3,5 mm si USB-C (pentru incarcare). Are multiple functionalitati: poti asculta la casti muzica de pe smartphone, poti conecta un stick sau o camera video, foto la portul USB 3.0, poti transfera fisiere de pe smartphone, stick pe laptop etc.

Adaptor jack audio VGA – HDMI – este un convertor utilizat pentru a face legatura intre un desktop/laptop cu VGA cu un dispozitiv cu HDMI (monitor, TV ). El functioneaza doar de la VGA la HDMI. Dispune de un conector 2 care are un HDMI mama si un jack audio de 3,5 mm tata. Suporta sisteme de operare Windows si Mac OS.

Adaptor jack pentru casti – acest model este practic un cablu care face posibila conectarea unui jack de 2,5 mm tata la un port audio cu un jack mama de 3,5 mm, la un laptop, calculator sau alte dispoztive.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun adaptor jack. Spor la cumparaturi!

Adaptoare jack de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *