Cum alegi cel mai bun hub USB?

cel mai bun hub USBUn hub USB reprezinta un dispozitiv care te ajuta sa conectezi mai multe dispozitive la un calculator sau laptop. Astfel, poti instala un monitor, un televizor sau proiector, cu multa usurinta, cu ajutorul acestui echipament electronic.

Totul se realizeaza foarte usor prin folosirea unui hub USB, ce dispune de diverse porturi, care iti permit sa conectezi orice tip de dispozitive, in functie de cablurile de conectare ale lor.

Fara indoiala, pentru fiecare dintre noi, existenta unor aparate electronice mai vechi sau mai noi, ne dau dureri de cap, deoarece unele calculatoare sau laptopuri nu dispun de suficiente porturi sau de un anumit tip.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun hub USB, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la hub-urile USB: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun hub USB in functie de tipul porturilor?

Huburile USB pot fi de mai multe feluri in functie de tipul porturile, astfel: USB 2.0, USB 3.0, USB 3.1-C, HDMI etc.

Hub USB cu porturi USB 2.0 – este un model clasic, care dispune doar de porturi USB 2.0, care au o viteza de transfer destul de redusa. Insa are avantajul ca poate fi compatibil cu diverse dispozitive mai vechi, precum televizoare, monitoare, imprimante, care au cabluri USB 2.0.

Hub USB cu porutri USB 3.0 – este un dispozitiv mai avansat din punct de vedere al performantelor, el putand conecta diferite aparate electronice, cu usurinta. Are viteze de transfer de 10 ori mai mari fata de modelul cu USB 2.0.

Hub USB cu porturi USB 3.1-C, USB 3.0 – acest model este cel mai performant de pe piata, el dispunand si de un port USB-C tip 3.1, care asigura viteze foarte mari de transfer de pana la 10 GB/s. Dispozitivul este destinat conectarii unui calculator, laptop, smartphone, tableta, la un monitor, televizor, proiector etc.

Profită de Oferta actuală eMAG la hub-urile USB: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun hub USB in functie de alimentare?

Huburile USB pot fi de doua feluri in functie de tipul alimentarii: la priza sau prin conectare directa la calculator.

Hub USB cu alimentare la priza – este un model mai performant decat cel clasic, avand o functionare mult mai stabila. Iti poti alege dispozitivul in functie de necesitatile tale legate de tipul porturilor.

Hub USB fara alimentare la priza – acest model este unul simplu, prevazut cu un cablu USB care se conecteaza direct la calculator. El dispune de mai multe porturi USB 2.0, care te ajuta sa faci legatura diferitelor dispozitive. Asigura viteze de transfer de pana la 480 MB/s. Are un pret accesibil, ieftin. Daca iti doresti un model mai performant, poti opta pentru un hub cu 4 porturi (sau mai multe), tip USB 3.0, care permite viteze de transfer mai mari, de pana la 4,8 GB/s.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun hub USB. Spor la cumparaturi!

Hub-uri USB de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *