Cum alegi cel mai bun modulator FM?

cel mai bun modulator FMUn modulator FM este un dispozitiv care iti permite sa iti transformi playerul audio din masina, chiar daca este un model mai vechi, intr-un sistem modern care foloseste noile tehnologii de redare a muzicii.

Cu ajutorul unui modulator FM, care emite sunetul pe frecvente de acest gen, poti asculta muzica in autoturism, de pe smartphone, de pe un stick USB sau de pe un card de memorie SD.

Totul se realizeaza foarte simplu, deoarece majoritatea acestor dispozitive dispun si de tehnologia Bluetooth, care permite transmiterea muzicii la sistemul audio al masini tale, fara fir, dar exista si varianta cu jack audio.

Prin aceasta metoda, te poti bucura de melodiile preferate, atunci cand te deplasezi cu masina in oras sau in vacanta, mai ales ca modulatorul FM dispune si de functia Hands Free, care iti permite sa conduci in siguranta.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intomcit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun modulator FM, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la modulatoarele FM: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun modulator FM in functie de tip?

Modulatoarele FM pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: clasice si cu functia Hands Free.

Modulator FM clasic – acesta este cel mai simplu si mai convenabil dispozitiv din aceasta gama. El are functia de transmitator FM si player de muzica, in format MP3. Dispune de porturi pentru stick USB si pentru Micro SD. Se poate reda muzica pe sistemul audio al masinii de pe aceste elemente de stocare externe sau chiar de pe smartphone, prin tehnologia Bluetooth.

Modulator FM cu functia Hands Free – acest dispozitiv este unul avansat, care are foarte multe capabilitati. El dispune de un MP3 player, poate indeplini si functia de incarcator si permite redarea muzicii de pe smartphone prin Bluetooth, de pe un stick USB sau de pe un Micro SD. Are si functia Hands Free, permitand preluarea unui apel pe telefonul mobil, iar apoi revenind la redarea muzicii.

Profită de Oferta actuală eMAG la modulatoarele FM: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun modulator FM in functie de tipul porturilor?

Modulatoarele FM pot fi de mai multe feluri in functie de tipul porturilor, astfel: cu USB, cu USB, jack si Micro SD.

Modulator FM cu USB – este un model ieftin, accesibil, care dispune de 1-2 porturi USB, care permit redarea muzicii de pe un stick in format MP3. Este si transmitator radio FM, avand microfon incorporat.

Modulator FM cu USB, jack si Micro SD – este un dispozitiv complex compatibil cu majoritatea tipurilor de smartphone-uri, el putand reda muzica de pe diverse elemente de stocare externe, precum stick USB, Micro SD sau telefon mobil. El trimite sunetul la sistemul audio al masinii, prin Bluetooth, avand si functia Hands Free. Poate incarca simultan doua dispozitive. Are un pret mai ridicat.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun modulator FM. Spor la cumparaturi!

Modulatoare FM de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *