Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere copii?

cea mai buna camera de supraveghere copiiO camera video de supraveghere a copiilor reprezinta un dispozitiv foarte util pentru parinti, care pot astfel sa monitorizeze miscarile micutilor de la distanta, in timp real. Prin acest sistem modern, mama sau tata poate sa isi vada de treburi, putand arunca o privire din cand in cand, spre dormitorul copiilor.

Este recomandata montarea unei camere video de supraveghere a copiilor, in special in perioada cand acestia sunt foarte mici si trebuie observati cu atentie. Poti veghea de la distanta, somnul bebelusilor sau al copiilor cu varste mai mari, fara sa faci zgomot.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de dificil sa gasesti un model adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna camera video de supraveghere a copiilor.

Vezi rapid o ofertă camerele de supraveghere copii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna camera video de supraveghere copii in functie de tip?

Camerele video de supraveghere a copiilor pot fi in functie de tipul acestora de doua feluri: standard si tip wireless.

Camera video de supraveghere copii standard – acest sistem contine o camera video si un monitor, care iti permite sa observi copiii de la distanta, 50 de metri in interior si chiar la 200 de metri, in exterior. Ecranul este unul de mici dimensiuni, de 3,2 inchi, ce poate fi introdus usor in buzunar, fiind alimentat cu o baterie de 5V.

Camera video de supraveghere copii tip wireless – modelul include doar suportul clasic cu camera video si audio. Aceasta varianta permite observarea micutilor de la distanta pe smartphone sau calculator, printr-o aplicatie speciala, prin internet Wi-Fi. Camera video permite redarea imaginilor cu o rezolutie HD, fiind compatibila cu Android si iOS.

Profită de Oferta actuală eMAG la camerele de supraveghere copii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna camera video de supraveghere copii in functie de model?

Camerele video de supraveghere a copiilor pot fi de mai multe feluri, in functie de model, astfel: tip mini sau cu monitor.

Camera video mini de supraveghere copii – acest model este de mici dimensiuni si iti permite sa monitorizezi copilul de la distanta, printr-o conexiune wireless de internet. Dispozitivul se poate conecta cu un smartphone, prin intermediul unei aplicatii, putand vedea in timp real imagini din camera micutului. Are un pret accesibil.

Camera video de supraveghere copii cu monitor – acest sistem include un suport cu camera video si audio care se monteaza in camera copiilor, plus un monitor color de 3,5 inchi. Poti vedea imaginile copiilor de la distanta, in timp real pe timpul zilei sau noaptea. Pe monitor iti apare si temperatura din camera micutilor. Ambele dispozitive functioneaza pe baza de baterii, iar transmisia se face wireless.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna camera de supraveghere copii. Spor la cumparaturi!

Camere de supraveghere copii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *