Cum alegi cel mai bun cantar electronic comercial?

cel mai bun cantar electronic comercialUn cantar electronic comercial este un aparat necesar in orice magazin, supermarket sau piata de produse alimentare, fructe si legume. Acest dispozitiv are scopul de a efectua cantarirea exacta a marfurilor aflate la vanzare, oferind satisfactie atat cumparatorilor, cat si proprietarilor.

Este bine de stiut faptul ca un cantar electronic comercial trebuie sa aiba verificarea metrologica, care atesta capacitatea acestuia de a efectua operatiuni sigure si precise. De regula, aceasta se realizeaza anual, iar pe aparat se incriptioneaza o eticheta autocolanta cu litera M.

Este esential de retinut ca, in momentul cand dorestri sa achizitioneziu un cantar electronic comercial, trebuie sa tii cont de anumite lucruri legate de acesta, precum capacitatea de cantarire sau viteza de imprimare a bonurilor si etichetelor.

Inainte de a merge in magazine sa gasesti un cantar electronic comercial adecvat pentru afacerea ta, este bine sa stii anumite detalii despre caracteristicile acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi un cantar electronic comercial, potrivit pentru activitatea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la cântarele electronice comerciale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar electronic comercial in functie de tipul acestuia?

In functie de tip, un cantar electronic poate fi: simplu, cu etichetare si pentru en-gross.

Cantar electronic comercial simplu – aceste model este unul conventional, care se foloseste in magazinele mai mici, avand o capacitate mai mica de cantarire.

Cantar electronic comercial cu etichetare – se utilizeaza de regula in supermarketuri, el fiind dotat cu un brat si un ecran unde sunt afisate toate produsele. Emite bonuri dupa efectuarea cantaririi, avand inmagazinate in memorie preturile marfurilor.

Cantar electronic comercial cu platforma – este recomandat pentru cantarirea produselor in special la comerciantii en-gross, avand capacitate mare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la cântarele electronice comerciale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar electronic comercial in functie de capacitate?

In functie de capacitate, un cantar electronic comercial poate fi: de mica capacitate si de mare capacitate.

Cantar electronic comercial de mica capacitate – de obicei, acesta poate efectua operatiuni pana intre 15 si 40 kg, fiind util in magazinele alimentare de cartier, dar si in supermarketuri.

Cantart electronic comercial de mare capacitate – el este dotat cu o platoforma de 150 kg sau mai mare, unde se pot aseza saci sau lazi cu produse. Este folosit la comerciantii en-gross si depozite.

Vezi toate cântarele electronice comerciale de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar electronic comercial in functie utilitate?

In functie de utilitate, un cantar electronic comercial poate fi de mai multe feluri: pentru magazine alimentare, pentru supermarketuri, pentru piete si pentru en-gross.

Cantar electronic comercial  pentru magazine alimentare – este un model clasic, cu o capacitate mica, specific pentru cartiere.

Cantar electronic comercial pentru supermarketuri – acest produs este mai complex, putand emite bonuri si etichete. Poate genera rapoarte de vanzari si gestiunea stocurilor. Are diverse conexiuni, cum ar fi RS232 sau USB, putand fi legat de un calculator si un POS.

Cantar electronic comercial pentru piete – este folosit in mod constant la vanzarile din piete, el fiind dotat cu un acumulator, care poate avea autonomie de 9-10 ore.

Cantar electronic comercial pentru en-gross – este specific pentru depozitele de marfa de orice fel, putand avea capacitati mai mari decat cele clasice, de 150, 300 sau chiar 500 kg.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun cantar electronic comercial. Spor la cumparaturi!

Cântare electronice comerciale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *