Cum alegi cea mai buna masina de numarat banii?

cea mai buna masina de numarat baniiO masina de numarat banii reprezinta un dispozitiv electronic care este utilizat in magazine, banci, case de schimb valutar, firme de brokeraj sau institutii publice. Un astfel de aparat stabileste cu usurinta cantitatea de numerar incasata, dar poate detecta si bancnotele deterioarate, rupte sau uzate.

Unele modele de masini de numarat banii mai perforrmante dispun si de functia de depistare a bancnotelor false, extrem de utila in special pentru banci sau case de schimb valutar.

In general, firmele din domeniul financiar si supermarketurile folosesc zilnic o masina de numarat banii, datorita fluxului destul de ridicat de bancnote. Un asemenea aparat este indispensabil pentru o banca sau companie care lucreaza frecvent cu bani lichizi, pentru a tine o evidenta clara a incasarilor, dar si de a preveni primirea de bancnote neconforme sau false.

Pentru a achizitiona o masina de numarat banii adecvata pentru firma ta, este bine sa urmezi cativa pasi obligatorii. In primul rand, trebuie sa stii foarte bine nivelul incasarilor de bancnote, ritmul acestora, precum si de ce fel de verificari ai nevoie.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna casa de numarat banii, potrivita pentru afacerea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la mașinile de numărat banii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de numarat banii in functie de tipul acesteia?

In functie de tip, o masina de numarat banii poate fi: simpla si cu verificator de autenticitate.

Masina de numarat banii simpla – acest model este pretabil pentru magazine sau firme mai mici, cu bugete reduse.

Masina de numarat banii cu verificator de autenticitate – modelul este necesar la supermarketuri, banci, case de schimb valutar sau firme de brokeraj, unde detectarea bancnotelor false este obligatorie.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mașinile de numărat banii: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de numarat banii in functie de capacitatea de alimentare?

Masinile de numarat banii pot avea diverse capacitati de alimentare: cu 100 de bancnote, cu 200 – 300 bancnote si 500 de bancnote sau mai mult.

Masina de numarat banii cu capacitate de 100 de bancnote – este potrivita pentru magazine sau firme care au volume mici de numerar. Poate detecta bancnotele mai mici, uzate, deterioarate sau lipite.

Masina de numarat banii cu capacitate de 200 – 300 de bancnote – acest model poate fi folosit pentru un flux mediu de numerar, precum case de schimb, case de pariuri, magazine sau institutii publice

Masina de numarat banii cu capacitate de 500 de bancnote– aceasta este cababila sa efectueze operatiuni ample, de cantitati mari. Este utila bancilor sau marilor firme de brokeraj.

Cum alegi cea mai buna masina de numarat banii in functie de viteza de prelucrare?

Modelele simple de masini de numarat banii au viteze de 650 – 1000 de bancnote pe minut, ele fiind utilizate pentru un rulaj mic sau mediu. Au si un pret mai mic.

Variantele care au o viteza mai mare de procesare, cuprinsa intre 1000 si 1850 de bancnote pe minut sunt mai costisitoare, aceste masini de numarat banii fiind recomandate pentru banci si firme cu rulaj mare de numerar.

Vezi toate mașinile de numărat banii de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de numarat banii in functie de tipul bancnotelor?

Exista diverse modele pe piata, unele masini de numarat banii sunt doar pentru lei, insa altele sunt destinate si verificarii altor monede internationale, precum euro, dolari, franci elvetieni, lire sterline etc..

Poti alege modelul potrivit in functie de specificul activitatii tale.

Acum  putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna masina de numarat banii. Spor la cumparaturi!

Mașini de numărat banii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *